| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Bocs, hogy az alárásod nem olcastam, nem szoktam azt böngészni, kicsit figyelmetlen dolog, de ez van. :)
A képpel az a baj, hogy egy "halott" karakter kell legyen a játékos karaktere, aki csupa nullás szintű játékossal van egy partyban, akik mind szintén halottak. Ez ugye egy kissé zavaros.
Nullás szintű játékos nem létezik tudtommal a gameban. Mint ahogy a revial ablakban is a legfelső gombnak elérhetőnek kéne lenni. Itt nagy gáz van.
Nekem volt olyan, hogy órákig akart patchet letölteni, majd semmit nem csinált. kénytelen voltam letörölni és ujra rakni a játékot.
A telepítése szerintem nem befolyásolhatja más játékok elindulását. Bár ki tudja. A driverrel kapcsolatban annyit, hogy én ilyen hiba esetén azonnal vissza szoktam tenni a kártyához kapott lemezen lévő drivert. Nem mindíg a legfrissebb a legjobb sajna.