| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
sermonizer #2143 Aztán persze van itt még néhány dolog, amit én tapasztaltam:
-Nem egy tárgyon kell megkeresni a köv. 10szinthez szükséges összes aranyat. Inkább célszerű olcsóbban adni. Nekem soha nem volt nagy vagyonom, de mingig van/volt elég pénzem, hogy ne kelljen kunyerálnom.
- Gyakran célszerű nézegetni az AH-t, hogy a tárgyaid hányadik oldalra ”szorultak” vissza. Magamból indulok ki. 35oldalnyi lvl32es zöld kardból megnézem az első 2-3 oldalnyi kínálatot, a többit már lusta vagyok végiglapozni. Ha nagyon hátraszorultak, kiveszed-berakod és megint az első oldalon vírit egy darabig.
- Zöld tárggyal amúgy sem érdemes nagyon AH-zni.. Ha meg is veszik a tárgyad, jó néhány napig várnod kell rá és alig kapsz érte többet, mint az npc ár. Akkor már inkább kapj érte egy picit kevesebbet és azt fixen és azonnal.
- A semmiből nehéz pénzt csinálni. Én sokat akasztottam platinum chestekben található lvl3as kövekkel. Megvettem hozzá a kulcsot. Regisztráltam a CIB-banknál lévő internetes kártyám. Tökéletesen alkalmas. Ha veszek chantrát előtte utalok oda némi pénzmagot, onnan szedik le. 1000chantra 5usd…ami kb 8-900HUF….nem érzem egetverőnek. Egy talizman of awakeningel (250cc a ki-be kapcsolható) és egy lucky charmmal (200cc ki-be kapcsolható) én elvagyok 1,5-2hétig…Több arany drop, nagyobb eséllyel esnek tárgyak.
- Egyáltalán nem zuzom magam halálra az igyekezettől, de folyamatosan van 2,5-3millió aranyam…nem kimagaslóan sok, de igy lvl35ösön ennyi pénzből kényelmesen tudok játszani