| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Spawn6 #1650 Hm Az első 70 embernél akiket felvettem a felvétel elött kb 90 %ukkal úúgy fél órát beszéélgettem mire felvettem.Irni bárki bármit tud magárol szépet s jóót.. Ezért egyszerübb ha a szabájzatot elfogadja akkor beveszem és majd a játék során kiszűröm azokat akik nem úgy állnak a clan fele ahogyan azt kéne.A másik hogy amikor be bindelem ezt a clan honlapos dolgot hogy azt olvassák el utána igy is ugy is rám irnak :P ezálltal beszélgetek velük s meg mondom többek között azt is (főleg a kezdpknek) hogy ha a forumokat is elolvassák pár alapvvető dolgot megtudhatnak.
Fayme erről Darti informált meg a többiről is ami ott ál (szilaj, forumotkban olvastam ezt a 120 perc alatt letelnek a rouge büntik. ezt honnan vetted? mármint én nem tudtam róla... )Neki eredeti game van és kapott hozzá kis könyvecske amiben le lenni irdogálva minden :P :D