4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#2411 Én nem tok oylan skillről amit így hívnak, de van pár, ami növeléi a sebességet valóban. Delfaras pedig egész a nyugati parton van. Délre és nyugatra Anchorville-től. -
Exiliana #2410 Nem tudjátok hol lehet increase movement speed skillt tanulni? egy 18as elementalistom van. És hogy lehet pl eljutni Delpharas-ba vagy vmi human városba? -
hoditoka #2409 help emberek hiába regizek az acc és pass megadásánál a pass nál mindig ezt írja ki:
The value you have entered is invalid, please check it and try again
hiába írok be bármit mindenre ezt írja ki, ha valaki tudja a megoldást kérem írja le vagy pw-z en mert jó lenne játszani:) -
#2408 jo majd vigyázok ne izguljatok :D -
#2407 Nem valószínű, hogy lesz időm ilyesmire. Lepakolom a cuccost azt húzok tovább. Majd Fayme figyel rá, hogy akkor kacsolja be, amikor már biztonságos (amúgy is befűtöm a kocsit, mikor szállítok). Meg tud is rá installálni amit akar és ha beállítják neki a netet, már nyomhatja is a dupla expet akár péntek délután! (ez már csak a szerencsén múlik) -
#2406 Jaja, hidegről viszed be meleg helyre kiül az elektronikán a pára. TV-kkel szokott lenni ilyen hideg időben, ahogy kiszállítom rögtön be akarják kapcsolni a vevők, ilyenkor mindig elmondom nekik ne tegyék. :) -
DagadtNinja #2405 Jedi: vigyazz a párával, nehogy rogton bekapcsold. Legalabb egy orat dumalgassatok, mire bekapcsolod:D -
warbar #2404 na igy mindjárt másképp hangzik :)
-
#2403 Jó, mer holnap elvileg én is bazi korán végzek úgy 14:15 körül így ha hajnalban betusszkolom a gépet a kocsiba és azzal jövök melózni, akkor elvileg meló után el tudom neked vinni (persze jó kis csúcsforgalom szokott lenni már olyankor is). Kéne valami jó hely, ahol kényelmesen tudok parkolni, de közel is van a végcélhoz, mer azé van súlya a moncsinak is, meg pláne a gépnek.
Jelszó mér kéne??? Ha simán ment más gépeken, ezen is fog, én is router-emről nyomtam, nem raktam fel rá ADSL bejelentkezésem, mert lusti vagyok. De akik ott tolják, azok tutker megmondják neked mit kell beállítani, mire kell vigyázni (meg gondolom van rendszergazda). Az sem biztos, hogy nem tiltják azokat a portokat, amik az Archlord-hoz kellenek, meg lehet forgalomkorlátozás, miegymás, de ez majd kiderül. -
#2402 nem, nem tudok hazamenni dupla xp-re, ugyhogy oda adhatnád:)
szerinted ha a koliban kihuzom az egyik gép fenekéből a netkábelt, és berakom a gépbe, akkor rögtön lesz netem, vagy kell rá valami hálózati jelszó? nem ugye? legalábbis tanszéken elég ha csak bedugom a gépbe, és már van net.
holnap mi lesz? péntek. hát nekem csak déltől kettőig van órám, szal utána ráérek végig. -
#2401 Amúgy büszkén jelenthetem, hogy bár késő éjszakáig heggesztettem, de végül összeállt a csodakonfig. 1.6-os P4 768MB RAM GF2MX400 64MB video 35GB HDD és 17"-es CRT moncsi! Mitöbb rajta van az archlord, felpatch-elve, COMODO tűzfalazva és kipróbálva! Fut!!! Mászkáltam Tor Fortress-ben vele.
Mostmár csak az a kérdés, kell-e ez neked a double exp-re, vagy hazamész és otthon tolod, avagy mi van?! Mert ha kell hétvégére, akkor holnap valahogy el kéne juttatni hozzád. -
#2400 gondótam :D -
#2399 én asszem nemtudtam summonolni ostromterületen. -
#2398 A fegyverekre/armorra vonatkozó upgrade lehetőségek: (a buff grade a fegyver neve alatt található)
A táblázat megadja mennyire lehet maximálisan felhúzni egy itemet, és hogy mennyivel javul a statisztika ettől. Bocsi a kép minőségért de csak 20kbyte-ot enged ez a ****. :) -
#2397 Á-á 40+ -osak voltak, mivel ez a karakterem 40-es így 0 villaint pontom van.... szerintem minimum 80x kinyírtam őket, páran csatlakoztak is hozzám. :D
Mellesleg az a karakter direkt ilyen mocskos ügyletekhez let gyártva, neki nem számít a koponya meg semmi.
Igen jól eset kinyírni ezeket a botokat, ss-ot is csináltam mindegyikről, nevüket felírtam, nemsokára bant kapnak. -
#2396 Most arra gyúrok, hoyg ostromnál át tudjak ugrani a blockkolók vonalán. Mert ha láthatatlnaul odalopózok eléjük és egy 20 méteren belül mögöttük dekkoló ellenséget betámadok shadow chaser támadással (ez ugye odateleprotál azonnal) és máris mögöttük vagyok, benyomok egy air walk-ot és spuri!!! Máris be/át tudok törni bárhol, ahol senki sem jut át amúgy. Persze ha találok csata közben pici kis rést a védelmükön, bemegyek simán láthatatlanul.
Azután még ki kell próbálni, hogy a summoning orb műxik-e az ostromterületen, mert akkor ha még odakint megcsináljuk a város környékén az 5-ös fullos partit, akkor be tudom őket idázni magam mellé, ha már bent vagyok. ÉÉÉÉS kellemetlen lehet, mikor 4 darab 70+os kari jelenik meg fullosban, ott, ahol a legkevésbé sem számítanak rájuk. Pár durva AoE 1xrre és csend lesz egyből! :D -
#2395 Az a phantom ring. Ele defet ad, de durván. Valami speckó item. -
#2394 Lagban mindenki meghal, kivétel a lovag, mert ha szerencséd van, kitart a HP-d a lag végéig, meg ugye durva a védelem.
Én most szerváltam múlt héten +58 armoros cuirrass-t és +34 armoros tight-ot (ez utóbbit még lehet pluszolni, előbbit már nem merném). Ez két 9-10 körüli kiegészítővel (meg fejlánccal) már kijön, hogy alapban 120 körüli armorom lesz ranger-rel is, így 44-en (lassan meglépem). Ez buffokkal+party lead-del simán felmegy "nappal" 140-150 fölé és az már bizony a túlélést jelenti.
Igaz a cucc-nak csak a felsője 9miláról indult, de kivártam és alkudtam stb. így végül a felső "csak" 7 milka volt. -
SzabolcsSzu #2393 A bal felsö gyürü ...ha szabad kérdeznem micsoda?
Ilyennel még nem találkoztam -
SzabolcsSzu #2392 Apritásal nincsen gond...."archer" nagyon fun nagy iramot diktál lvl up terén.Bár akkor is hiányzik az avoid"itt dodge vagy elkerülés"
Hiába a nagy HP +10-+11-es legjobb set AH-ra "viszonyitva" egy 10sec-es lag kivégez 70%-ban -
#2391 Íme klánvezérem egykori statjai (buffok, parti, minden nélkül):
PvE stats (itt ele mobokat írt a szintjében, ezért a magas ele védelem)
PvP stats
-
SzabolcsSzu #2390 Szép volt gratz....ha lehetne adnék pardon pass-t csak ne hagyjad abba -
#2389 Sokkal többet tudok sebezni PvE-ben ele kövekkel és PvP-ben is, mivel nem mindenki mászkál az összes elemre a max. 80%-os védelemmel. Nem mindenki level 70+ és nem mindenki kuporog phantom ring-gel az ujján.
Víz, vagy légsebzés kell, arra senki nem gyúr rezkóra (én spec azé a lovaggal gyúrtam a légre).
LÉNYEGESEN gyorsabban lehet takarítani egy alap +50-60 ele sebzéssel.
(ranger-re és lovagra ez igaz) -
SzabolcsSzu #2388 Igen ez érthetö is mert annak a maxa 15 nem 14,13...stb igy valoszinü jobb a succes %-ja
Ami engem érdekel az inkább a hentelés nem a pvp...pvp-re tuti jobb az attak p.s. hisz arra nincsen resist.
Meg a legjobb area skillem "fönix" tüz alapu...annyira meg még nem állok jol anyagilag ,hogy tesztelgessek.:( Igy támaszkodnék mások meglátására véleményére..
Nézegetnem meg felesleges AH-ban azt a 2db tök üres ijat crossbow is csak 1 van..."uj szerver" -
warbar #2387 ügyes jó uton a fehér koponya felé :) -
#2386 Nekem, a 49-es lovagomnak majnem 2400-as hp je van, jó partiban az bizony közel 2700hp és az már elég a túlélésre. Viszont akkor is jobban bírom az alig 1000hp-s 43-as rangeremet. Mer fun. -
SzabolcsSzu #2385 na akkor a zöldségról lekéstem :( "lvl 58 +20% és lvl up"
most a hp-m 2000+ "gaintal" knight partyval 2300+
amugy köszi ;) a pokkal összefutottam legutobb
kint a prérin meg valami poison-osal na az nem volt egyxü nem is értem mit kereset ott ...azota sem látom.
-
#2384 Utálom a bottereket, tegnap este Tor Ftortressnél találtam vagy 10-et basszus... Kicsit felbosszantott. VIDEÓ -
#2383 RAM nem gond, köszi a zinfót! Akkor megkísérlem összepakkantani a konfigot hozzá. (van aki jelezte, hogy P3-ason tolja, szóval csak már menni fog). -
#2382 Gef2 32mb, 1ghz-es proci val simán megy, csak kell legalább 521MB memória sőt ha lehet több, mert a memóriát nagyon eszi, főleg tullan ba:D -
zsunyik #2381 Köszi,beszéltem vele és megoldottuk a problémát. -
#2380 Na szerváltam egy 17-es, hangfalas CRT moncsit (de nagyon jóak Viewsonic, még ha nem is mai model), meg pár 1.4-1.5 körül penCium 4-es gépet. Egyet csak össze tudok belőle ütni. Így már a minimum követelmény megvan a gammához bőven (egy p3 800 is elég lenne), csak ugye videjókari kellene. Találtam elfekvőben egy AGP-s GF2 MX 400-ast 64Mb RAM-mal, azzal tán megy, mert írták, hogy a minimum a 9600-os és 64MB vRAM ajánlott, de azalatt is szépen megy.
Kinek mik a tapasztalatai a gammával, mi a minimum konfig amin még toljátok, illetve tolható?!!
FONTOS! -
#2379 szólok Emti-nek, ő az e107 gurunk :D -
#2378 cukii :) -
#2377 Ha megnézed AH-ban nagyobb szinten a legtöbb fegyverbe csak ezt tesznek, nem hiába... Egyébként egy fegyvert meghatáros az is hogy milyen a Possible Buff Gradje. Egy AAA-st állítólag simán lehet +11-12-re vinni. Rare fegyóknál azt hiszem az A a legjobb...
Fayme örömmel húzom az utánfutót.
Ezt a fegyvert 13m-ért vettem ma. [ KÉP ] -
DagadtNinja #2376 BAN? -
zsunyik #2375 De még jelszó emlékeztető se müködik nekem napok óta.Azt írja ilyen felhasználó név nincs. -
#2374 földszinten ha elindulsz az első emelti tp felé, és az oszlopos teremnél balra mész fel, ott van Ignatius. egy nagy zöldség. az 50es, nekünk töksok elitet dobott, de be van bugolodva, és egy helyen kétszer spawnol, szal nem tul kellemes amikor az 1500as hp-mba egymás után két 900-ast sebzett...
de ott van még Lucibel is, a vámpir, Reckless a csonti, van egy pók is valahol.
az első emeleten nemtudom mik vannak. ott is valami bogarak. -
#2373 Valszeg. jelszóprobléma, akkor is ezt üzeni a zengine. Próbálgasd, volt, hogy engem sem engedett be elsőre, de valszeg. mert elsiettem a jelszót.
Esetleg lehet nyomni CTRL+F5-öt full refresh-nek. -
#2372 pedig vagy mint user