| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
SzabolcsSzu #2487 Lehet félre értettél....
Gondoltam az unique droppolo erösebb mobok is bosznak számitanak"olyan pirosas barnás névvel"
A sárkány dropja meg mint mondtam nem érdekel mivel hamar kinöttem azokat a szinteket.Meg mint ha emliettem is hogy segitség képpen meg quest miatt vertem be!!
A fegyorol meg csak annyit hogy 16 szinten keresztül használtam a 47-es unique bowot a lvl 1-es ijam meg 20+ szintig mert nagyon is megfelelt és gyorsan öltem vele igy nem tudom mit is akarsz evvel mondani "meg mint ha nem 1x emlitettem volna ,hogy elenyészö a különbség a különbözö szintü fegyverek sebzése lvl 47 kontra lvl 63 80 -100hit az az kb 25+attak okozza a sebzés +ot baromi sok de igazán "...állt kétszintenként "uniba vagy rare-ba" cserélem csak a páncélt mert hogy máshogy nézzek ki annak nincsen értelme....mikor ugyan azt tudja ha nem jobb a kisebb lvl !!
Pl ma tuningoltam fel egy lvl 60-as unique armort +12-re +/- 7millábol a max-a +14...sok szerencsét a +13 hoz akár elit akár nem .
De mintha ugy rémlene ,hogy te irtál olyasmit hogy nem merem tovább uppolni"ha nem te irtad elnézésedet kérem"
Nem 1x elöfordult hogy 5-6-7 csomag fortuna ment el 1 itemre 200+ ref potival a vége meg csak +10 lett "maxa +12-+13" szal olyan kicsi a random max up-ra hogy az eszméletlen.Az elit meg csak +1 up ami nem mutatkozik sem a támadásodban ....sem a védelmedben az a +2 mert tök mind 1 110-et ver beléd egy lvl 66-os mob vagy 108-at...
Ahoz meg hogy a saját kasztodbol dropoljon "mint irtátok baromi nehéz csak 1et is " és jobb legyen mint egy rare vagy unique "annak ellenére hogy tovább lehet upolni " ..Majd szolj ha megöregedtél vagy ha még is sikerül töltsél ki nekem egy lottot!!
Azért meg nem inditok még egy ijászt mert taliztam egy elitet de nekem nem lesz már jo mert ha lépek egy szintet a sima zöld jobb mint az elit...na ennyit a kis szintes boss vadászatrol.