• sermonizer
    az egy 3szor ismétlendő quest.....tehát háromszor kell végigverned a rohadt elf-tree-ket....azóta utálom a salátát:-PPP

Archlordról..
    Két karim is lvl28on áll, meg két kicsi..
    Nem mondanám, hogy olyan nagyon tapasztalt lennék Archlordból. Remélem majd most lesz annyi lelkierőm, hogy felgrindeljem magam magasabb szintre.
    De,
    1.Grafikai bugok
    Hiányzik a játékból egy alapvető utkereső algoritmus. Felakad,minden tereptárgyban a kari, sőt annak közelében. Javaslom ha teheted nézd meg a Guildwarsban ugyanezt(csakhogy ne mindig a wow legyen az ellenpélda)
    Át lehet menni, falon, fán, lépcsőn....textura hiba...szinte mindenhol.
    A játék tök színtelen, Gyakorlatilag zöld-szürke-fehér árnyalatai - színtén befejezetlen textúra. Nekem a hátterek, a terepek, és az animáció az tetszik.
    2. Játékmenet bugok.
    Nincs értelme questelni, sokkal jobban lehet fejlődni grinddel. A meglévő questek is nélkülözik a legkisebb kreativitást.
    A teleportoknak logikátlan áraik vannak. Funkció nélküli npc-kell vannak tele a városok.
    Gyakorlatilag folyamatos grind az egész játék mindennemű extra tartalom nélkül.
    Logikátlan és összevissza fegyver+armour statok.
    A felbuffolásuk is teljes lopás.. 4éve már ugyanezt tudta a Kal online is...konkrétan lopás...
    4. Gyenge community.
    Kb 15 guildben voltam már, gyakorlatilag nincs célja a guildeknek...azonkívül, hogy jól elkenje a száját egy egy gyökér PK-ernek. Ez monddjuk azért van, mert nincs semmi +tartalom a játékban a az ostromon kívül...De egy hétköznapi júzer, mint én aki szimplán szórakozásért játszik, megőszül mire eljut eddig...

5. És ne beszéljünk a napi három--négy kifagyásról sem...

Szóval ingyenes játéknak mondjuk középszinten elmegy az Archlord, játszom is vele( max 1,5-2 óra egy nekifutásból), de ezért egy fillért sem fizetnék....