| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Jah, summon orb chantra item, veheted a cc seller-ektől is. Szerinted a kiskariknak van olyan?! Hameg megkezdtél egy 10-es pakkot, azt már nem tudod átadni, tehát vagy fűnek fának osztogatod a summ orbot, vagy beleőrülsz.
Én mindig mindenkinek segítek, de ha megkérdezel, akár nálam magasabb szintű magyarokat, hogy hány másik kicsit felöltöztettünk és feltápoltunk és hogy azokból hány hagyta szó nélkül abba, meglepődnél.
Én a saját klánom cuccaiból sem használok SOHA semmit és nem lejmolok a klántársaktól sem, de sajnos még az Infinity-be is beférkőznek ilyen alakok néha (legutóbb is), jól lehúznak mindenkit, aztán lelépnek egy másik klánba. Nekem ettől fordul fel a gyomrom. Én érdekes mód mindig meg tudom oldani a gondjaimat magam, sőt másokét is, de úgy tűnik ez sokaknak nem megy. Én is szoktam segítséget kérni, ha muszáj, de vissza is szolgálom azonnal, vagy előre fizetek, de pl. kölcsön nem szoktam kérni soha semmit.
Ennyi. Sokan egyszerűen NEM önállóak és teljesen életképtelenek. Még én is jártam úgy nem 1x (1 hete is), hogy még potira sem volt pénzem, de akkor nem álltam neki sírni, meg "Szervusz magyra vagy? Adnál 200k-t?!" lejmhadjáratba, hanem kínkeservvel, szépen, lassan feljöttem mint a talajvíz (csak óvatos grindeléssel). ÉS pár nap múlva már sokmilkával császkáltam megint.
Tegnap pl. megint túl kellett költekeznem, de leboltoltuk Ezüsttel (ő kapott 5db lev3 attack prayer stone-t, én meg 3.5 milát).
Az miért van, hogy a legtöbben úgy kezdik, hogy szeva, de jó fegyód van! Oda tudnád adni ezt, vagy az előzőt, meg akkor már a felszerelésed is és adj pénzt is hozzá! Mondom! Önállóság ZÉRÓ!
Áhhh...