10030
-
#1098 Na, eddig mindig mindenki a magyarításokat kereste, lehet, eljön az idő, amikor majd az angolosítást keresi mindenki ? :) -
#1097 Hm, a teljes játékban többször is láttam, hogy egymást ütötték az ellenfelek.Volt, hogy megvártam, nyírják ki egymást, aztán maradékot kinyírtam. S a katonák is néha megtámadják a faluba érő lényeket, de nem mindig -
Nabunaid #1096 Érdekes, nekem meg pont az tetszett, hogy élik világukat a lények, pl. a koboldok vad harcban állnak a kalózokkal, de a csontvázakat is nagyon rühellik, mert azonnal összeverekednek, ha találkoznak!
Ja igen, láttátok már az új, wizard trailert a www.diablo3.com-on? Kötelező! -
#1095 tud valaki valami ini buherálást hogy ne ezeket az idióta magyar neveket stb... használja a game ? lang.ini rájött már valaki hogy lehet át irni angolra? -
#1094 3 kép, minden graff minimumon.
-
Evoluti0N #1093 Igazából engem bánt, h nem tetszik :D. Annyira vártam ezt a játékot :S. -
#1092 Miért bántaná az volna a furcsa ha mindenkinek tetszene. -
Evoluti0N #1091 Kipróbáltam a demót és őszintén megmondva nem jött be a játék, amit nagyon sajnálok. Az első részt nagyon szerettem. Szal elmondom mi a bajom vele: Teszek 3 lépést, jön 10 ellenség kinyírom őket, teszek még 3 lépést, ismét jönnek tizen. Tudom,h ez egy hack 'n' slash rpg, de azért ez már egy kicsit túlzás. Igaz, h az első részben is sok volt az ellenség, de ott vhogy nem volt ennyire zavaró. Az is érdekes, hogy minden ellenség engem támad. Például egy sétálgató medve meg nem támadna egy banditát ha közelébe ér, csak engem, ráadásul a falun kívül sétálgató NPC falusiakat se bántják a mobok. Olyan mintha én lennék a közellenség és mintha az összes ellenség jóbarátságban lenne egymással, meg a nem ellenség NPC-kel. Az is érdekes volt, amikor vmit 15-en megtámadtak, beszaladtam egy faluba és legnagyobb meglepetésemre a falu őrei beengedték az ellenséget a faluban. Ami még poénosabb, h a faluba belépő ellenségek már nem is bántottak, még akkor sem, amikor megtámadtam őket. Hagyták, hogy nyugodtan kinyírjam őket. Ami a mellékküldetéseket illeti, azok se jöttek be. Túlságosan MMORPG "fílingűek", pl: ölj meg 5 vmit, szedj össze 3 amulettet stb. Remélem nem bántom meg a Sacred 2 fanokat, de a demo alapján nekem a játék csalódás volt -
#1090 Hát sztem kevés neki a gép, lehet hogy csak a videókártya gyengus hozzá, nálam városokban sem szaggat. -
#1089 Demoban állandóan ezt csinálta velem, de a játék feltétele előtt kapott új windows-t, sp3-al. 6és fél óra játék után semmi gond vele, pedig ezzel a géppel az enyémet ki lehetne hegyezni. -
#1088 Nyáron még játszottam az 1. résszel és bár nem modern a vasam, de a városokban ott is szaggatott. Szóval nem csodálkozom, hogy itt is.
Délután jártam a goblinok táborában, ahol folyamatos 10-15 kis féreg ugrott rám, na volt ám diavetítés:D -
#1087 Az szerintetek normális, hogy X2 4800+, 2 GB RAM és 8600GT(256ram)-vel közepes beállítások mellett, 1024-ben is van, hogy beakad a városokban? Amikor megmozgatom a kamerát vagy mozog a karakterem. Van, hogy lemegy 20fps-re is.
Néztem a teljesítmény figyelőt, a proci kb 65-70%-on működik egyenletesen, a memóriában és a vinyónál vannak ilyen hegyes kiugrások. Arra gondolok, hogy kevés a 256 mb a videókárytánál. Csak azért kérdezem, mert remélem nem bukom be hogy veszek egy 4850-t és nem lesz jo ugy sem, mert nem az a gond. Ja, és Vistám van.... Az is lehet baj? -
#1086 Nekem 2 gb ram szinte minden maxon és nemfagyott ki eccerse. -
#1085 1GB rammal a minimum beállitások mellet kellene játszanod nekem 3GB rammal még egyszer se fagyott ki pedig tolom egy ideje. -
#1084 és már működik a multi? -
#1083 Bocsi, hogy ezen "lovaglok" de azért ezt remélem kijavítják:
-
szripio #1082 Finom leszek, ha azt mondom, hogy tele van a ....
10 percet se tudok játszani a játékkal, mert kifagy, kivág, stb.
Most olyat csinált, hogy egyszer csak fekete képernyő, megy a hang alatta meg a zene, de a monitort meg fogja és kikapcsolja. És semmi. Újraindítás.
Lassan összeszedem a német tudásom és írok nekik egy szép levelet.
Ha esetleg vki tud ötletet, azt megköszönném.
A gépem: Core2 Duo e4500, 1 giga RAM, Geforce 7800GTX, meg vinyó meg a többiek -
#1081 A Norton Ghost nevű progival meg tudod csinálni a partíciók lementését. -
#1080 Nekem 6k is elég lenne annyi kell még mountra. -
#1079 "...a patkány mennyiség tényleg zavaró, de ez csak a game elején lesz, később gondolom bead keményebb ellenfeleket, mivel a patik, goblinok a leggyíkabbnak számítanak..."
Na igen. A patkányok tényleg nagyon gyíkok, de később bead valóban keményebb ellenfeleket, mint például a mocsári patkányokat... :-D
Nem tudom, lehet nem olvastam el kelőképpen a könyvet, amit melléadtak, vagy a Sacred 1-ben volt hiba, hogy meg lehetett csinálni, de a socketes cuccból, hogy a leprában lehet kivenni a belekovácsolt cuccot?
Nem arra van szükségem, ami benne van, hanem azt szeretném, hogy a socketek legyenek üresek, de 3-ból csak 2-t szabadít fel, és ez nem valami szimpatikus eddig.
Sőt azt is lehet csak képileg, mert hiába illesztem bele az új gyűrűt, és hiába van annyi pénzem, baszik belekovácsolni.
Illetve a pénzgyűjtésben tapasztaltam (többször), hogy mikor már majdnem elérné az 1.000.000-t, akkor pakk, és a betöltés után csak 6.000 pénzem volt. Rögtön öröm és bódóttá. -
neonx #1078 nekem belép -
#1077 nektek is szerverhibát ír ki a szerverhez csatlakozáskor? nekem be sem lép a szobába. -
neonx #1076 Legyenszíves valaki nagyvonalakban lefordítani. Köszönjük előre is. -
neonx #1075 10.10.2008
Wie vorgestern von arvato systems, Hersteller der Lobbysoftware „Tincat“ bekannt gegeben, sind die auftretenden Multiplayerprobleme im Closed und OpenNet zum Release des Action Rollenspieles“Sacred 2- Fallen Angel“ auf das komplexe Zusammenspiel von Lobby Software "Tincat", Game Code und Hardware zurückzuführen.
Hierbei handelt es sich schwerpunktmäßig um einen erschwerten und zeitweise nicht möglichen Zugang zur Lobby für das Online-Spiel. Weiterhin werden Onlinespielstände teilweise nicht korrekt abgespeichert. Die Ursachen hierfür wurden in den vergangenen Tagen analysiert. Alle beteiligten Parteien arbeiten mit Hochdruck – auch über das jetzt beginnende Wochenende – an der Beseitigung dieser Ursachen.
„Wir sind zuversichtlich, dass arvato systems mit unserer Unterstützung insbesondere diese beiden Schwerpunkte in der kommenden Woche beheben kann, damit unsere Kunden spätestens ab Samstag 18.10.2008 auch im Onlinemodus Sacred 2 wie bereits im Singleplayer- oder LAN-Modus ohne nennenswerte Probleme spielen können“, so Heiko tom Felde, Geschäftsführer Ascaron.
-
neonx #1074 10.10.2008
Hallo Sacred-Fans,
Soeben erreichte uns die Nachricht, das die Lobby um 15.00 Uhr zur Wartung heruntergefahren wird. arvato wird die Lobby in dieser Zeit updaten.
Die Wartung wird vorraussichtlich gegen 16.00 Uhr beendet sein.
Vielen Dank für Euer Verständnis.
Euer Sacred Team
-
Reggaester #1073 Az ilyenek elkerülésére én egy nagyon egyszerű módszert alkalmazok. Windows telepítéskor legyen kihúzva a net először is. Feltolod a windowst, majd egyből kikapcsolod a tűzfalat és letiltod az automatikus frissítéseket. Aztán felrakod a drivereket és legvégül egy xp-antispy nevű programot, amivel mindent nagyon szépen le lehet tiltna a windowsnak egy rakás hülyeségét, amelyek nélkül ráadásul messze kevesebb ramot fogyaszt az oprendszer. Persze ha Vistád van akkor ez nem sokat segít, de lehet van hasonló progi arra is, annak nézz utána te, ha érdekel ez a fajta megoldás. -
haata #1072 valaki segítsen, érdemes belevágnom ezzel a géppel:
AMD2500+, 2G ram, Geforce7300GT 256,windows xp SP2, -
Rudi27 #1071 Egy jobb angol tudással rendelkező ember körülnézhetne az angol fórumokon hogy van e valami hír már a zárt háló ébredéséről. thx :P -
Rudi27 #1070 vagy ha az első karid eltett kb annyi itemet hogy alig fér be a közös ládába meg legalább 300 spell rúnát és azok közül szemezgetsz a silveren kezdett friss karival az is megoldás, én így tettem. Bár még kóstolgatom csak a többi kasztot lvl10 ig kb és ameik jobban bejön az lessz az altom majd. TGWH én is így buktam be az 1.ik aktiválási lehetőségem :P. Felteszem a friss rendszert már bevan aktiválva az S2. felteszek egy progit a friss oprendszerbe amire szükségem volt épp. A progi megkérdezi tőlem hogy újraindíthatom a gépet? mondom neki persze indulj csak újra, ezalatt ez a rohadt sp3 meg töltötte lefele valami frissítést magának, ergo onnantól kezdve a windows dll hiányra hivatkozva nem indult el többet, legutóbii helyes konfig gombal sem csökkentett módban sem. gg mehet a formac C: sacredestül buktam a partíciót. Jah amúgy ha valaki tud valami olyan programot amivel lelehet a teljsen meghajtót imagelni és utána abból az egészet visszaállítani játékostól mindenestől oprendszerestől, hát az érdekelne, mert ha valami para van akkorcsak 1kattal visszaállítanám az oprendszert, ha msra nemjó de legalább a sacredet utánna lelehetne uninnstalállni rendesen. Tippeket jöhetnek ilyen téren mert sosem csináltam ilyent. Régen volt olyan hogy notrhon ghost de aztsem használtam soha . -
Reggaester #1069 Ha már van tapasztalod a játékkal, akkor igen. Azonban sokkal kényelmesebb ha elkezded bronzon, elmész gyorsan 6-8. szintig, szerzel magadnak vmi rendes páncélt, meg fegyvert, aztán fogod magad és átmész silverre. -
#1068 Érdemes egyből silveren elkezdeni? -
#1067 Tudom, de ha már oly messzire elvittem Bronz fokozaton (az oldalfülek között az 5. szerepel), akkor ott már csak kipörgetem ezt a karit. Bár ha tudnám, hogy mennyi "Act" van, akkor jobb lenne. Mert lehet 9, és akkor még tényleg nem késő újrakezdeni. -
solikka #1066 Thx! De nem értem miért na mindegy nem offolok itt. -
peter01 #1065 Mert be kell jelentkezni! -
solikka #1064 A warez topic linkje miért egy üres oldalra mutat??? Ez már nem az első eset... -
Piccolo #1063 a fene egye meg.... , akkor ez nekem kimarad... :/
köszi a választ. -
Reggaester #1062 Angol szinkron, magyar felirat. Nincs benne más. -
Piccolo #1061 Hai.
Lenne egy kérdésem. Attól még, hogy magyarított verzió, választató opcióként benne maradt az eredeti angol, vagy ez ilyen izomból magyar? -
#1060 No, megjött nekem is a csomag. Reggel fél tízkor. Mondtam, hogy déltől jöhetnek.... Az összekészített pénzt, mikor a kezébe számoltam a futárnak, a szintén odakészített jattot én tettem zsebre.... Ha olvasni sem tud...
Első blikk.
Papir doboz gagyi, DVD nem marad a helyén, füzet fekete-fehér. Ez utóbbit megértem, legalább 30 forinttal drágább lett volna, ha színes tintát használnak. De hogy a PDF miért FF? Hiszen színesben hozták létre, nem? Azért ez már... Mindegy, mászik felfelé a gépre, remélem, elindul. Ha nem, akkor a Patch-ig várhatok. Remélem, a 8-as szintű driádommal tudom folytatni, ahol abbahagytam. -