4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
#1651 Nekem azért tetszik a HUNok struktúrája, mert két klánnal már kivitelezhető az, hogy van a keménymag és van egy másik fun/kezdő csapat.
A kezdők biztosítják az utánpótlást és ha a magból valakinek elmenne a kedve az igazán kemény kockulástól, akkor lényegében nem kell otthagynia egy már megszokott csapatot, „csupán” tartalék lesz. -
Spawn6 #1650 Hm Az első 70 embernél akiket felvettem a felvétel elött kb 90 %ukkal úúgy fél órát beszéélgettem mire felvettem.Irni bárki bármit tud magárol szépet s jóót.. Ezért egyszerübb ha a szabájzatot elfogadja akkor beveszem és majd a játék során kiszűröm azokat akik nem úgy állnak a clan fele ahogyan azt kéne.A másik hogy amikor be bindelem ezt a clan honlapos dolgot hogy azt olvassák el utána igy is ugy is rám irnak :P ezálltal beszélgetek velük s meg mondom többek között azt is (főleg a kezdpknek) hogy ha a forumokat is elolvassák pár alapvvető dolgot megtudhatnak.
Fayme erről Darti informált meg a többiről is ami ott ál (szilaj, forumotkban olvastam ezt a 120 perc alatt letelnek a rouge büntik. ezt honnan vetted? mármint én nem tudtam róla... )Neki eredeti game van és kapott hozzá kis könyvecske amiben le lenni irdogálva minden :P :D -
#1649 ez így megy minden olyan klánban aki komolyan kiván játszani legyen az akármilyen mmo -
#1648 Nemtom, velem elég komoly elbeszélgetések voltak Infinity oldalról (kétszer is, ugye :D), annak ellenére, hogy elsőre ők hívtak. ÉS csak miután "lekádereztek" (szépszó!), azután lehettem tag egyáltalán próbaidőre term. -
#1647 Ha mind1 kit veszel fel akkor tényleg ez a jó megoldás elküldeni az oldalra. Ez a baj a gémmel is nincs olyan ,hogy endgame content vagymi tehát ostrom vagy pvp aztán jóccakát wowban jobban számított kit veszel fel mert bossfightnál nem mind1 ,hogy ki healeli a segged vagy ki tankol dpsel stb...stb...persze ostromnál is elengedhetetlen ,hogy mindenki tudja a dolgát de nincs annyira kicentizve mint wowban persze ez egy más tipusu játék.
Szóval számomra ez a módszer azt tükrözi ,hogy mind1 kit veszünk fel had jöjjön a nép majd aki nem tetszik kidobáljuk....nade ez nem "profi" szemlélet. Ki kellene nevezni egy emberkét vagy többet aki a toborzással foglalkoznik és hajlandó beszélni 2 mondatot a jelentkezövel bár ez csak az én véleményem és nem akarom senkinek sem megmondani mit és hogyan csináljon. -
#1646 Én egy kicsit másképp látom. Természetesen valamennyi infót illik, sőt kötelező adni, de egy bizonyos érdeklődő felett már kifejezetten zavaró ugyanazokat x+1 szerre is leírni.
A fontos és lényeges dolgokat érdemesebb feldobni a weboldalra. Persze ez nem azt jelenti, hogy kapásból mindenkit el kell hajtani okulni, de úgyis csak akkor fogja a delikvens átlátni a dolgokat, ha szépen leseggel és elolvassa.
A másik megoldás még az lehet, ha néhányan vállalják a „kiképző” szerepét és akár a zöldikékkel team-ba állva osztják az igét. (Esetleg meghatározott fogadóórák keretében )
Nah, észosztás off.
-
#1645 Tényleg a magyar oldara ha van idötök/kedvetek pvp/pve buildeket is feltehetnétek meg pár hasznos 5letet a fejlödéshez.
Hunok témához én csak annyit füznék ami a személyes tapasztalatom volt velük ,hogy ha már minden 5. shoutban toboroznak akkor arra a szerencsétlenre aki jelentkezik 2percet igazán rá lehet szánni pláne ha tényleg komoly guildet építettek ,hogy kicsioda micsoda milyen tapasztalat stb.... nem pedig elküldeni az oldalatokra ,hogy tegyen úgy ahogy ott le van írva. Voltam már sok klánban L2ben Wowban is komoly klánok általában nagyon megválogatják kit vesznek fel. Meghát a névválasztás is elárul sokmindent de ez már csak az én kötözködésem. Mindazonáltal lehet én tévedek és ez a klán nem olyan mint amilyen nekem az elsö benyomásom volt ebben az esetben sry. -
#1644 Mehetsz vissza elf földre, mert néhány közös passzív skill-en kívül mást nemigen fogsz tudni fejleszteni. Majd magasabb szinten, mikor úgyis ritkán lépsz és ráérsz pár szintet tárolni a skill pontokat, akkor megteheted, hogy mások földjein grindelgetsz, de addig ez nyögvenyelős.
Amúgy Tullan alól (vagy pláne Ellore-tól) átbattyogni Tor Fortress-be alig 10-20 perces lovaglás (vagy valami metaformában való repülés/kutyagolás), teleportokkal rövidebb is, szal. nem vészes.
Lehet venni még Tullan és Derribelle passport-ot, azokkal kedvedre teleportálhatsz, ahányat veszel, annyiszor (ez chantra item, de vehetsz playerektől is).
VAGY ha valakinek van summoning orb-ja, azzal be tud idézni oda, ahol van, ha partyban vagy vele (ez is chantra item, de ez is vehető player-ektől). -
zsunyik #1643 Hali!
Lécci vki segítsen a lent említett problémámon!Fontos lenne és sűrgős!Előre is köszönöm! -
#1642 szilaj, forumotkban olvastam ezt a 120 perc alatt letelnek a rouge büntik. ezt honnan vetted? mármint én nem tudtam róla... -
#1641 hát ebben egyetértünk:) -
#1640 Amúgy meg emiatt ne aggódj, hozzánk is kéredzkedtek emberek és mikor mondtam, hogy egyrészt éppen nem recruitol a klán, másrészt tízegynéhány szintesen kissé lowlev-ek a főklánhoz és próbáljanak ki egy bootcamp-et, AZUTÁN majd 35+on beszéhetünk, akkor teljesen lelombozódtak és kivoltak?!
Klánfőnököm naponta takarítja amúgy is a főklánt, szal. még ha fel is vennének, ha valakinek nem tetszik a képed, vagy nem vagy elég aktív, vagy beszóltál, nem vagy segítőkész, nem ugrassz első szóra, már repülsz is. Korrekt. Egy nyerő csaptba nem kellenek kibicek. A létszám meg igencsak kötött.
A másik, hogy nem vagyunk PK-s guild, benne van a szabályzatban, hogy CSAKIS akkor harcolunk, ha megtámadnak minket és védekezünk (vagy ostrom). Szal. aki imád mindenkibe belekötni, az máris bukta. Nem véletlen lovag a klánvezér. Ehhez tartjuk is magunkat. Nem harcolunk területért, jó spot-ért, szórakozásból és előnyszerzésért (sőt bosszúból sem).
Nem tudom mit gondolnak az emberek, mikor pár óra alatt el lehet érni modjuk a 15-öt és máris a legerősebb klánok egyikébe akarnak felvételt, miközben még a harmatos kezdő kategóriát sem ütik meg?! Nekem 35-ig eszembe sem jutott ilyesmi, azután kerestek meg ENGEM (még az elementalistámmal). Ha jól játszol és megbízható vagy, jó véleménnyel vannak rólad, téged fognak megkereseni, nem kell pedálozni...
No mind1. Kitartás jó klánt szül, ebben remélem mindannyian egyetértünk szvsz.! :D -
#1639 Fel is rakom bannerbe a linket, hogy könnyebben megtaláljanak titeket! -
Spawn6 #1638 Üdvözlök mindenkit.Erre az oldalra véletlenűl találtam rá és szomorúan kezdtem követni az eseményeket amikről itt folyik itt a beszélgetés....
Ugyanis én vagyok Szilaj a HUNok és a HUNokII leadere.
Igazából azért irok ide mert azt már nem bírtam elfogadni amit legutoljára olvastam itt.. "Hydroceph:HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod.. "
Ehez csak annyi hozzá fűzni valóm lenne hogy:
1.ha ez igaz lenne mindenki kilépne...
2.Ezálltal nem lennénk annyian (kb 70 fővel rendelkezünk)
3.Én pl mint leader példát kell mutatnom ezért pl olyan is van hogy fel megyek játszani és a játékidőmböl kb 2-2,5 óra az amikor segitek a clan tagoknak és akik nem a clan tagjai de még is helpet kérnek....
4.Azért is van 2 clan mert igy a HUNok a nagy tapasztaltabb gamereknek tudd tagságot nyujtani (30+osok)a HUNokII meg a kis kariknak (30-) ez azért fontos mert a kis karik mindent meg tudnak osztani egymással a chaten és a nagyoktól is tudnak kérdezni hisz Unioban van a 2 clan.
Aki úgy gondolja,hogy nincs igazam az olvasson bele a Forumokba a honlapunkon sok érdekes dolgot találhatnak arról amiket a clan tagok írnak.(www.hunokarchlord.extra.hu)Remélem többen nem fogják úgymond ócsárolni ezek után a clanunkat!
Köszönöm hogy meghalgattatok.
Üdvözlettel Szilaj -
zsunyik #1637 Sziasztok!
Én moonelf ranger vagyok,és átmentem tulanba,ahol rájöttem,hogy nem tudom a skilleket fejleszteni.Akkor hol tudom legközelebb Tulanhoz?Vagy mehetek vissza elf földre?Lécci segítsetek,mert idegbajt kapok!Asszem!:)
Tenk ju veri mácská!:) -
#1636 és mi az az aoe? :$ -
#1635 moonelf ranger erős pvp kari, de hogy fejlődni tudj vele szerintem aoe-kra érdemes adni. buffjait maxold ki, és személyszerint a katariat ajanlom fegyvernek, de sokakat látok ijjal is. -
#1634 természetesen pakolhatsz bele eltérő szintű köveket. -
#1633 ilyen tippszerü dolog (ha valaki tud okosat mondani) moon elf ranger-íjászhoz is jöhetne. túl sok a skill, nem tudom mire tegyek, mitől lesz nagyon erős, használható a karakter :S -
#1632 Hello ma kezdtem el a játékot gaiahon szerveren egy knighttal már lvl8-vok :D kaphatnék pár tippet hogy mire tegyek meg mit lenne érdemes csinálnom stb. előre is köszönöm jah a nevem Paladinpower -
#1631 Kezdőként mindig számítani kellett rá, hogy valaki(k) hírtelen elküld(enek) pihizni, de úgy lvl 30 környékén ez már egyáltalán nem jellemző.
Sőt, elkezdtem csinálni egy „PK-s gyakó” videót, de csak három lelkes önkéntesig jutottam. :)
A nagyobb szintű PK-sok már sajnos óvatosabbak. Pl. amikor a városkapuban állok és valamilyen véletlen folytán egy picit hasonlítok egy kivilágított karácsonyfára (tökig buffokban), akkor már ők is pakolják magukra a jóságokat és gyorsan ki-befutnak. :) -
DagadtNinja #1630 En azt tapasztaltam, hogyha veletlenul shoutba irtam mondjuk guild helyett, akkor elindult a lavina, es vagy 15en kezdtek beszelni magyarul.
Rengetegen vagyunk a serveren, elobb utobb mienk lesz:D -
DagadtNinja #1629 :DDDD Dekeeesz.
Ez szerintem sokkal jobb, ha sokat kell olvasnod. Az matrixos is durva volt, csak mozgott, es behuzott mindig:P -
#1628 Vannak magyar ork játékosok.
A cset nem fajfüggő, mindenki látja.
Hazai klánokról a #1504-es hozzászólásban olvashatsz.
Néhány gémer és klán név a magyar oldalon is fel van sorolva. -
Pyroman #1627 Értem! Akkor ezek szerint az orkok között nincs magyar rajtam kívül.
Egyébként lvl.13 ork sorcerer vagyok! -
#1626 Nem, csak hogyha shoutolsz azt nem látják mindenhol csak a szélesebb körzetedben. -
Pyroman #1625 Hi! Én a Gaiahon serveren vagyok, de akárhányszor shout-oltam, egy magyar sem reagált! Érdekelne, hogy most csak lusták, vagy egyedül vagyok rajta!:) Esetleg lehetne egy magyar guildet csinálni! -
#1624 na jobb a háttér :D bár ez meg az Archlord feelinghez (már havan ilyen:P )
nem megy de azért annál a mozgó márix izénél sokkal kellemesebb. -
sermonizer #1623 Tényleg nem akartam én senkit sem sértegetni vagy piszkálni, nem az a fajta vagyok. Az előttem szóló is kifejtette a véleményét a játékról és én is. Ennyi. Mindenesetre érdekes, hogy mennyire eltér az emberek értékrendje. Tök más vélemény ugyanarról.:-DD
Kérdeznék is egyet: Ha buffolom a fegyvert csak azonos lvl-ű köveket lehet rátenni vagy ha van mondjuk lvl1-es kövek mellé tehetek mondjuk lvl2-t vagy lvl3-at ha éppen van raktáron?
-
#1622 Narancsoljál, javítva! :D -
DagadtNinja #1621 Jedi mester, jo ez a hatter, csak 5 perc utan kifejezetten zavaro. :DDDD -
#1620 jaj nem vettem, csak én nem igy látom :)
de izlések és pofonok, nem?:) -
#1619 ez igaz 1-2 órányi játékkal egyik mmo sem lesz igazi élvezet kockulni kö mint állat -
#1618 Egyébként a community tényleg egy rakás szar (nem a magyar bár elég kevesen vagyunk sajna de a magyar oldal az jó meg hasznos) hiv. oldalon a forumokba semmi sincs mintha nem is élne a játék egy két beirogatás hasznos info meg szinte nulla. -
#1617 Ne vedd személyes támadásnak sztem nem az volt a célja csak elmesélni mi nem tetszik neki attól még számodra lehet élvezetes nem mindenki egyforma. -
#1616 Én alig több mint két hét alatt húztam fel a lovagom a semmiből, több nap kihagyással (chantra nélkül) 44-re és lám máris a legerősebb klánok egyikében táncoltam a trónterem lépcsőjén, az egyik legizgalmasabb ostrom végeztével! Nem kell félistennek lenni, csak neki kell feküdni. -
sermonizer #1615 az egy 3szor ismétlendő quest.....tehát háromszor kell végigverned a rohadt elf-tree-ket....azóta utálom a salátát:-PPP
Archlordról..
Két karim is lvl28on áll, meg két kicsi..
Nem mondanám, hogy olyan nagyon tapasztalt lennék Archlordból. Remélem majd most lesz annyi lelkierőm, hogy felgrindeljem magam magasabb szintre.
De,
1.Grafikai bugok
Hiányzik a játékból egy alapvető utkereső algoritmus. Felakad,minden tereptárgyban a kari, sőt annak közelében. Javaslom ha teheted nézd meg a Guildwarsban ugyanezt(csakhogy ne mindig a wow legyen az ellenpélda)
Át lehet menni, falon, fán, lépcsőn....textura hiba...szinte mindenhol.
A játék tök színtelen, Gyakorlatilag zöld-szürke-fehér árnyalatai - színtén befejezetlen textúra. Nekem a hátterek, a terepek, és az animáció az tetszik.
2. Játékmenet bugok.
Nincs értelme questelni, sokkal jobban lehet fejlődni grinddel. A meglévő questek is nélkülözik a legkisebb kreativitást.
A teleportoknak logikátlan áraik vannak. Funkció nélküli npc-kell vannak tele a városok.
Gyakorlatilag folyamatos grind az egész játék mindennemű extra tartalom nélkül.
Logikátlan és összevissza fegyver+armour statok.
A felbuffolásuk is teljes lopás.. 4éve már ugyanezt tudta a Kal online is...konkrétan lopás...
4. Gyenge community.
Kb 15 guildben voltam már, gyakorlatilag nincs célja a guildeknek...azonkívül, hogy jól elkenje a száját egy egy gyökér PK-ernek. Ez monddjuk azért van, mert nincs semmi +tartalom a játékban a az ostromon kívül...De egy hétköznapi júzer, mint én aki szimplán szórakozásért játszik, megőszül mire eljut eddig...
5. És ne beszéljünk a napi három--négy kifagyásról sem...
Szóval ingyenes játéknak mondjuk középszinten elmegy az Archlord, játszom is vele( max 1,5-2 óra egy nekifutásból), de ezért egy fillért sem fizetnék.... -
#1614 ha médiumon van a grafika, már nem látszanak az efektek. -
#1613 combat skilleknek tényleg nincs semmi speckó effekt, vagy csak én vagyok béna hozzá? -
#1612 inkább mnej silkroadozni, ott 3ezer növény után megy magy 5%ot a fejlődés:)))