• Evoluti0N
    Kipróbáltam a demót és őszintén megmondva nem jött be a játék, amit nagyon sajnálok. Az első részt nagyon szerettem. Szal elmondom mi a bajom vele: Teszek 3 lépést, jön 10 ellenség kinyírom őket, teszek még 3 lépést, ismét jönnek tizen. Tudom,h ez egy hack 'n' slash rpg, de azért ez már egy kicsit túlzás. Igaz, h az első részben is sok volt az ellenség, de ott vhogy nem volt ennyire zavaró. Az is érdekes, hogy minden ellenség engem támad. Például egy sétálgató medve meg nem támadna egy banditát ha közelébe ér, csak engem, ráadásul a falun kívül sétálgató NPC falusiakat se bántják a mobok. Olyan mintha én lennék a közellenség és mintha az összes ellenség jóbarátságban lenne egymással, meg a nem ellenség NPC-kel. Az is érdekes volt, amikor vmit 15-en megtámadtak, beszaladtam egy faluba és legnagyobb meglepetésemre a falu őrei beengedték az ellenséget a faluban. Ami még poénosabb, h a faluba belépő ellenségek már nem is bántottak, még akkor sem, amikor megtámadtam őket. Hagyták, hogy nyugodtan kinyírjam őket. Ami a mellékküldetéseket illeti, azok se jöttek be. Túlságosan MMORPG "fílingűek", pl: ölj meg 5 vmit, szedj össze 3 amulettet stb. Remélem nem bántom meg a Sacred 2 fanokat, de a demo alapján nekem a játék csalódás volt