Archlord - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
nem is tudtam, hogy a charisma a kövek meg uppolás sikerét befolyásolja. nah és hogy most bugos. kezdõ karik kapnak 10et, d ez nem nõ, nekem meg 0-a van, mer ep1 óta jáccok. tök vicces. akkor ezért megy er több milla egy ruha megcsinálására :S mostanra vagy 40 charismámnak kéne lennie...
dehát Mr. Ktat igérte a patchet...ami perce késik 😊
képek: picasaweb.google.com/educika
legutobb bs-ben nyomtam egy bersire, kicsicsibe lett szegény brutális orkbol😄
Enyem Baybee
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fayme az 1es cygnus minek kell?
olyanom volt, hogy ah-t nem tudtam lapozni, és a sellemben eltüntek a gombok. de egy restart megoldotta.
nekem dialogusnál eddig sosem fagyott ki.
szerintem az uj ingyenes kliensekkel lehet a baj.
Ott fagy a leggyakrabban, mikor vásárolni akarsz, vagy NPC-nél quest-elsz, tehát a dialógusoknál (vicces). Már 120 jelentést küldtem nekik róla, lehet azéárt is banoltak! 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nálam az elején még elég sok zsetont elvitt ez a fajta móka, de úgy a 19-es szinttõl már nyereséget is termel a hentelés, tehát nincs megállás. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Legtobben a Gaiahon serveren vagyunk.
Igy van, ahany faj, annyi kezdovaros.
Atmenni barmikor atlehet, ha ugyes vagy, es szeretsz sokat, es gyorsan futni😄 Viszont ember teruleten a skilleket nem lehet tanulni, illetve csak eleg korlatozottan. Mi olyan 15-20 szint kozott kezdtunk el vandorolni egyik helyrol a masikra, addig pedig egyedul is pikkpakk eljutsz.
Klanalapitas 20-as szinttol lehetseges. Barki alapithat klant, ha ugy tartja kedve. De mint itt mar irta Jedi mester, teljesen felesleges, mert jobban jarsz ha csatlakozol egy nagyletszamu klanhoz.
- Többségünk a Gaiahon szerveren tocsog a vérben.
"Különbözõ fajú karik külön kezdõvárosban kezdenek?"
- igen
"Ha igen mikortól lehet átmenni vagy egyáltalán érdemes-e?"
- Némi futkosással, teleporttal igen. Lásd pl. #911
"Klánt milyen feltételekkel lehet alapítani?"
- 20. szinttõl lehet klánt alapítani, meg gondolom némi pénzmag is kell hozzá. De ezt majd a szakik megmondják. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ti melyik servert ajánljátok?
Különbözõ fajú karik külön kezdõvárosban kezdenek?
Ha igen mikortól lehet átmenni vagy egyáltalán érdemes-e?
Többen kezdenénk egyszerre különbözõ fajú karikkal és együtt szeretnénk partyzni.
Klánt milyen feltételekkel lehet alapítani?
szerintem ne töltsd le, mert 1. a wow jobb mint ez, tehát mivel az a te fogalmad szerint rossz, akkor ez szar 2. wowban sokkal gyorsabban fejlõdsz mint ebben, tehát hamarabb leszel "nagy". Itt szét fogják PK-zni az arcodat. egyébként meg L2P és nincs tönkretéve a gameplay
gépigény?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.