10030
  • Newfronter
    Sacred 2 értékelés - justpressplay 9/10
  • rage at work
    Azt szeretem, mikor futás közben beszalad pl a pad meg a kavics közé, s onnan elég nehéz kijönni, főleg, ha jön utánunk az ellenfél is :)

Másrészt, ha mondjuk a leszállunk a lóról, s a ló mellett lévő aranyat szeretnénk felvenni a földről, időnként megbolondul a karakter, s nem kevés kört fut, mire nagy nehezen megtalálja azt a pontot, ahonnan fel tudja venni :) Az útkeresés hagy némi kívánnivalót maga után.

Pl gyakran előfordul, hogy menekülés közben az Istennek se akar rámenni a hídra, elfut mellette jobbra, vagy balra :)
  • wedge31
    Nekem már van egy pár lv18 fölött jött az elsö.
  • Hegyirabló #1255
    Sziasztok!

Látom sokaknak baja van a játék működésével. Nálam nincs semmi gond, rendesen fut, se fagyás, se akadás, semmi.

Ami engem is nagyon zavar, már említve lett, a pause gomb hiánya valamit hogy a billentyűzet beállítások minden újra indításkor visszaállnak alapértelmezettre.

Érdekelne még, hogy talált-e valaki set itemet. Én unique-ot találtam egy csomót, de zöld setet még nem, 20-as szintű vagyok, Árnyékharcos. ha van kérdés a karakterről állok elébe.
  • xido
    igen,de eddig csak ha inv.-ban rákattintottam...nem betehetős,mint mondjuk egy tűzlabda?:)
  • xido
    M betűs térkép olyan,mint a google earth...görgővel nagyítható,amerre mozgatod az egeret,azt a részt fogja kinagyítani..én mindiglegombostűzöm,hová akarok menni éppen...
  • TGWH
    Alapból jobb klikkel süti el.
  • TGWH
    Akkor majd megnézem, kössz. A gond csak az, hogy akkora ikonok vannak a térképen, hogy alig lehet v.mit látni, pedig elvileg csökkentettem a méretüket, de az lehet az m betűs térképre nem hat ki. Kár hogy nem működik az első részben megismert trükk; m map megnyit, majd rákatt a térképre, és nagyít :D odébbmozgatni sem tudom a térképet, mint az első részben. Az magától fog mozogni, vagy mi?
  • xido
    neked meg köszi...kiderült,hogy egy ajtón nem mentem még be a végén akriptának:)
  • xido
    te...és mi van ezekkel a jeges tüskékkel meg egyebekkel?..csak inventoryból tudom őket jobbklikkel?..mert harc közben úgy csak elmegy néha a semmibe,nincs ilyen jobbgombra kitevős lehetősége ezeknek?
  • xido
    az az...én oda akarok most visszatalálni,mert az adó már megvan..asszem abban az emeletes hajó alakú házban lakik a csóka,amin távcsőis van:)
  • TGWH
    Nemtom, akkor majd megkeresem, a küldi az rémlik, az inas adta asszem. Akkor az az a város, ahol az adót kell visszaszerezni?
    Próbálok képet beszúrni:
  • xido
    nem tudom merre jársz..a legelső nagy faluban,ahol az első "játékos ládát" láttam...ott valami kovácslegénynek kellett feladatot csinálni...aztán mikor kész voltam vele,megjelent a faluban a kovács-ikon..talán a srác faterja...
  • wedge31
    Varázslonak a 8s baromi sok lekénne hoznod 3s alá.
    Mondjuk ez mindegyik karira igaz már az elsö résznek is az alacsony cooldown volt a sarokpontja ha folyamatosan tudos nyomni a varázslatokat nyert ügyed van.
  • TGWH
    Szavat vagy Szót nah :D
    Most gondolkodom, és a textúra összecsúszáson kívül még ilyenek vannak, hogy az ellen előbb jött át a kapun, és csak utána nyílt ki, meg beleálltam az árusba.
    Még egy fontos dolog. Kovácsot hol lehet találni? Én még eggyel sem futottam össze...
  • TGWH
    Nemtom, xp-n tuti jó. Start, futtatás, beírod hogy dxdiag, majd a hangok, és A hangok hardveres gyorsítási szintje csúszkát beállítod Alapgyorsításra.
    A honlaphoz: Nem Kell Így Mint Most Én Minden Betűt Nagybetűvel Kezdeni.
  • Scouser
    ezt a dxdiagot leírhatnád. Nekem Vistám van úgy is megy?
  • xido
    monolit aktiválása után is....egyszer próbáltam,házba mentem biztonságna és F9..minden monolitot aktiválok..totál kiléptem a játékból..és a házba töltött vissza!!
  • TGWH
    Vicces, nekem a textúrák átlógnak egymáson hibán kívül nincs is bug (nem emlékszem, hogy lenne).
    Zárt és nyílt hálózat van, nekem jó volt, szal a beállításokkal lehet v.mi tugyiti. Igaz egyiket sem indítottam el, de volt v.mi magyar szerver, meg egyetlen játékos. DE nem dobott ki 64es hiba, nem található szerver vagy v.mi ilyesmi hibaüzenetet.
  • TGWH
    13-mas szintű vagyok.
    Az ellen halála után megáll, majd belesüllyed a földbe. EZ NEM BUG! - szerintem - :D Van egy olyan hatás, hogy ,,földbe döngölés'', gondolom ez az effekje, mert ha megnézed, ugyan úgy tűnik el utána az ellen, mint ahogy a menüben megjelenik a karaktered.
    Azt a rohadt pause opciót igazán berakhatnák...
    A dxdiag futtatása, majd a hardweres gyorsítás visszavétele segített! Ezer köszönet érte. Teljesen nem tudtam visszavenni, mert nem indult el a játék, de alapfokon vagy hogy (balról jobbra a második lehetőség) már minden jó. Tökéletesen fut, remekül van optimalizálva a játék, kb. 4-5 óra játék után kezdett akadozni, de a nod frissített, azaz akart, lehet azért.
    Az ellenfelek nem rontanak rád mindenhol, a kalózok a koboldokat ütik, az utak mentén van amikor senkivel sem találkozom, a falu határában lévő őrök segítenek az ellent kinyírni, szal aki ezt mondta, nem tudom mit látott...
    A települések/helyek nevét igazán kiírhatnák a térképre, én azt sem tudom hogy mi micsoda. Van a banditák tábora, az az első, a kökénygázló, kobold kanyon, aranypart, aranysziget, aztán többet nem tudok, de gyanítom hogy kismillió helyet én sem tudok megjegyezni...
    Egyre jobb a játék, csak nem tudom merre járok, de az első résznél is így volt, úgy hogy nem félek hogy nem fogok eligazodni.
    3-mas szintű jégtüskéi vannak az elfemnek, a reg.time kb. 8 sec, szal elkezdtem a mágusbot használat skillt fejleszteni. 3 varázslatot használok többé-kevésbé, de sztem nem éri meg az összesnek kiválasztani a 3*2 fejlesztés közül mindegyiket. Igaz felesleges pontokként el lehet szórni, de nem biztos, hogy használnád, és azt a két tulajdonságot úgyis feljebb kéne tolnom, szal hamar összejönnek a szükséges szintek.
    Egyre jobb a játék, most hogy nem fagy, nagyon jó. Már csak azt sajnálom, hogy aktiváltam a monolitot, mert így elég idegesítő játszani... ha az f9-cel mentesz (monolit aktiválás nélkül játszatsz végig) tényleg megjegyzi hogy hol hagytad abba (nem monolit környékén a játékot? Még nem próbáltam.
  • Scouser
    Ja és így maradt. Hiába cseréltem le a ruháját, nem lehetett változtatni. Törölnöm kellett a karaktert...
  • Scouser
    Na most tellett be a pohár:

Mi eezz? Úgy mégis mi eezz?
  • tugyiti
    oks belőttem a routert,mostmár megy tudok hostolni is, csak a zárt nem megy,nem is adnak semmi visszajelzés a fórumukon sem :(
  • xido
    boing...:)
  • wedge31
    Thx
  • rage
    Thylysyum környékén van, Hansi áll a főút szélén, és megkér, hogy keresd meg a mikrofonját, aztán így tovább :)
  • rage
    Lent ott a kriptában kell a kripta végében. Addig kár kijönni míg ez nincs meg.
  • wedge31
    A koncertes küldit hol lehet felveni ?
  • xido
    csajjal duma a borospince melletti ház előtt oké...kért,hogy a pasijához vigyem le az alvilágba...megvolt..pasival is beszéltem..utána kérik Orfit nyírjam ki..de az meg nincs lent ott sehol,körbejártam az egész kriptát,azóta körbeturistáskodtam velük a Goblintábort meg a mellette lévő embertábort...na visszamegyek a kriptába..hátha..de respawnolni fognak a hülye zombik:)
  • rage
    Először az egyikkel kell beszélni, aztán a másikkal,kinyírni Orpheust,utána kivinni a zombit meg a csajt, s ha jól emlékszem, mikor kiérsz velük, utána ki kell őket kísérni a városból, de ebben nem vagyok biztos már....Lehet ez másik küldetés volt, s csak elég kijönni velük.
  • xido
    te...hová kell vinni Mary Ann-t meg a zombi pasiját?..kihoztam a sírból,valami Orpheust kellene kinyírnom vagy mi..összevissza rohangálok velük,borospincébe mutat egyszer a nyíl,aztán máshová..ha erre a zombimanusra ráviszem az egeret,azt írja rá,Orpheusz..amúgy valami "Loga.."akármi a neve..a küldetés naplóban sok nyikk nincs,csak vidd ki innen...de hová?:))
  • Scouser
    arra gondolsz amikor megáll a kép 1-2 secre? Csak mert nekem is vistám van és csinálja...
  • balee4
    Na XP-n kipróbálva már nem tapasztaltam a lent említett grafikai/fagyásos bugokat, a Vista támogatással lehet gond. Persze bugok jócskán vannak, de ennek ellenére nekem tetszik a game.
  • RaveAir
    Bocsánat... az eredeti nyelv a német. Szóval az angolban inkább idézetek vannak, és nem feltétlenül ugyanazok, mint a német nyelvben.
  • dante3
    Félreértesz, csak kérdésem lenne a "biztonsági másolattal" kapcsolatban!
    Közben megtaláltam az off topikot!
  • Scouser
    Elég sok embernek az van szerintem...

Miért ez olyan furcsa?
  • dante3
    Mindenkinek eredeti játéka van?
  • rage
    Nos, 13 játékóra után engem igazából csak az zavar, hogy minden játék során egyszer kidob ezzel a sacred.exe/s2logic.dll hibával, egyébként jól megy, szórakoztató, jól játszható.

A küldetéseket fejezet szerint szétbontja, úgyhogy szerencsére nem lesz az egész egybeömlesztve. Nem oly rég jutottam el a második fejezethez, felvettem azóta ott is vagy 15 mellékküldetést, úgyhogy lesz mit csinálni a környéken bőven :)

Kissé repetitív a játék, rengeteg az egyforma küldetés, de ezt leszámítva tényleg elrepülnek vele az órák.
    Csak ezt az s2logic.dll dolgot javítsák ki benne.
  • Scouser
    Mondjuk ebben igazad van...
  • RaveAir
    Az eredetiben inkább "nagy" személyektől voltak idézetek. Mivel a sírfeliratok "húsvéti tojások", ezért inkább ferdítés lett, mint fordítás.