| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
sermonizer #2467 nincs baj a kisklánnal. Egész egyszerűen annyi magyar csapodott össze, hogy nem fértünk el egy klánban.A vezérkar ezt találta ki, kicsik az egyikbe nagyobbak a másikba. Müködik rendesen, van élet, időnként pörög a cset. Nincs vele semmi baj.Nem jellemző a kunyerálás. Ha van az is inkább whisperben folyik. Néha van aki Potit kér, mert épp nincs pénze, de egyáltalán nem zavaró.Segítséget én is szoktam kérni, és adni is ha kér valaki. A magam részéről ezerrel ajánlgatni szoktam az értékesebb cuccokat olyanoknak akinek kell, ha én ugyis csak eladnám.
Úgy látom, hogy semmi gond nincs ezzel a kisklán-nagyklán rendszerrel. Még mindig jobb igy, mintha hagynám a 61.,62.,63,......-dik játékost a levesben. Én ugy látom, hogy a kevés számú aktiv magyar játékost csak ugy lehet "maradásra" birni, ha összefogunk és együtt játszunk....
Campec.
Azért ide írtam mert kb 2 napja nem láttalak online a Knightoddal(ami lehet az én hibám)és tegnap komoly eszmecsere volt a Kisgalopp jövöjéről.
Nyakoncsaplak voltam....