• TGWH
    13-mas szintű vagyok.
    Az ellen halála után megáll, majd belesüllyed a földbe. EZ NEM BUG! - szerintem - :D Van egy olyan hatás, hogy ,,földbe döngölés'', gondolom ez az effekje, mert ha megnézed, ugyan úgy tűnik el utána az ellen, mint ahogy a menüben megjelenik a karaktered.
    Azt a rohadt pause opciót igazán berakhatnák...
    A dxdiag futtatása, majd a hardweres gyorsítás visszavétele segített! Ezer köszönet érte. Teljesen nem tudtam visszavenni, mert nem indult el a játék, de alapfokon vagy hogy (balról jobbra a második lehetőség) már minden jó. Tökéletesen fut, remekül van optimalizálva a játék, kb. 4-5 óra játék után kezdett akadozni, de a nod frissített, azaz akart, lehet azért.
    Az ellenfelek nem rontanak rád mindenhol, a kalózok a koboldokat ütik, az utak mentén van amikor senkivel sem találkozom, a falu határában lévő őrök segítenek az ellent kinyírni, szal aki ezt mondta, nem tudom mit látott...
    A települések/helyek nevét igazán kiírhatnák a térképre, én azt sem tudom hogy mi micsoda. Van a banditák tábora, az az első, a kökénygázló, kobold kanyon, aranypart, aranysziget, aztán többet nem tudok, de gyanítom hogy kismillió helyet én sem tudok megjegyezni...
    Egyre jobb a játék, csak nem tudom merre járok, de az első résznél is így volt, úgy hogy nem félek hogy nem fogok eligazodni.
    3-mas szintű jégtüskéi vannak az elfemnek, a reg.time kb. 8 sec, szal elkezdtem a mágusbot használat skillt fejleszteni. 3 varázslatot használok többé-kevésbé, de sztem nem éri meg az összesnek kiválasztani a 3*2 fejlesztés közül mindegyiket. Igaz felesleges pontokként el lehet szórni, de nem biztos, hogy használnád, és azt a két tulajdonságot úgyis feljebb kéne tolnom, szal hamar összejönnek a szükséges szintek.
    Egyre jobb a játék, most hogy nem fagy, nagyon jó. Már csak azt sajnálom, hogy aktiváltam a monolitot, mert így elég idegesítő játszani... ha az f9-cel mentesz (monolit aktiválás nélkül játszatsz végig) tényleg megjegyzi hogy hol hagytad abba (nem monolit környékén a játékot? Még nem próbáltam.