| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Amúgy meg emiatt ne aggódj, hozzánk is kéredzkedtek emberek és mikor mondtam, hogy egyrészt éppen nem recruitol a klán, másrészt tízegynéhány szintesen kissé lowlev-ek a főklánhoz és próbáljanak ki egy bootcamp-et, AZUTÁN majd 35+on beszéhetünk, akkor teljesen lelombozódtak és kivoltak?!
Klánfőnököm naponta takarítja amúgy is a főklánt, szal. még ha fel is vennének, ha valakinek nem tetszik a képed, vagy nem vagy elég aktív, vagy beszóltál, nem vagy segítőkész, nem ugrassz első szóra, már repülsz is. Korrekt. Egy nyerő csaptba nem kellenek kibicek. A létszám meg igencsak kötött.
A másik, hogy nem vagyunk PK-s guild, benne van a szabályzatban, hogy CSAKIS akkor harcolunk, ha megtámadnak minket és védekezünk (vagy ostrom). Szal. aki imád mindenkibe belekötni, az máris bukta. Nem véletlen lovag a klánvezér. Ehhez tartjuk is magunkat. Nem harcolunk területért, jó spot-ért, szórakozásból és előnyszerzésért (sőt bosszúból sem).
Nem tudom mit gondolnak az emberek, mikor pár óra alatt el lehet érni modjuk a 15-öt és máris a legerősebb klánok egyikébe akarnak felvételt, miközben még a harmatos kezdő kategóriát sem ütik meg?! Nekem 35-ig eszembe sem jutott ilyesmi, azután kerestek meg ENGEM (még az elementalistámmal). Ha jól játszol és megbízható vagy, jó véleménnyel vannak rólad, téged fognak megkereseni, nem kell pedálozni...
No mind1. Kitartás jó klánt szül, ebben remélem mindannyian egyetértünk szvsz.! :D