10030
-
#1058 Nah negatívumok után, tényleg jó a játék első 1 óra után, látszik hogy kapkodtak kiadásnál, de azért 1680*1050-ben 2xes élsimítással minden maxon simán fut minimális töltéssel. -
#1057 Átviheted a bronzot ezüstre, újra kezdi a küldiket, a felfedezett map marad. -
TGWH #1056 Még mindig jobban jártál mint én, mert nekem eltűnt egy dll tegnap délután, és el sem indul a frissen telepített winfos... -
#1055 Menjetek már:) Az egyikőtök 2ig játszik, a másikótok meg reggel 6-kor jelenti be, hogy megvan a specko mountja én meg egész eddig a vasutat irányítottam. Most alhatok egyet és akkor délután jöhet a játék:) -
Rudi27 #1054 Temple Guardian small video !!! -
Rudi27 #1053 MEgvan a special mountom is hú mekkorát lehet róla pirittani azóta lesem szálltam róla csak behuzok 40-50 velem 1szintű mobot bumm lenyomom mindet 1spellel és go tovább. lol -
#1052 Főszálon volt. -
Rudi27 #1051 Omg, megvolt az első bossfightom a főszálon kaptam a questet, egy t-mutás kőelementált kelett lenyomni, akkora volt mint 3ház. Köveet hajigált,kőzuhatagot borított rám, közben meg mindíg felszívta fullra a földből a t-enegiáját, iszonyat durva effectek bazi nagy hangulat. Majdnem besza..tam annyira félelmetesre sikerült és ez még csak a játék eleje lol?. -
#1050 Merre volt ? -
#1049 Nah, túl vagyok az első sárkánygyakáson. Természetesen olyan fukar volt, hogy arra nincs szó...
Érdekes volt bronz fokozaton, de nem volt nehéz. Aki teheti az mindenképp ezüst fokozaton tolja a játékot (én is a többi karimat már ott kezdtem). De addig is pár kép erről a leányzóról:
Azért linkbe illesztve rakom be a többi képet, mert hátha van valaki, aki személyes találkozás előtt nem akar látni sárkányt.
Sárkányos kép 01
Sárkányos kép 02
Sárkányos kép 03 -
#1048 Grat, szép a szoknyád Sebzésben a kétkezesek fegyók hozzák a formát
-
xido #1047 docsettings/user/dokumentumok/képek/ascaron...
tga formában menti... -
#1046 Jól haladtok, én még csak 10-es szintű vagyok, viszont a Blind Guardian koncert már volt :)
Amúgy a küldetések nem túl változatosak
Hozz gyógyfüvet/gyökeret/követ/gyógyszert...
Keresd meg a lányom/férjem/menyasszonyom/barátom/bajtársam...
Elveszett a cicám/fegyverem/tárgyam/szerszámom...
Játékmackóból is már a másodikat keresem épp
:-) -
#1045 -
#1044 Azt írja a kézikönyv, a Print Screen gombbal screenshotot készít a My Pictures\Ascaron mappába.
Nálam nem, ilyen mappám sincs ott -
#1043 Most cseréltem le a régi lovam egy harci ménre 211 ezerért remélem repülni is tud
Lv25-ön vagyok és sehol a specko hátasom asszem elkezdem a föküldetésd hátha ott lehet megkapni. -
#1042 Ja, kicsit elsiettem...pakolok még párat, elég sok cucc esik különben és a zseton is elég gyorsan jön, el sem tudom költeni egyenlőre...szóval átlagban +4 szinttel erősebbek a mob ok ezüstön, ha 4 szinnttel gyengébbek, akkor jön az a bizonyos 1 pont exp
-
#1041 Brutál ,de adhatál volna neki nevet is... -
#1040 Beraktam a próbakarim karilapját, legyen ilyesmi is a tájképek mellett -
#1039 F9-el lehet menteni.. -
#1038 Miért olyan fura, hogy eredeti játékom van, vagy olyan alacsony a szint az órákhoz képest?:) -
#1037 De nem csodálkozok, hogy ilyen pici file a mentés ugyanis nem kell mást elmentenije, mint a skilljeidet (ami pl strenght:51 stb), ugyanígy a combat artok állását, a questek állását, ami szintén csak egy questnév és mellette egy szám hogy megcsináltad-e, a nálad lévő itemeknek ID-je van, amit szintén megjegyez, meg még azt, hogy melyik monolit volt legutoljára aktív. Csupa szöveg és kész. -
#1036 Elvileg minden kilépésnél automatikusan ment a játék és amikor belépsz ahoz a monolithoz teszi vissza karakteredet amelyiket aktiváltad. Én pl csináltam olyat, hogy volt egy quest amit felvettem egy monolit mellől. Aktiváltam azt, majd elmentem megcsinálni de jó messze volt. Miután megvolt a q kiléptem a játékból és amikor viszaléptem ott voltam a questgiver mellett és felvettem a jutalmat. Nem volt kedvem visszasétálni:) -
TGWH #1035 asztal/dokumentumok/ascaron
elvileg a kézikönyvben van leírás, hogy mik a gyorsbillentyűk. Gyorsmentés is van, pontosan nem tudom, csak hogy a monolitoknál lehet menteni, és ha pl. 5 percig barangolsz mentés után, majd esc mentés és kilépés, majd visszatöltöd, akkor a monolittól kezdesz, de az 5 perc alatt megszerzett cuccaid megmaradnak. -
Rudi27 #1034 a karikat hova menti? a docsettingbe? az a 20kilobyte a karim? :D szóval arra lennék kiváncsi hogyan tudok bizti mentést csinálni. De nem merem babrálni hátha megint eltünik . -
#1033 16 szint. Aktivált verzióval? -
#1032 LVL 16 vagyok, 4,4%-át láttam a világnak és egyenlőre csak tapogatózok, hogy mi hogyan van. Jah és eddigi játékidőm 6és fél óra. Ennyi idő után a COD4-nél már az uninstall gombra nyomtam.
Egyébként hogy tetszenek a képek? 1024*768 minden High AAnélkül. -
#1031 én vettem lovat, meghalt. most meg nincs pénzem rá.
grrrr -
#1030 Használj lovat egyébként nagyon lassan haladsz. -
#1029 Portálok lehetnének kicsit sűrűbben is...
Néha elég fárasztó egyik részből átvándorolni a másikba.
Mondjuk, ha pl ezek az újraélesztő monolitok lennének a portálok is, az úgy pont jó lenne. -
Rudi27 #1028 Edit: neve: Vérpistike -
Rudi27 #1027 Sírfelirat: Halott neve: Vépistike. felirat: lvl 1-es szintű földműves. Pedig azthittem megvan minden szükséges csalásom. .
Ezekhez hasonló sírfeliratok vannak wtf mingyárt besza... annyira röhögök már . -
#1026 Hmm érdekes mert van pár játék a gépemen és még 1 se hiányolta. Nem régiek, elég újak. -
Newfronter #1025 Minden játéknál vannak hibák. Van hogy szívni kell, ez van, én is szívtam régebben.
Még nem láttam olyan játékfórumot ahol ne lett volna a játékkal hiba...
A PhysX-et külön kell feltelepíteni igen, mint ahogy eddig is külön kellett.
Amúgy a Sacred 2 megéri a pénzét a fórumot olvasva eddig, és nem 7-10 óra játékidőt kapsz érte! -
#1024 Off topikot tegyétek már a banner alá... nem igaz... -
#1023 Nah eddig a játék mocskosul nagy negatívum, én még ennyit semmilyen (warez, eredeti) játék elindításával nem szenvedtem, külön kellett neki telepíteni physx drivert stb. (mondjuk nem értem ez mért nincs bent alapból a graf. kártya driverben.) Még jó hogy kifizettem érte a 10kt.
Ezek után elindult majd vibráló kép, utánna 3 percig kerregő winyo, task managerben fut a progi de ennyi, bezárom igy. Újabb indítás és mmáris fut. Jól össze van rakva az egyszer fix, és még el se kezdtem vele játszani, na most megnézem elindul e 3x-a.... LOL
-
#1022 12. szint, eddig jó volt, most bármit csinálok visszadobál a főmenübe. :( -
#1021 Szerintetek érdemes egyből silveren elkedzeni? -
Rudi27 #1020 lol ez durván hangzik majd akkor nerfelik :D -
#1019 Rájöttem hogy az inkvizitor totál tápos tömegpustito lesz csak a alatomos hatalom csoport cooldownját kell alacsonyan tartani mert a tömör örvény + fanatikus hasonmás már most lv22 -ön fél tisztásokat kiirt.
A fanatikus hasonmásnak az az elönye hogy a megidézet inkvizitor további hasonmásokat idéz asszem max ötöt akik ha például egyszere bedobják a tömör örvényt ott kö-kövön nem marad.