| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
tibi1987 #2137 pénztaktikák?:)
én nekem ugy kezdödött hogy 8ason kiesett 5 perc alatt 6 reinforcement poti eladtam darabját 70ér és a pénzt beforditottam infernoba megvettem 3at belöle eladtam 500k ér 1 hét mulva megvették lett 1.5 millióm beforditottam megin inferno ele stoneba és igy tovább most ott tartok 14 van kéznél mellette cuccokban több 10 millió és van nálam kb 4k ccnyi cucc is:) a lényeg hogy ha tudsz tözsdézni tudod mi megy a legjobban a piacon mit mikor vegyél akkor szépen lassan gazdag lehetsz:)
kezdöknek tanács ami van reinforcement meg minden adjátok el 35ig ne is foglalkozzatok ilyennel auction hoseban vagyetek minden cuccot ott már rá van rakva a reinforcement és olcso is (a lényeg fél órát töltsetek el az auxction houseban=AH hogymegismerd mi micsoda mi mennyit ér meg iylenek)késöbb már a 32es fegyverek 16k-t mig a 40körüliekér már 20k+ot is kaphatsz:)addig meg türelem szépen lassan ott leszel ez az én tapasztalatom sok sikert hozzá:)