10030
  • GanXstaZoleeWrk
    Nah negatívumok után, tényleg jó a játék első 1 óra után, látszik hogy kapkodtak kiadásnál, de azért 1680*1050-ben 2xes élsimítással minden maxon simán fut minimális töltéssel.
  • ROMOTO
    Átviheted a bronzot ezüstre, újra kezdi a küldiket, a felfedezett map marad.
  • TGWH
    Még mindig jobban jártál mint én, mert nekem eltűnt egy dll tegnap délután, és el sem indul a frissen telepített winfos...
  • Scouser
    Menjetek már:) Az egyikőtök 2ig játszik, a másikótok meg reggel 6-kor jelenti be, hogy megvan a specko mountja én meg egész eddig a vasutat irányítottam. Most alhatok egyet és akkor délután jöhet a játék:)
  • Rudi27
    Temple Guardian small video !!!
  • Rudi27
    MEgvan a special mountom is hú mekkorát lehet róla pirittani azóta lesem szálltam róla csak behuzok 40-50 velem 1szintű mobot bumm lenyomom mindet 1spellel és go tovább. lol
  • Rettenthető
    Főszálon volt.
  • Rudi27
    Omg, megvolt az első bossfightom a főszálon kaptam a questet, egy t-mutás kőelementált kelett lenyomni, akkora volt mint 3ház. Köveet hajigált,kőzuhatagot borított rám, közben meg mindíg felszívta fullra a földből a t-enegiáját, iszonyat durva effectek bazi nagy hangulat. Majdnem besza..tam annyira félelmetesre sikerült és ez még csak a játék eleje lol?.
  • wedge31
    Merre volt ?
  • Rettenthető
    Nah, túl vagyok az első sárkánygyakáson. Természetesen olyan fukar volt, hogy arra nincs szó...
    Érdekes volt bronz fokozaton, de nem volt nehéz. Aki teheti az mindenképp ezüst fokozaton tolja a játékot (én is a többi karimat már ott kezdtem). De addig is pár kép erről a leányzóról:

Azért linkbe illesztve rakom be a többi képet, mert hátha van valaki, aki személyes találkozás előtt nem akar látni sárkányt.

Sárkányos kép 01
    Sárkányos kép 02
    Sárkányos kép 03
  • ROMOTO
    Grat, szép a szoknyád Sebzésben a kétkezesek fegyók hozzák a formát

• xido
    docsettings/user/dokumentumok/képek/ascaron...
    tga formában menti...
  • rage
    Jól haladtok, én még csak 10-es szintű vagyok, viszont a Blind Guardian koncert már volt :)

Amúgy a küldetések nem túl változatosak
    Hozz gyógyfüvet/gyökeret/követ/gyógyszert...
    Keresd meg a lányom/férjem/menyasszonyom/barátom/bajtársam...
    Elveszett a cicám/fegyverem/tárgyam/szerszámom...

Játékmackóból is már a másodikat keresem épp
    :-)
  • wedge31
  • rage
    Azt írja a kézikönyv, a Print Screen gombbal screenshotot készít a My Pictures\Ascaron mappába.

Nálam nem, ilyen mappám sincs ott
  • wedge31
    Most cseréltem le a régi lovam egy harci ménre 211 ezerért remélem repülni is tud
    Lv25-ön vagyok és sehol a specko hátasom asszem elkezdem a föküldetésd hátha ott lehet megkapni.
  • ROMOTO
    Ja, kicsit elsiettem...pakolok még párat, elég sok cucc esik különben és a zseton is elég gyorsan jön, el sem tudom költeni egyenlőre...szóval átlagban +4 szinttel erősebbek a mob ok ezüstön, ha 4 szinnttel gyengébbek, akkor jön az a bizonyos 1 pont exp
  • wedge31
    Brutál ,de adhatál volna neki nevet is...
  • ROMOTO
    Beraktam a próbakarim karilapját, legyen ilyesmi is a tájképek mellett
  • Imremagdi
    F9-el lehet menteni..
  • Scouser
    Miért olyan fura, hogy eredeti játékom van, vagy olyan alacsony a szint az órákhoz képest?:)
  • Scouser
    De nem csodálkozok, hogy ilyen pici file a mentés ugyanis nem kell mást elmentenije, mint a skilljeidet (ami pl strenght:51 stb), ugyanígy a combat artok állását, a questek állását, ami szintén csak egy questnév és mellette egy szám hogy megcsináltad-e, a nálad lévő itemeknek ID-je van, amit szintén megjegyez, meg még azt, hogy melyik monolit volt legutoljára aktív. Csupa szöveg és kész.
  • Scouser
    Elvileg minden kilépésnél automatikusan ment a játék és amikor belépsz ahoz a monolithoz teszi vissza karakteredet amelyiket aktiváltad. Én pl csináltam olyat, hogy volt egy quest amit felvettem egy monolit mellől. Aktiváltam azt, majd elmentem megcsinálni de jó messze volt. Miután megvolt a q kiléptem a játékból és amikor viszaléptem ott voltam a questgiver mellett és felvettem a jutalmat. Nem volt kedvem visszasétálni:)
  • TGWH
    asztal/dokumentumok/ascaron
    elvileg a kézikönyvben van leírás, hogy mik a gyorsbillentyűk. Gyorsmentés is van, pontosan nem tudom, csak hogy a monolitoknál lehet menteni, és ha pl. 5 percig barangolsz mentés után, majd esc mentés és kilépés, majd visszatöltöd, akkor a monolittól kezdesz, de az 5 perc alatt megszerzett cuccaid megmaradnak.
  • Rudi27
    a karikat hova menti? a docsettingbe? az a 20kilobyte a karim? :D szóval arra lennék kiváncsi hogyan tudok bizti mentést csinálni. De nem merem babrálni hátha megint eltünik .
  • Imremagdi
    16 szint. Aktivált verzióval?
  • Scouser
    LVL 16 vagyok, 4,4%-át láttam a világnak és egyenlőre csak tapogatózok, hogy mi hogyan van. Jah és eddigi játékidőm 6és fél óra. Ennyi idő után a COD4-nél már az uninstall gombra nyomtam.

Egyébként hogy tetszenek a képek? 1024*768 minden High AAnélkül.
  • Imremagdi
    én vettem lovat, meghalt. most meg nincs pénzem rá.
    grrrr
  • wedge31
    Használj lovat egyébként nagyon lassan haladsz.
  • rage
    Portálok lehetnének kicsit sűrűbben is...
    Néha elég fárasztó egyik részből átvándorolni a másikba.

Mondjuk, ha pl ezek az újraélesztő monolitok lennének a portálok is, az úgy pont jó lenne.
  • Rudi27
    Edit: neve: Vérpistike
  • Rudi27
    Sírfelirat: Halott neve: Vépistike. felirat: lvl 1-es szintű földműves. Pedig azthittem megvan minden szükséges csalásom. .

Ezekhez hasonló sírfeliratok vannak wtf mingyárt besza... annyira röhögök már .
  • GanXstaZoleeWrk
    Hmm érdekes mert van pár játék a gépemen és még 1 se hiányolta. Nem régiek, elég újak.
  • Newfronter
    Minden játéknál vannak hibák. Van hogy szívni kell, ez van, én is szívtam régebben.
    Még nem láttam olyan játékfórumot ahol ne lett volna a játékkal hiba...
    A PhysX-et külön kell feltelepíteni igen, mint ahogy eddig is külön kellett.

Amúgy a Sacred 2 megéri a pénzét a fórumot olvasva eddig, és nem 7-10 óra játékidőt kapsz érte!
  • Prince23
    Off topikot tegyétek már a banner alá... nem igaz...
  • GanXstaZoleeWrk
    Nah eddig a játék mocskosul nagy negatívum, én még ennyit semmilyen (warez, eredeti) játék elindításával nem szenvedtem, külön kellett neki telepíteni physx drivert stb. (mondjuk nem értem ez mért nincs bent alapból a graf. kártya driverben.) Még jó hogy kifizettem érte a 10kt.

Ezek után elindult majd vibráló kép, utánna 3 percig kerregő winyo, task managerben fut a progi de ennyi, bezárom igy. Újabb indítás és mmáris fut. Jól össze van rakva az egyszer fix, és még el se kezdtem vele játszani, na most megnézem elindul e 3x-a.... LOL
  • Imremagdi
    12. szint, eddig jó volt, most bármit csinálok visszadobál a főmenübe. :(
  • balee4
    Szerintetek érdemes egyből silveren elkedzeni?
  • Rudi27
    lol ez durván hangzik majd akkor nerfelik :D
  • wedge31
    Rájöttem hogy az inkvizitor totál tápos tömegpustito lesz csak a alatomos hatalom csoport cooldownját kell alacsonyan tartani mert a tömör örvény + fanatikus hasonmás már most lv22 -ön fél tisztásokat kiirt.
    A fanatikus hasonmásnak az az elönye hogy a megidézet inkvizitor további hasonmásokat idéz asszem max ötöt akik ha például egyszere bedobják a tömör örvényt ott kö-kövön nem marad.