4171
  • Sir Quno Jedi
    Sajna szombaton is meló, úgyhogy ez szar. Magyar helyzet, evvan...
  • Sir Quno Jedi
    Én tegnap a patch után vettem 10 arany meg 1 platina kulacsot. Egyből felment az árfolyam persze a patch után... :(
  • Ezustvihar
    Azám, én is bevásárlok cc-ből, bár tegnap ez még elég reméyntelennek tűnt, miután 3301cc helyett 0-t láttam az invertorymban.
    Na mind1, remélem megcsinálják péntekig. Mondtam én, hogy lesz egy csomó új bug.
  • tibi1987
    tudjuk tudjuk a hétvégén az alvás az sztem elmarad kell az 55ös szint:D mivel most még csak44es vagyok most amugy örül a fejem mert most irtam zht ugy hog a tanár azt mondta hoyg lehet használni a jegyzetet és a tavalyi zh feladatsor meg ott volt a táskámban ugyhogy ez az egyben kiirtam a megoldást
    én mindig meghalok a sorcimmal mert gyorsan akarok fejlödni amugy rra figyelni kell hogy a dungeonok részekböl vannak összerakva és tegyük fel egy képernyö egy kocka ha ebböl kimész elkezd tölteni a kép és ez laggban nem a legjobb dolog mert általában beáll a kép :)
    és nálam a kevés defel élettel meg 5 dungeonos mobbal nem a legjobb dolog álló képpel várni hogy mi van:D
    ugy terveztem hogy veszek gyorsan mindenböl egy 14 napos finomságot 3.4 milka lesz kb és akkor a szünetet meg a hétvégét is kibirja sztem és akkor leeht nyomni mint az idegbeteg persze ha enm jön közbe valami ami általában beszokott jönni:( na mind1 majd kiderül addigis mindenkinek jó fejlödést én lépek honlapot szerkeszteni mert csak kor lesz a köv órám
  • Fayme
    dupla xp lesz péntektől, ugy teudjátok ^^
  • Fayme
    totál egyet értek, szerintem az a lag, ami itt van nem hasonlitható (most már) pl. egy tört szerveres l2hőz, amin ha megjelent pl. 300 player, mozogni nem lehetett.
  • Sir Quno Jedi
    Semmi baja az irányításnak. Szokni kell, meg tanulni, de ez mindegyik free játékra igaz, ami ennyire túl van terhelve és lagzik (lásd. Silkroad). A legnagyobb 5-20sec-es lagban is lehet ténykedni ám, csak meg kell tanulni hogyan.

1. Ne rángassuk az egeret, meg nyomkodjuk összevissza a gombokat, mert ahányszor új parancsot adunk, annyiszor újrapróbál szinkronizálni és a vége az lesz, hogy semmit sem tudunk csinálni! Jelöljük ki az ellenfelet, majd nyomjuk meg a kívánt támadás gombját és VÁRJUNK türelemmel! Ugyanígy a mozgásra is igaz, hogy ha össze-vissza klikkelgetünk, merthogy nem mozdul, akkor végképp nem megyünk sehova sem, vagy éppen oda sikerül "beteleportálnunk" ahová nagyon nem szeretnénk. Türelem! Egy klikk és várni, a játék majd megoldja!

2. Tereptárgyakba könnyű beleakadni így maradjunk távol tőlük és a falaktól is, mivel lagban könnyen átszaladhatunk rajtuk, vagy ami rosszabb beléjük akadunk. Ismerjük meg a terepet és legyünk résen!

3. Mindezek igazak az ostromra is, annyi különbséggel, hogy ott beragadhatunk más játékosokba (szándékosan), mivel csak így tudják útját állni a játékban egymásnak. Így olyankor nagy körültekintéssel kell mozognunk, hogy mások ne akadályozzanak! Ésszel és nem hebehurgyasággal! A legnagyobb tömegben meg sem lehet moccanni ilyenkor, mivel mindenki szanaszéjjel próbál mozogni. Mi ilyenkor szépen álljunk le és csak használjunk távolra ható, vagy területre ható skill-eket (ne feledjük egyszerre egy klikk/gombnyomás és a program majd szépen megoldja) és lám, máris kis élő ostrombástyaként funkcionálunk. Azután, ha a népesség lecsökkent körülöttünk, akkor egy nyíló résen kicsusszanhatunk az egészségtelen formációból.

4. Nagy lagban legyünk mértékletesek. Kevesebb ellenséget húzzunk magunkra, mert mivel az autopoti kliens oldali, így simán kinyírnak minket a lagban a szörnyek, mert mi nem isszuk a tyotyót! Tehát nagy lagban kevesebb kockázatot szabad bevállalni! Sőt a harcmodorunk is változhat, de erre mindenki jöjjön rá maga.

5. Gondolkodjuk ELŐRE! Olyan parancsokat adjunk ki, akár sorjában, amiket ha végrehajt majd a gép mikor íppeg szinkronizál, akkor addig is a szerveren helyesen fog cselekedni a karakterünk a helyzet függvényében (látatlanban is). Tehát, ha sok ellen van rajtunk, fussunk el az egyik irányba (egy klikk) és nyomjuk meg utána 1-2x a megfelelő területre ható támadásunkat. Ezután várjunk, míg a dolgok megtörténnek... Újra!

Még sorolhatnám, de ha nem esztelen barmok vagyunk, hanem homo sapiens, megélünk lagban is... :D

Példának azt hoznám, hogy úgy 45-ig a lovagommal alig párszor haltam meg, akkor sem lagban, csak baráti PvP-ben és ostromban és a ranger-emmel még 1x sem haltam meg 30-ig (most ott tart), pedig 20-30 ellneflet is húzok vele 1xrre! Tehát szörnyektől meghalni LÁMA dolog, kerüljük!
  • nogre
    persze, ezt igy csinálták meg...
    jó ez a játék csak az itányítása egy kicsit ratyi :)
  • Borgi
    emberkék, mondjáto khogy veltek is van ojan, hogy jomjátok ezerrel a jobb egérgombot hogy arra nézzetek amerre szeretnétek és összeviszsa dobálja a kamerát :/
    mitnha laggolna vagy nemtudom :$
  • zsunyik
    Szia!
    Oké semmi gond de azért köszi a segítséget!De azért ez biztató,hogy nem bagyok egyedül.Már bocs!
  • tibi1987
    az eventekröl részletesebb leírás a honlapon található fordítási hibákér elöre is elnézést kérek :)
  • Nobel
    a hivatalos oldalon néztem, elég hosszó már a topic, hogy miért nem indul :)
    itt

de az auto update ablakban is ki van már írva
  • nogre
    Ezt hol lehet megnézni?
  • Nobel
    már hivatalosan meghosszabbították a leállást 1 órával (ami ki tudja mennyi perc ott)
  • nogre
    Várjunk türelmesen :)
  • William90
    Hello!

Ma töltöttem le a játékot és mindjárt 2 is eltelik szóval vki mondana vmi bíztatót?:)
  • Nobel
    3 új esemény van mostanában, akit érdekel:
    Forthcoming events:
    01-11-2007 - Last Warrior Standing VII
    Battlesquare

24-10-2007 - 30-10-2007 - One vs One
    Summoned Location
    1-1 ellen, lvl 15-44 (15-24; 25-34; 35-44)

23-10-2007 - Retribution III
    Event Battlefield
    3 faj egy tábornokkal egymás ellen
  • Nenrandil
    Há ez nem nyert hangszórót :)) Nem vagyok még új folt tulajdonos...
    Akkor mééég vááááruuuuunk türelemmeeeeel... tsak valahogy olan laaaasaaaan teeelneeeek a peeerceeeeek...
  • Nenrandil
    No... 13:05 van...Asszem patch és próóóbáljuck ki... Talán nem fog annyiszor kivágni ha vásároloni akarok :)))
  • Fayme
    itt irták előtted kettővel :D
    karbantartás van 1-ig, szala ddig ne próbálkozz.
  • bali023
    ja olvasgatom a fórumot:D és látom server karbantartás van :D

• bali023
    van egy kis gondom most töltöttem le és feltelepítettem a gémet és amikor elindítani és nézné át a frissítéseket azt írja ki h "faild to download the file" mi lehet a baj?
  • tibi1987
    jónak hangzik a patch majd kiderül mi sül ki belöle
  • Nobel
    elméletileg 13:00-ig szerver karbantartás van, és addig nem is jön le a patch (szerintem)
  • Syrians
    Sziasztok, mikor beszeretnék lépni azt irja ki, hogy failed to download the patch, értem mit jelent csak azt nem tudom miért van ez? :) nektek is ez van?
  • Fayme
    igazából én is hüyle vagyok hozzá :)
    én csak felcsatlakozom már másokhoz létzező szerverre :D
  • zsunyik
    Hali és hogyan kell ezt a szervert csinálni vagy ilyesmi?Mert hót hülye vagyok hozzá!Részletesebben lehetne ha nem gond?THX
  • tibi1987
    Igen Emti vagyok és tudom hogy miröl beszélek mivel nagyrészt businesselek a gameban és regisztrálj az uj honlapon ha nem akarod hogy bajod essen:P
  • Sir Quno Jedi
    Nnna megléptem az alt karimmal is a 29-et! Új fegyó lesz ebből... :D

De mosmá alszome...
  • Ezustvihar
    Annak a pachnek örülök is meg nem is. Örülök mert állítólag egy halom bugot kijavítanak, nem örülök mert félek legalább ugyan ennyi új lesz.
  • Ezustvihar
    Hehe nem szóltam most nézem te Emti vagy.
  • Ezustvihar
    Ahhoz képest hogy ingyenes, lvl40-50-en felül tuti chantrához fogsz nyúlni. De a jó az, hogy ha nincs pénzed vagy kártyád amit használni tudnál, akkor a játékban szerzett goldokért is tudsz venni chantra creditet. 1000cc úgy 1,2-1,3milli gold környékén mozog....
  • Fayme
    vannak jo és rossz oldalai, de funolni nagyon jo, és végülis arra való egy játék :)
    ha jo klánba kerülsz biztosan nem fogsz unatkozni, még ha azt is látod, hogy 66millió xp a következő szint XD
    ha játszottál silkroadot akkor elmondhatom, itt sokkal gyorsabb a fejlődés :D
    pvp azért tetszik, mert van balance, ha ügyes vagy és jol épited a karaktered bárkit meg tudsz ölni.
    a játékélmény szerintem nem rossz, ezt a látványos skillek és a területizés dobja meg a legjobban.
  • tibi1987
    jah a játékélmény embertöl függ de sztem mint ingyenes játék nagyon jó idötöltés:)
  • 0Fritz0
    A fejlődés viszonylag gyors, a játékélményt meg te magad véleményezd. :)
    A banner alatti linkeken találod az infokat tartalmazó magyar oldalt.
  • tibi1987
    clanwar lehet most a héten 3 event van vagyis 4 pontosabban ha ugy mondjuk játékélmény jobban tetszik ez nekem mint a wow meg az l2 a fejlödés pl most 44esen 4.5 óra per szint ami egész jó 60 körül is leeht anyni vannak siegek archlord csaták pvp rendszerhez van aréna battlesquare és battlefieldes vagyis hogy bárki bárhol ölhet a városon kivül:)
  • bali023
    sziasztok most akarom kipróbálni az archlordot mert láttam h ingyenes és most nincs semmi pénzem h vmi fizetőset próbáljak ki ugyh inkább ennél maradtam játszottam már wowwal,l2-vel, silkroaddal, és egy két fontosabb infót szeretnék megtudni a játékról mien gyors a fejlődés, pvp rendszerek, klánwar-ok meg mien maga a játékélmény?

előre is kössz mindekinek aki dob vmi +infót a game-ről
  • Fayme
    hát ez női praktika :)
    holnapi patch adatok
    visszakerülnek a guild npc-k is, lehet örülni.
  • tibi1987
    ha kicsiped akkor mér kapnának szivrohamot föleg egy albino elftöl?:P
  • Fayme
    a szép cicajányok kicsipik magukat a csunya moboknak is, hátha szivrohamot kapnak :DDD