10050
  • Fehercsoki
    400 giga az sok biztos jót töltöttél le?
  • Jokes
    Hali!
    Egy kérdés: letöltöttem a GameStar oldalárol a patch-et 400 valahány giga
    de nem akar elindulni...lehet hogy rossz?Ti honnan vettétek le?
  • szripio
    Egy 450 wattos Chieftec, asszem az annyira nem rossz :) Valahonnan szerzek akkor egy sp3as xp-t. Hátha...
    Az F9-et meg mindig elfelejtem :D
  • solikka
    Nagyon nagy pozitívumként az intrót és a skillrendszert említeném... Ilyen hangulatos intrót még nem nagyon láttam a zene nagyon jó választás volt!
  • solikka
    Annyi kellett volna hogy mozgalmasabb és JÓVAL látványosabb legyen és akkor nagyon jó lenne de így csak egy erős közepes szerintem (Pontban mondjuk 6/10).
  • solikka
    Hát hát... Én jobbra számítottam.
    Túlságosan sokat kell rohangálni egyik helyről a másikra és a feljődés is jóval lassabb lett. A grafika jó de azért némelyik varázslat lehetne észrevehetőbb mert néha azt sem tudom hogy elvarázsolta e vagy nem mert szinte semmi jele nincs...

Na nembaj majd a Diablo3 két év múlva
  • tomcsa4
    Márkás, jó minőségű tápod van? Ha nincs, akkor amint leehtőséged van, legyen.
  • wedge31
    Remélem hogy használod a F9-es gyorsmentést mert akkor minden gond nélkül visszatöltöd az elözö állást akkor is ha lefagy.
  • xido
    akkor próbáld meg,hogy leszeded az SP3-at és felteszed...
  • szripio
    Te, én visszatoltam minden beállítást minimumra, és kezdtem is megörülni, mert vagy két órát folyamatosan ment, de aztán kezdte elölről az egészet. Kifagy úgy, hogy semmit nem tudok csinálni. Mondjuk legalább nem 10 percenként fagyott le, de akkor is. Gondoltam nyomom ablakban, hátha látok valami "mozgást" a vindózban, ami megakaszthatja, de nem igazán vettem észre semmit. Azt néztem, hogy a kézikönyvben szervízpakk 3-as xp az ajánlott, nekem kettes van. Akkor most mi is van?
  • xido
    törlés előtt keresd fel a kézikönyvben található linket és az aktivációdat írasd jóvá/küld vissza....
  • Prince23
    Regeditben szerintem tárolja. szal azt ne töröld.
  • Nabunaid
    Nem értettél meg...

Azt a kérdésem, hogy ha a vezérlőpultról törlöm akkor is leszedi az aktiválást a netről vagy csak a saját unistalljával? Mert hogy saját unistallja nincs a játéknak, minek ugye. Mostanában egyre több játék követi ezt a rossz példát.
  • Reggaester
    Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése? Ott van az
  • Nabunaid
    Hogyan kell letörölni a játékot? Mert uninstallja nincs, ha meg a vezérlőpult/programok eltávolításával csinálom tartok tőle, hogy nem vonja vissza az aktiválást.
  • Scouser
    Én is voltam ott, van 3 kisebb boss is, egy múmia, egy varázsló a hamradikra meg nem emlékszem
  • Scouser
    Azzal értek egyet, hogy legalább ha az úton megy az ember, akkor nem kellene ennyi ellenséget nyírni. Mert így tényleg 3 méterenként 4-5 mobot kell kinyírni.
  • wedge31
    Az elf fövárostol nyugatra levö szigetet hivják igy egy portálal lehet oda jutni a kikötöböl.
  • Rettenthető
    Börtönszigeten?

Egy nagy kéken izzó pentagrammát én is találtam, de azt nem szigetről lehetett megközelíteni:

(A jpg konverzió kicsit rontott a minőségén)

A pentagramm.
    A fellelhetősége a térképen jelölve.
    Te hol találtad pontosan?
  • wedge31
    Volt már valaki a börtönszigeten van ott egy marha nagy világitó pentagram a dungeonba azzal lehet valamit kezdeni ?
  • rage
    Na, eddig mindig mindenki a magyarításokat kereste, lehet, eljön az idő, amikor majd az angolosítást keresi mindenki ? :)
  • rage
    Hm, a teljes játékban többször is láttam, hogy egymást ütötték az ellenfelek.Volt, hogy megvártam, nyírják ki egymást, aztán maradékot kinyírtam. S a katonák is néha megtámadják a faluba érő lényeket, de nem mindig
  • Nabunaid
    Érdekes, nekem meg pont az tetszett, hogy élik világukat a lények, pl. a koboldok vad harcban állnak a kalózokkal, de a csontvázakat is nagyon rühellik, mert azonnal összeverekednek, ha találkoznak!

Ja igen, láttátok már az új, wizard trailert a www.diablo3.com-on? Kötelező!
  • tugyiti
    tud valaki valami ini buherálást hogy ne ezeket az idióta magyar neveket stb... használja a game ? lang.ini rájött már valaki hogy lehet át irni angolra?
  • McFrost
    3 kép, minden graff minimumon.

• Evoluti0N
    Igazából engem bánt, h nem tetszik :D. Annyira vártam ezt a játékot :S.
  • wedge31
    Miért bántaná az volna a furcsa ha mindenkinek tetszene.
  • Evoluti0N
    Kipróbáltam a demót és őszintén megmondva nem jött be a játék, amit nagyon sajnálok. Az első részt nagyon szerettem. Szal elmondom mi a bajom vele: Teszek 3 lépést, jön 10 ellenség kinyírom őket, teszek még 3 lépést, ismét jönnek tizen. Tudom,h ez egy hack 'n' slash rpg, de azért ez már egy kicsit túlzás. Igaz, h az első részben is sok volt az ellenség, de ott vhogy nem volt ennyire zavaró. Az is érdekes, hogy minden ellenség engem támad. Például egy sétálgató medve meg nem támadna egy banditát ha közelébe ér, csak engem, ráadásul a falun kívül sétálgató NPC falusiakat se bántják a mobok. Olyan mintha én lennék a közellenség és mintha az összes ellenség jóbarátságban lenne egymással, meg a nem ellenség NPC-kel. Az is érdekes volt, amikor vmit 15-en megtámadtak, beszaladtam egy faluba és legnagyobb meglepetésemre a falu őrei beengedték az ellenséget a faluban. Ami még poénosabb, h a faluba belépő ellenségek már nem is bántottak, még akkor sem, amikor megtámadtam őket. Hagyták, hogy nyugodtan kinyírjam őket. Ami a mellékküldetéseket illeti, azok se jöttek be. Túlságosan MMORPG "fílingűek", pl: ölj meg 5 vmit, szedj össze 3 amulettet stb. Remélem nem bántom meg a Sacred 2 fanokat, de a demo alapján nekem a játék csalódás volt
  • balee4
    Hát sztem kevés neki a gép, lehet hogy csak a videókártya gyengus hozzá, nálam városokban sem szaggat.
  • McFrost
    Demoban állandóan ezt csinálta velem, de a játék feltétele előtt kapott új windows-t, sp3-al. 6és fél óra játék után semmi gond vele, pedig ezzel a géppel az enyémet ki lehetne hegyezni.
  • McFrost
    Nyáron még játszottam az 1. résszel és bár nem modern a vasam, de a városokban ott is szaggatott. Szóval nem csodálkozom, hogy itt is.
    Délután jártam a goblinok táborában, ahol folyamatos 10-15 kis féreg ugrott rám, na volt ám diavetítés:D
  • Scouser
    Az szerintetek normális, hogy X2 4800+, 2 GB RAM és 8600GT(256ram)-vel közepes beállítások mellett, 1024-ben is van, hogy beakad a városokban? Amikor megmozgatom a kamerát vagy mozog a karakterem. Van, hogy lemegy 20fps-re is.

Néztem a teljesítmény figyelőt, a proci kb 65-70%-on működik egyenletesen, a memóriában és a vinyónál vannak ilyen hegyes kiugrások. Arra gondolok, hogy kevés a 256 mb a videókárytánál. Csak azért kérdezem, mert remélem nem bukom be hogy veszek egy 4850-t és nem lesz jo ugy sem, mert nem az a gond. Ja, és Vistám van.... Az is lehet baj?
  • Fehercsoki
    Nekem 2 gb ram szinte minden maxon és nemfagyott ki eccerse.
  • wedge31
    1GB rammal a minimum beállitások mellet kellene játszanod nekem 3GB rammal még egyszer se fagyott ki pedig tolom egy ideje.
  • balee4
    és már működik a multi?
  • Scouser
    Bocsi, hogy ezen "lovaglok" de azért ezt remélem kijavítják:
  • szripio
    Finom leszek, ha azt mondom, hogy tele van a ....
    10 percet se tudok játszani a játékkal, mert kifagy, kivág, stb.
    Most olyat csinált, hogy egyszer csak fekete képernyő, megy a hang alatta meg a zene, de a monitort meg fogja és kikapcsolja. És semmi. Újraindítás.

Lassan összeszedem a német tudásom és írok nekik egy szép levelet.
    Ha esetleg vki tud ötletet, azt megköszönném.
    A gépem: Core2 Duo e4500, 1 giga RAM, Geforce 7800GTX, meg vinyó meg a többiek
  • Scouser
    A Norton Ghost nevű progival meg tudod csinálni a partíciók lementését.
  • Fehercsoki
    Nekem 6k is elég lenne annyi kell még mountra.
  • Rettenthető
    "...a patkány mennyiség tényleg zavaró, de ez csak a game elején lesz, később gondolom bead keményebb ellenfeleket, mivel a patik, goblinok a leggyíkabbnak számítanak..."

Na igen. A patkányok tényleg nagyon gyíkok, de később bead valóban keményebb ellenfeleket, mint például a mocsári patkányokat... :-D

Nem tudom, lehet nem olvastam el kelőképpen a könyvet, amit melléadtak, vagy a Sacred 1-ben volt hiba, hogy meg lehetett csinálni, de a socketes cuccból, hogy a leprában lehet kivenni a belekovácsolt cuccot?
    Nem arra van szükségem, ami benne van, hanem azt szeretném, hogy a socketek legyenek üresek, de 3-ból csak 2-t szabadít fel, és ez nem valami szimpatikus eddig.
    Sőt azt is lehet csak képileg, mert hiába illesztem bele az új gyűrűt, és hiába van annyi pénzem, baszik belekovácsolni.
    Illetve a pénzgyűjtésben tapasztaltam (többször), hogy mikor már majdnem elérné az 1.000.000-t, akkor pakk, és a betöltés után csak 6.000 pénzem volt. Rögtön öröm és bódóttá.