| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
sermonizer #1610 sziasztok!
Játszom már egy ideje az Archlorddal. Ahogy egy lentebb nyilatkozó írta én is éppen meguntam a wow-ot és a warhammer/age of conan.ig pont ezt a játékot szemeltem ki magamnak. Hát...
Tény, hogy épp a negyedik karimat húzom épp. De az is tény, hogy a játék legnagyobb előnye, hogy terápiás eszközként abszolult alkalmazható a kocka játékfüggők gépről történő lekszoktatásához.
Egy nekifutásból 1.5-2 óra után már nagyon abba akarom hagyni.
Valahogy azt érzem, hogy az Archlord nagyon nincs kész. Súlyos bug (legyen az grafikai, logikai vagy játékmenetbeli) tömegek, optimalizálatlan játékmenet. Hiányzó elemek, részek, megmagyarázhatatlanságok. Mindenről irtak már az előttem szólok. Ha rászántak volna még plussz egy évet akár még egy versenyképes játékot is kihozhattak volna belőle, de így nyomába sem ér a pl wownak.(Mégegyszer mondom, azt abbahagytam, mert meguntam.)
Nem tudom mi a célja a Codemastersnek az Archlord-al. Sehol nem találtam olyan cikket, ami a terveket taglalta volna. Sajnálom, mert ez is egy olyan darab amin gondolom baromi sokat dolgoztak, de soha nem fejezték be.
Valószínű azért tették ingyenessé, mert nagyon kevesen fizettek érte...igy még legalább a chantra-shopból összejön annyi, amennyi a karbantartásra/üzemeltetésre elég. Nem mostanában lesz a következő fejlesztés...
Na eleget sírtam...megyek is játszanni, leölök még 2-3000 Relic Ghoult, hogy meglegyen a köv. szint....:-pppp