| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Jó, mer holnap elvileg én is bazi korán végzek úgy 14:15 körül így ha hajnalban betusszkolom a gépet a kocsiba és azzal jövök melózni, akkor elvileg meló után el tudom neked vinni (persze jó kis csúcsforgalom szokott lenni már olyankor is). Kéne valami jó hely, ahol kényelmesen tudok parkolni, de közel is van a végcélhoz, mer azé van súlya a moncsinak is, meg pláne a gépnek.
Jelszó mér kéne??? Ha simán ment más gépeken, ezen is fog, én is router-emről nyomtam, nem raktam fel rá ADSL bejelentkezésem, mert lusti vagyok. De akik ott tolják, azok tutker megmondják neked mit kell beállítani, mire kell vigyázni (meg gondolom van rendszergazda). Az sem biztos, hogy nem tiltják azokat a portokat, amik az Archlord-hoz kellenek, meg lehet forgalomkorlátozás, miegymás, de ez majd kiderül.