• Rudi27
    vagy ha az első karid eltett kb annyi itemet hogy alig fér be a közös ládába meg legalább 300 spell rúnát és azok közül szemezgetsz a silveren kezdett friss karival az is megoldás, én így tettem. Bár még kóstolgatom csak a többi kasztot lvl10 ig kb és ameik jobban bejön az lessz az altom majd. TGWH én is így buktam be az 1.ik aktiválási lehetőségem :P. Felteszem a friss rendszert már bevan aktiválva az S2. felteszek egy progit a friss oprendszerbe amire szükségem volt épp. A progi megkérdezi tőlem hogy újraindíthatom a gépet? mondom neki persze indulj csak újra, ezalatt ez a rohadt sp3 meg töltötte lefele valami frissítést magának, ergo onnantól kezdve a windows dll hiányra hivatkozva nem indult el többet, legutóbii helyes konfig gombal sem csökkentett módban sem. gg mehet a formac C: sacredestül buktam a partíciót. Jah amúgy ha valaki tud valami olyan programot amivel lelehet a teljsen meghajtót imagelni és utána abból az egészet visszaállítani játékostól mindenestől oprendszerestől, hát az érdekelne, mert ha valami para van akkorcsak 1kattal visszaállítanám az oprendszert, ha msra nemjó de legalább a sacredet utánna lelehetne uninnstalállni rendesen. Tippeket jöhetnek ilyen téren mert sosem csináltam ilyent. Régen volt olyan hogy notrhon ghost de aztsem használtam soha .