White Gold: War in Paradise
  • Encore
    Köszi sherlock1 a segítséget, sikerült elindítani. :)

A grafika nagyon bejött, nem olyan mint a FC2 vagy a mostani játékok, de sokkal feelingesebb. Nem állítottam semmit a menüben és gyönyörűen megy pedig nem mai gépem van. Gyorsan be is tölt. Ahogy néztem megvan minden ami a BP-ben volt, az inventoryban sok minden hasonlít és ha nem tévedek akkor itt hét frakció lesz. Sok ismert elem is megjelent például a zsákkal a hátán sétáló öregember az út mentén. Vannak civilek is, lehet velük beszélgetni is. Az egész megjelenítésre az egzotikus szó illik a legjobban. Engem már most kilóram egvettek. Sajnos auótba nem tudtam beleülni, mert az induló helyen nem volt úgyhogy a hegyi szerpentinen elindultam és csak mentem és mentem, de mindig mikor épp jött szembe egy autó, jött egy helikopter és kilőtte. :D gondolom ha érteném a sztorit tudnám mi van. Aztán találkoztam egy olyan útmentén zajló harccal, ami a BP-ben is volt, két frakció lőtte egymást, megvártam míg végeztek és megpróbáltam elkötni a jeep-et, de nem tudtam beszélni sem. Végig zongoráztam a billentyűzetet de semmi. A Use gomb (F) megnyomására egy kisebb menü jön be.
    Nem tudom van-e belső nézet a járművekbe de kell lennie, a BP-ben is volt, miért szedték volna ki? És ha jól emlékszem a BP-ben is valamelyik gombbal kellett váltani, hogy belső nézetű legyen.

Szívesen kezdenék el vele játszani, hihetetlen a hangulat amit áraszt (és sok hang a BP-ből van, elkapott a nosztalgia mikor egy ismerős hangot véltem felfedezni), de így abszolút semmit sem értek a játékból, még a menüben sem tudom mi micsoda márpedig fontos lenne érteni a dolgokat. Alig várom az angol verziót.