| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
tibi1987 #1928 tudjuk tudjuk a hétvégén az alvás az sztem elmarad kell az 55ös szint:D mivel most még csak44es vagyok most amugy örül a fejem mert most irtam zht ugy hog a tanár azt mondta hoyg lehet használni a jegyzetet és a tavalyi zh feladatsor meg ott volt a táskámban ugyhogy ez az egyben kiirtam a megoldást
én mindig meghalok a sorcimmal mert gyorsan akarok fejlödni amugy rra figyelni kell hogy a dungeonok részekböl vannak összerakva és tegyük fel egy képernyö egy kocka ha ebböl kimész elkezd tölteni a kép és ez laggban nem a legjobb dolog mert általában beáll a kép :)
és nálam a kevés defel élettel meg 5 dungeonos mobbal nem a legjobb dolog álló képpel várni hogy mi van:D
ugy terveztem hogy veszek gyorsan mindenböl egy 14 napos finomságot 3.4 milka lesz kb és akkor a szünetet meg a hétvégét is kibirja sztem és akkor leeht nyomni mint az idegbeteg persze ha enm jön közbe valami ami általában beszokott jönni:( na mind1 majd kiderül addigis mindenkinek jó fejlödést én lépek honlapot szerkeszteni mert csak kor lesz a köv órám