| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Hp% csak 40 felett kezd érdekessé válni, addig csak a noob-ok ragaszkodnak hozzá és ez néha bazi idegesítő. Amíg armor-ral bírod, addig minimálisra lehet csökkenteni a mob-ok sebzését és így szinte korlátlan számban lehet őket ölni 0, azaz ZÉRÓ potit elhasználva. Nekem 35-ig (de még most is) több poti esett, mint amennyit elhasználtam. Nem kicsit, hanem nagyon! Egyfolytában teli volt az invim potikkal, úgy kellett őket eldobálnom a mezőn, vagy odaadni valakinek trade-ben ingyé.
Most már azért lassaban csorog a large poti, de biztosan, ha az ember körültekintő.
Hiába van sok HP-d, ha a monszták is sokat sebeznek, mivel így nem tudsz sokat húzni és egyfolytában fogy a potid. 40-es ele-vel kimenten 1000-1000 potival és kb. 10-20 perc alatt kifostam mind!!!! Most meg lovaggal 40-en alig fogyott, ranger-rel 35-ön meg nem fogy, hanem NŐ! EZ a különbség!
Farmolni amúgy az ele nagyon jó még, de azt is meg kell tudni oldani, hogy ne fogyassza a potit.
50 felé sajnos nem úsztam meg én sem, már nem bírtam anyagilag/skillekkel, hogy olyan vértet pakoljak össze és olyan skilleket amikkel jobban bírnám annaál, semhogy pozitívan álljon az extra large poti háztartásom. Ezért meg is álltam és farmolgatok, hogy utolérjem magam pénzben. Mások 50 milkás sezrkókban rohangásznak a szintemen, az enyém össz-vissz nem ér tán 2-3milkát. EZ van. DE idővel feltörök, mint a talajvíz. Ez is azért lett így, mert míg a banolt ele-mmel felvetett a pénz, addig a lovagommal kint volt a seggem a gatyámból, mert GYORSAN kellett újra utolérnem a klánomat és így szinte végig dungeonokban rohadtam. AZ pedig kész anyagi csőd. Mostmár, hogy elég erős vagyok újra az ostromokhoz, van időm szusszanni és megtollasodni. HA ugyanis tovább folytatom ezt az őrült hajszát, akkor végleg lemaradok a szintembeliektől!