| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Spawn6 #1638 Üdvözlök mindenkit.Erre az oldalra véletlenűl találtam rá és szomorúan kezdtem követni az eseményeket amikről itt folyik itt a beszélgetés....
Ugyanis én vagyok Szilaj a HUNok és a HUNokII leadere.
Igazából azért irok ide mert azt már nem bírtam elfogadni amit legutoljára olvastam itt.. "Hydroceph:HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod.. "
Ehez csak annyi hozzá fűzni valóm lenne hogy:
1.ha ez igaz lenne mindenki kilépne...
2.Ezálltal nem lennénk annyian (kb 70 fővel rendelkezünk)
3.Én pl mint leader példát kell mutatnom ezért pl olyan is van hogy fel megyek játszani és a játékidőmböl kb 2-2,5 óra az amikor segitek a clan tagoknak és akik nem a clan tagjai de még is helpet kérnek....
4.Azért is van 2 clan mert igy a HUNok a nagy tapasztaltabb gamereknek tudd tagságot nyujtani (30+osok)a HUNokII meg a kis kariknak (30-) ez azért fontos mert a kis karik mindent meg tudnak osztani egymással a chaten és a nagyoktól is tudnak kérdezni hisz Unioban van a 2 clan.
Aki úgy gondolja,hogy nincs igazam az olvasson bele a Forumokba a honlapunkon sok érdekes dolgot találhatnak arról amiket a clan tagok írnak.(www.hunokarchlord.extra.hu)Remélem többen nem fogják úgymond ócsárolni ezek után a clanunkat!
Köszönöm hogy meghalgattatok.
Üdvözlettel Szilaj