10030
  • Dante73
    bevallom, nekem ez az első (kizárólagosan) felsőnézetes, (ugye ezt azért nem igazán lehet TPS-be rakni) hack' n slash játékom. Valahogy ódzkodtam tőle. Mi több, hiába olvastam át a kiskönyvet, a "varázslatok" és a fejlesztések még a megtanulandó dolgok listáján vannak. Na jó, azért már megyegetnek... ))
    És mégis.
    Bár sokszor bosszantó, hogy kismillióan esnek nekem, (olyankor nyúlcipő) hogy nem tökéletes a játék, főként memóriakezelésben, (sokszor érthetetlenül megakad, holott semmi nem történik, és addig 40FPS-el ment), és sorolhatnám. De van egy 15-ös Druidám, mászkálok, küldizek, fővonallal csínján bánok, és több mint 20 óra van már benne. Egyszerűen élvezem, hogy egy darab egérrel nyugisan mindent elirányítgatok, hogy egy jópofa kis világ vesz körül, (mondjuk bosszant, hogy nincs saját élete az npc-knek, mind ott áll, ahol hagytam... ezt azért erősen remélem, hogy megoldják egy patch-ban, mert bármilyen bugnál jobban zavar.) és magát, az egész játékot élvezem!
    Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ÉLVEZZE! A Crysisban NE a füvet nézd, ha annyira gagyi. nézz mást, játssz, élvezd. Egyszerűen tökéletes játék nincsen. Ez egy olyan játék, ami bőven megéri a pénzét, és "ha felnő" a karim, én is online-ba fogom tolni, remélem Veletek!
  • Faterx
    Meg írják újra az egészet, pl szemfolyás ellen
  • Rettenthető
    Nekem is nagyon tetszik a játék, de azért sztm kritikán aluli, hogy milyen hibákkal kiadták.
    Az általam tapasztalt hibákat lehet csak azért látom én, mert akik annyira meg vannak elégedve vele, azok nem varázslónővel viszik, és bizony van pár egyedi eset (pl. a tűzlabda beleakad a hulla (olykor a már nem látható hulla) modelljébe is, és ahhoz, hogy hasson, arrébb kell menni; vagy pl. beleakad a lovam fejébe és ezért le kell szállni róla a harc kellős közepén; vagy van egy rakat varázslat, ami nem működik hídon... stb.
    A másik karakteremmel - szeráf - azzal én sem tapasztalok annyi hibát, de azért furcsaságok ott is akadnak.
    E mellett egyelőre az unique és a normál, fehér itemek között a világon semmi élesebb eltérést nem érzek. Van már egy rakat arany cuccom, és olyan 0 értékeik vannak, hogy csak nézek ki a fejemből.
    Pl. Unique gyűrű, és nem hogy jobb lenne, mint normál társai, nem, még ha lehet, szarabb. És ami a vicc, ugyanúgy csak 1 tulajdonsága van (Hadvezéri pecsétgyűrű: Kardhasználat: +1). Azta. Nem csodálom, hogy elkallódott... Mintha nem értenék a játékfejlesztők, hogy mi az unique lényege... hát nem tom, eddig érdekes.
    A gyűrűk / amulettek a legkiábrándítóbbak, a fegyverek még határeset, de... bízom benne, hogy ahogy haladok, majd esetleg javul.

Ami viszont játéktechnikailag nagyon nem tetszett, hogy amikor egy főellenség kerül a képbe, akkor a kamera középpontja már nem a karakterem, hanem a szörny... hmmmmm.

A pénzelkallódáson csodálkozom, hogy más nem tapasztalta, eddig kb 5 millió úszott el, nem tudom hova (vagy női karakterrel megyek, és amíg nem figyelek rá, szórja a pénzt?)
  • Scouser
    Hát én nem játszottam az első résszel, de talán jobb vassal más lesz a véleményem. Hozzon stabil 30 fps-t és nekem már az jó. Meg javítsák ki a questlogot, meg a beragadt dolgokat, meg ne csináljon váratlan hülyeségeket a játék és az már nem is fog zavarni, ha állandóan ütlegelnem kell
  • foxxi
    Azt nem értem miért vártak 1esek oly sokat e játéktól és miért pont arra panaszkodnak amiről maga a játék szól? Ugyan az mint az első rész csak szebb, szagosabb, ( nekem jobb ) :)
  • Scouser
    Hát eltellt egy hét amióta megvettem a játékot és egyre jobban elmegy tőle a kedvem. Akárki akármit mond,

-tele van bugokkal (beragadt ellenfelek, el-nem indulás, kilépés)
    -grafikailag optimizálatlan (méghogy alacsony gépigény. Az igaz, hogy be tudok lőni olyan beállításokat, hogy nagyjából jó lesz, de akkor is nagyon gyakran áll meg 1-2 mp-re a játék és ez nagyon elveszi az ember kedvét)
    -a questlog egy rakás átláthatatlanság (minden egy helyen van az ember azt sem tudja, hogy hányadán áll. Éppen emiatt amikor belépek a játékba olyan érzésem van, mintha egy olyan világban lennék, ahol nem tudnék megtenni 3 lépést anélkül, hogy ne kelljen állandóan csapkodnom. Az igaz, hogy ez egy hack & slash, de miért nem csinálták meg úgy, hogy az úton viszonylag biztonságban vagy és nyugodtan sétálhass. Pl el akarsz menni egy városból a másikba vagy legyakalsz minden arra lévő mobot, vagy a lóval elvágtatsz közöttük és akkor 20-30 beaggrózott mobbal a hátadon érkezel meg.)

Ezek a dolgok nagyon elveszik a kedvemet, úgyhogy most jön egy uninstall aztán veszek egy új videokarit és addig talán összehoznak valami patchet a készítők, mert ha nem akkor szívesen eladom valakinek.
  • rage
    Én tegnap eredetivel fel tudtam menni a nyílt hálózatra. Egyetlen játék volt indítva, oda beléptem. A játék indítója magyar volt, rajtunk kívül még két játékos volt bent, de azok nem szólaltak meg.

Amúgy jól működött, nem volt semmi gond vele.
  • tugyiti
    na valaki jelentkező?
  • tugyiti
    lan lesz :) multi nyílt hálózat még nem megy eu-ba,ja és kipróbáltuk wesker kollégával,simán megy hamachin még úgyis hogy az egyik game eredeti a másik tört :D még valami 31lvl vagyok szóval ha lehet kb. ilyen szintü karikkal gyertek hogy a mobok kb. 35-36 szintüek lesznek XD
  • xido
    öö..az akkor a nyílt hálózatos multi lesz..vagy amelyik lan jelzésű?:)
  • xido
    nagyon nagy!!!!!!!:))...vajon az eredeti angol sírfeliratok is ökörségek vagy ezek ilyen poénmagyarítások a hivatalosban?:))
  • wedge31
    A küldi nehézségét.
  • tugyiti
    na 18:00-kor leszek inditok egy hamachi lan gamet , tűzfalat kéretik kikapcsolni akkor adom a szobaát és jelszót
  • Titan
    Nem az! Találkoztam vele...
  • Dani182
    Srácok, ez igazi vagy fake? :D

• Titan
    Skacok!

A küldetések alatti csillagok száma mit határoz meg?
  • Rudi27
    Mi kiakartuk próbálni de nem jött össze, valamiért nem láttuk egymást ingame :(.
  • envoka
    Köszi a tanácsokat. Majd kialakul. Elöbb legyen feltöltve tartalommal, és ha fent lesz minden, utána ráérek a külsővel foglalkozni.
  • solikka
    Az oldal felépítése szerintem így elég értelmetlen mert a logo elfoglalja a teljes képernyőt. Szerintem az oldalsó menü látszódhatna teljes egészében görgetés nélkül... Mert ez így szokatlan, és kényelmetlen használni, ja és a betűk kicsit nagyra sikeredtek:D De amugy a szépséggel semmi gond.

Amugy ha kellene segítéség az oldalban(itt nem a tartalomra hanem a megvalósításra gondolok) akkor írj mert PHP-hez meg Javascripthez megy szóval tudok segíteni és szívesen segítek annak ellenére hogy nem hiszem hogy sokat fogok a játékkal játszani :D
  • tugyiti
    valaki esetleg du. valamikor nem akarja kipróbálni hamachin a gamet 1 óra erejéig?
  • Reggaester
    Na ez a nem mindegy

• j0nNyKa
    faszásos oldal, grat
    letöltésekhez odaírhatnád h feltöltés alatt... vagy ilyesmi, mer én spec vártam vagy fél percig, hogy betöltsön, mire rájöttem, hogy betöltött, csak üres :]
  • Drilla
    A Soundblaster kártyákat nem kezeli korrekten, egy csomó beíró erre panaszkodik a német fórumokban. Azóta nekem sincs semmi gondom. 1920x1200-as felbontásnál sem akad, a hang folyamatos.
    Akinek semmi baj nem volt a játékkal, szerintem örüljön a mázlijának
  • wedge31
    Menj a föszálon majd az egyik városban lesz egy npc amelyik egy fénysugárban áll nem tudod nem észreveni.
  • mzoleeeex
    Csátok lenne 1 jó kérdésem hogy mikortól és hogy lehet a speciális mountot megszerezni. Köszi
  • envoka
    Aki már régen járt a készülő Sacred 2 Magyar Fan Site weboldalon, vagy ha esetleg... véletlenül...még nem ismeri :

Link

A frissítés folyamatos. Több dolog mellett ma felkerült a Szeráf karakterlap. A többi karakter
    elkészítése már gyorsabban fog menni, mivel az alapok már megvannak hozzá.

Ha esetleg valaki már régóta játszik és tud készíteni jó kis karakterfejlesztéseket. azt örömmel fogadnám, és kitenném az oldalra. Jöhetnének tippek-tanácsok is karakterfejlesztésekhez. Képeket is küldhettek, felteszem azokat is. Aki 9-et küld egyszerre, azt külön albumba teszem. Az e-mail címem megtalálható a főoldalon, az "Impresszum" menünél.
    Jah...és a fórum is működik az oldalon :D

• wedge31
    Lovat már akár a legelején keres egy lókupecet patkó jelöli.
  • GanXstaZoleeWrk
    Bugokkal kapcsolatban, nállam minden maxon és semmi gond nincs a játékkal, a telepítéses mizérián kívül nem hinném hogy félkész lenne a játék.

Melyik szintől lehet mountot venni és hol?
  • wedge31
    215 a level cap.
  • foxxi
    Az endgame után nyílik meg a következő szint (logikusan) ahogy olvastam 150 a max szint (de lehet nem)
  • foxxi
    Érdekes olvasnom mennyi bajotok van a játékkal. Nekem semmi... Pedig csak annyit tettem mint gondolom ti hogy patcheltem majd hotfix oszt lehet játszani. Térkép jó, asztalra nem dobál ki, nem fagy, hang van... Max azt róhatom fel hogy a Sacred végjegye alá tartozó időnként 1-1,5secre megáll a cucc majd minden oké.

Szal nem vágom. (Nvidia karim van)
  • Nabunaid
    Engem az zavar a legjobban /pedig most már fent van minden javítás/, hogy hiába állítom át a billentyűzet kiosztást, minden egyes játékindításnál visszatér az alaphoz /default/. Nagyon bosszantó.

Amúgy én is átmentem ezüst nehézségre és meg kell mondjam ég és föld a különbség, végre van értelme a játéknak, már az elején is kihívás! Azt tudja valaki, hogy kb. hányas szinten érünk a játék végére és van-e még további nehézségi fokozat mint az elsőben? Megköszönném, ha tudná valaki.
  • wedge31
    Kezdem szerencsésnek érezni magam mikor ilyeneket olvasok hogy van aki tonnányi bugal találkozott meg hogy félkész a játék meg lefagy a gép.
    Valoszinü optimalizácios probléma lehet mert én a megjelenés ota tolom és csak két bugal találkoztam :
    -elöfordul hogy a megölt ellenség nem esik össze állva marad
    -Kb 5 óra játék után bellasul az egész ilyenkor kilépek majd vissza
    Ennyi.
    Engem csak egy dolog zavar hogy szerintem kicsi az inventory.
  • xido
    a futtatásban írd be,hogy dxdiag,aztán a hang-fülnél a hardveres gyorsításnál vedd le a csúszkát minimumra...
    ezt anno az assassin's creed is kívánta,hogy legyen dialógus hang,ne csak zene meg effetek:)
  • Norec79
    nekem tökéletesen fut a játék eddig egyszer okozott hibát.
    SE grafikai se hang problémém nem volt mázim van.
    Más
    kiprobáltam az elf karaktert és szerintem egy kicsit magasak a reg idök egy olyan karinak aki varázslatokból él. A tüzlabdát már levitten 3.2 mp-re de csak lvl 1-es és már kicsit gyenge a komolyabb varázslatok 7-8 néha 12-14 mp reg idövel rendelkezik elég gáz.
  • TGWH
    Most már csak az az egy kérdésem lenne, hogy ezt hol lehet kikapcsolni, mert a játékban nem találtam. Köszönet, így már teljesen logikus, miért gondoltam arra, hogy gond van a hanggal :)
  • Drilla
    Esetleg másnak is segítség lehet:
    nekem telepítés után szinte folyamatosan akadt a game, a hangkártya hardveres gyorsításának teljes kikapcsolása megoldotta a problémát. Azóta folyamatosan, nagyon szépen fut. Memory leaket nem tapasztaltam, még 8 órai () játék után sem.
  • Rettenthető
    Ez a logika téves, mert nekem 4 GB RAM-m van, ennek ellenére aránylag sokszor kinyom az asztalra.

Más:
    Most lvl 31 a karim, de ennyi játék után, olykor az az érzésem, mintha fizetnem kellett volna az alfa-tesztért, és most azzal játszom.
    Nem tudom, a hibákat vajon érdemes írni, és aztán elküldeni nekik?
    Vagy egy Háború és béke vastagságú könyvvel ne fárasszam őket, úgysem olvassák el, esetleg teljesen tisztában vannak vele?

Ja és, - mint nem programhiba, hanem - mint játékbeli probléma:
    Persze lehet csak én nem látom, de ha mégsem, és valóban kimaradt volna a 'Pause' fu(n)ckió, akkor aki ezt javasolta, hogy kimaradjon, azt azért magáévá tehetné egy lipicai csődőr.
  • rage
    Igen, ez így van. De ha harmadik oprendszerre is fel akarja tenni, akkor az egyiket előbb vissza kell vonni, s utána mehet :)
  • xido
    hát..logikusan igen,mivel a másik oprendszerre nem telepítetted még fel..gondolom rak a system mappába is pár dolgot,meg a registrybe is..