10050
  • neonx
    nekem belép
  • balee4
    nektek is szerverhibát ír ki a szerverhez csatlakozáskor? nekem be sem lép a szobába.
  • neonx
    Legyenszíves valaki nagyvonalakban lefordítani. Köszönjük előre is.
  • neonx
    10.10.2008
    Wie vorgestern von arvato systems, Hersteller der Lobbysoftware „Tincat“ bekannt gegeben, sind die auftretenden Multiplayerprobleme im Closed und OpenNet zum Release des Action Rollenspieles“Sacred 2- Fallen Angel“ auf das komplexe Zusammenspiel von Lobby Software "Tincat", Game Code und Hardware zurückzuführen.

Hierbei handelt es sich schwerpunktmäßig um einen erschwerten und zeitweise nicht möglichen Zugang zur Lobby für das Online-Spiel. Weiterhin werden Onlinespielstände teilweise nicht korrekt abgespeichert. Die Ursachen hierfür wurden in den vergangenen Tagen analysiert. Alle beteiligten Parteien arbeiten mit Hochdruck – auch über das jetzt beginnende Wochenende – an der Beseitigung dieser Ursachen.

„Wir sind zuversichtlich, dass arvato systems mit unserer Unterstützung insbesondere diese beiden Schwerpunkte in der kommenden Woche beheben kann, damit unsere Kunden spätestens ab Samstag 18.10.2008 auch im Onlinemodus Sacred 2 wie bereits im Singleplayer- oder LAN-Modus ohne nennenswerte Probleme spielen können“, so Heiko tom Felde, Geschäftsführer Ascaron.

• neonx
    10.10.2008
    Hallo Sacred-Fans,

Soeben erreichte uns die Nachricht, das die Lobby um 15.00 Uhr zur Wartung heruntergefahren wird. arvato wird die Lobby in dieser Zeit updaten.
    Die Wartung wird vorraussichtlich gegen 16.00 Uhr beendet sein.

Vielen Dank für Euer Verständnis.

Euer Sacred Team

• Reggaester
    Az ilyenek elkerülésére én egy nagyon egyszerű módszert alkalmazok. Windows telepítéskor legyen kihúzva a net először is. Feltolod a windowst, majd egyből kikapcsolod a tűzfalat és letiltod az automatikus frissítéseket. Aztán felrakod a drivereket és legvégül egy xp-antispy nevű programot, amivel mindent nagyon szépen le lehet tiltna a windowsnak egy rakás hülyeségét, amelyek nélkül ráadásul messze kevesebb ramot fogyaszt az oprendszer. Persze ha Vistád van akkor ez nem sokat segít, de lehet van hasonló progi arra is, annak nézz utána te, ha érdekel ez a fajta megoldás.
  • haata
    valaki segítsen, érdemes belevágnom ezzel a géppel:
    AMD2500+, 2G ram, Geforce7300GT 256,windows xp SP2,
  • Rudi27
    Egy jobb angol tudással rendelkező ember körülnézhetne az angol fórumokon hogy van e valami hír már a zárt háló ébredéséről. thx :P
  • Rudi27
    vagy ha az első karid eltett kb annyi itemet hogy alig fér be a közös ládába meg legalább 300 spell rúnát és azok közül szemezgetsz a silveren kezdett friss karival az is megoldás, én így tettem. Bár még kóstolgatom csak a többi kasztot lvl10 ig kb és ameik jobban bejön az lessz az altom majd. TGWH én is így buktam be az 1.ik aktiválási lehetőségem :P. Felteszem a friss rendszert már bevan aktiválva az S2. felteszek egy progit a friss oprendszerbe amire szükségem volt épp. A progi megkérdezi tőlem hogy újraindíthatom a gépet? mondom neki persze indulj csak újra, ezalatt ez a rohadt sp3 meg töltötte lefele valami frissítést magának, ergo onnantól kezdve a windows dll hiányra hivatkozva nem indult el többet, legutóbii helyes konfig gombal sem csökkentett módban sem. gg mehet a formac C: sacredestül buktam a partíciót. Jah amúgy ha valaki tud valami olyan programot amivel lelehet a teljsen meghajtót imagelni és utána abból az egészet visszaállítani játékostól mindenestől oprendszerestől, hát az érdekelne, mert ha valami para van akkorcsak 1kattal visszaállítanám az oprendszert, ha msra nemjó de legalább a sacredet utánna lelehetne uninnstalállni rendesen. Tippeket jöhetnek ilyen téren mert sosem csináltam ilyent. Régen volt olyan hogy notrhon ghost de aztsem használtam soha .
  • Reggaester
    Ha már van tapasztalod a játékkal, akkor igen. Azonban sokkal kényelmesebb ha elkezded bronzon, elmész gyorsan 6-8. szintig, szerzel magadnak vmi rendes páncélt, meg fegyvert, aztán fogod magad és átmész silverre.
  • balee4
    Érdemes egyből silveren elkezdeni?
  • Rettenthető
    Tudom, de ha már oly messzire elvittem Bronz fokozaton (az oldalfülek között az 5. szerepel), akkor ott már csak kipörgetem ezt a karit. Bár ha tudnám, hogy mennyi "Act" van, akkor jobb lenne. Mert lehet 9, és akkor még tényleg nem késő újrakezdeni.
  • solikka
    Thx! De nem értem miért na mindegy nem offolok itt.
  • peter01
    Mert be kell jelentkezni!
  • solikka
    A warez topic linkje miért egy üres oldalra mutat??? Ez már nem az első eset...
  • Piccolo
    a fene egye meg.... , akkor ez nekem kimarad... :/

köszi a választ.
  • Reggaester
    Angol szinkron, magyar felirat. Nincs benne más.
  • Piccolo
    Hai.

Lenne egy kérdésem. Attól még, hogy magyarított verzió, választató opcióként benne maradt az eredeti angol, vagy ez ilyen izomból magyar?
  • Dante73
    No, megjött nekem is a csomag. Reggel fél tízkor. Mondtam, hogy déltől jöhetnek.... Az összekészített pénzt, mikor a kezébe számoltam a futárnak, a szintén odakészített jattot én tettem zsebre.... Ha olvasni sem tud...
    Első blikk.
    Papir doboz gagyi, DVD nem marad a helyén, füzet fekete-fehér. Ez utóbbit megértem, legalább 30 forinttal drágább lett volna, ha színes tintát használnak. De hogy a PDF miért FF? Hiszen színesben hozták létre, nem? Azért ez már... Mindegy, mászik felfelé a gépre, remélem, elindul. Ha nem, akkor a Patch-ig várhatok. Remélem, a 8-as szintű driádommal tudom folytatni, ahol abbahagytam.
  • ROMOTO
  • GanXstaZoleeWrk
    Nah negatívumok után, tényleg jó a játék első 1 óra után, látszik hogy kapkodtak kiadásnál, de azért 1680*1050-ben 2xes élsimítással minden maxon simán fut minimális töltéssel.
  • ROMOTO
    Átviheted a bronzot ezüstre, újra kezdi a küldiket, a felfedezett map marad.
  • TGWH
    Még mindig jobban jártál mint én, mert nekem eltűnt egy dll tegnap délután, és el sem indul a frissen telepített winfos...
  • Scouser
    Menjetek már:) Az egyikőtök 2ig játszik, a másikótok meg reggel 6-kor jelenti be, hogy megvan a specko mountja én meg egész eddig a vasutat irányítottam. Most alhatok egyet és akkor délután jöhet a játék:)
  • Rudi27
    Temple Guardian small video !!!
  • Rudi27
    MEgvan a special mountom is hú mekkorát lehet róla pirittani azóta lesem szálltam róla csak behuzok 40-50 velem 1szintű mobot bumm lenyomom mindet 1spellel és go tovább. lol
  • Rettenthető
    Főszálon volt.
  • Rudi27
    Omg, megvolt az első bossfightom a főszálon kaptam a questet, egy t-mutás kőelementált kelett lenyomni, akkora volt mint 3ház. Köveet hajigált,kőzuhatagot borított rám, közben meg mindíg felszívta fullra a földből a t-enegiáját, iszonyat durva effectek bazi nagy hangulat. Majdnem besza..tam annyira félelmetesre sikerült és ez még csak a játék eleje lol?.
  • wedge31
    Merre volt ?
  • Rettenthető
    Nah, túl vagyok az első sárkánygyakáson. Természetesen olyan fukar volt, hogy arra nincs szó...
    Érdekes volt bronz fokozaton, de nem volt nehéz. Aki teheti az mindenképp ezüst fokozaton tolja a játékot (én is a többi karimat már ott kezdtem). De addig is pár kép erről a leányzóról:

Azért linkbe illesztve rakom be a többi képet, mert hátha van valaki, aki személyes találkozás előtt nem akar látni sárkányt.

Sárkányos kép 01
    Sárkányos kép 02
    Sárkányos kép 03
  • ROMOTO
    Grat, szép a szoknyád Sebzésben a kétkezesek fegyók hozzák a formát

• xido
    docsettings/user/dokumentumok/képek/ascaron...
    tga formában menti...
  • rage
    Jól haladtok, én még csak 10-es szintű vagyok, viszont a Blind Guardian koncert már volt :)

Amúgy a küldetések nem túl változatosak
    Hozz gyógyfüvet/gyökeret/követ/gyógyszert...
    Keresd meg a lányom/férjem/menyasszonyom/barátom/bajtársam...
    Elveszett a cicám/fegyverem/tárgyam/szerszámom...

Játékmackóból is már a másodikat keresem épp
    :-)
  • wedge31
  • rage
    Azt írja a kézikönyv, a Print Screen gombbal screenshotot készít a My Pictures\Ascaron mappába.

Nálam nem, ilyen mappám sincs ott
  • wedge31
    Most cseréltem le a régi lovam egy harci ménre 211 ezerért remélem repülni is tud
    Lv25-ön vagyok és sehol a specko hátasom asszem elkezdem a föküldetésd hátha ott lehet megkapni.
  • ROMOTO
    Ja, kicsit elsiettem...pakolok még párat, elég sok cucc esik különben és a zseton is elég gyorsan jön, el sem tudom költeni egyenlőre...szóval átlagban +4 szinttel erősebbek a mob ok ezüstön, ha 4 szinnttel gyengébbek, akkor jön az a bizonyos 1 pont exp
  • wedge31
    Brutál ,de adhatál volna neki nevet is...
  • ROMOTO
    Beraktam a próbakarim karilapját, legyen ilyesmi is a tájképek mellett
  • Imremagdi
    F9-el lehet menteni..