4171
  • Fayme
    erre csak anynit tudok mondani, hogy nem keresgélsz eléggé. Nemrégiben irták, hogy fejelsztik az episode 3at, és haamrosan jön egy fix is.
    Súlyos bugokon mit értesz? skillek? kasztok közti inbalance? mert én még egyel sem találkoztam.
    4-ik karit huzod? meddig viotted őket? 15? nemcsoda hogy unod.
    ez ajáték magas szinten kezd érdekes lenni.
    2-3 ezer goul? hányas szinten vagy? 35?
    egyesével ölsz? na mindegy.

saviornak meg még csak anynit, hogy a valós tájak is csak dombok meg rádobálva pár ez az. isten is szar munkát csinált:D
  • sermonizer
    sziasztok!

Játszom már egy ideje az Archlorddal. Ahogy egy lentebb nyilatkozó írta én is éppen meguntam a wow-ot és a warhammer/age of conan.ig pont ezt a játékot szemeltem ki magamnak. Hát...
    Tény, hogy épp a negyedik karimat húzom épp. De az is tény, hogy a játék legnagyobb előnye, hogy terápiás eszközként abszolult alkalmazható a kocka játékfüggők gépről történő lekszoktatásához.

Egy nekifutásból 1.5-2 óra után már nagyon abba akarom hagyni.

Valahogy azt érzem, hogy az Archlord nagyon nincs kész. Súlyos bug (legyen az grafikai, logikai vagy játékmenetbeli) tömegek, optimalizálatlan játékmenet. Hiányzó elemek, részek, megmagyarázhatatlanságok. Mindenről irtak már az előttem szólok. Ha rászántak volna még plussz egy évet akár még egy versenyképes játékot is kihozhattak volna belőle, de így nyomába sem ér a pl wownak.(Mégegyszer mondom, azt abbahagytam, mert meguntam.)
    Nem tudom mi a célja a Codemastersnek az Archlord-al. Sehol nem találtam olyan cikket, ami a terveket taglalta volna. Sajnálom, mert ez is egy olyan darab amin gondolom baromi sokat dolgoztak, de soha nem fejezték be.
    Valószínű azért tették ingyenessé, mert nagyon kevesen fizettek érte...igy még legalább a chantra-shopból összejön annyi, amennyi a karbantartásra/üzemeltetésre elég. Nem mostanában lesz a következő fejlesztés...

Na eleget sírtam...megyek is játszanni, leölök még 2-3000 Relic Ghoult, hogy meglegyen a köv. szint....:-pppp
  • Veresfog
    Gondoltam leirom az én véleményem /itt ujjonc vok/ nem rossz kis game, a gafika elég fullos /gépfüggö, elég szép tud lenni ha feltolod/.
    Fejlődni folyamatos ölés lvl30-fölött pedig figyelni a qv-ek mennyi xp-adnak, tehát jövet~menet érdemes megcsinálni egy -kettőt/10-20%/. A skillek először területre hato attackra pakoljatok, és védelemre + mindenféleképpen a legtöbbet ado skillekre -ami több mindent ad egyszerre- azt érdemes csutkázni.Ha pk-nak akkor fuss /legyen nálad poti, ugy gyorsabb/ mindig partyzz, a közeledben lévőkell lehetőleg /több xp/.
    PvP-ről majd ha elérem az lvl50-et xd
    Addig jo játékot nektek!
  • Jeffjohnson
    wowban ez volt a jó 1 csata 1poti aztán várhattad a cd-t míg lemegy a potiról itt meg ahogy én látom az a lényeg ,hogy minél nagyobb dps-t toljál az ellenre amit már a potik nem tudnak visszagyógyítani nincs idö taktikázni futkározni. Futkározásról jut eszembe w a s d-s irányítást érdemes használni? mert ahogy nézem egérrel egyszerübb meg pvp ben nincs sok szerepe.
  • Veresfog
    Sziasztok!
    Hol is van a legutolso siege mozi ?
  • Sir Quno Jedi
    Van rajta. De mint mondám ez általánosan elterjedt az ilyen MMO-kban.
  • Jeffjohnson
    naja ez igaz bár elég bugyuta ötlet volt ezzel kiváltani a healer classt meghát az auto poti miatt elég nehéz pvp ben kiteolni archerrel (gondolom én) de azért a potin egy kis cooldown lehet jó lenne
  • Sir Quno Jedi
    Minek a healer, mikor mindenki autopotival nyomul az ilyen gammákban?
  • Jeffjohnson
    az meglesz haladok szép lassan kezdem megérteni a játékot bár egy healer class nagyon hiányzik a gaméböl meg az aggro zonával nem vagyok kibékülve ezeket leszámítva sztem a warhammer online kijöveteléig ezzel fogok nyomulni mert az L2-t már unom wowból meg kiszerettem .
  • Sir Quno Jedi
    Ezzel is arra ösztönzünk, hogy inkább jáCCál! :D
  • Jeffjohnson
    Nem értek egyet nekem sorcim van és baromi sokat gondolkodom mikor mire adok pontot és nekem pont a skill resettel van gondom esélyed sincs ,hogy kipróbáld mi a tökéletes build számodra nem értem miért nem koppintották le a wowos rendszert ahol annyiszor resetelsz amennyiszer csak akarsz de egyre többe kerül.

Más: a topic egész jól néz ki a banner nagyonjó csak ez a mátrixos cucc egy idö után nagyon idegesítö.
  • Sir Quno Jedi
    Mióta free lett a szerver, azóta sok idióta gyilkolómániás hülye szabadult be. Egész klánokat alapítanak erre, de azért írtjuk őket serényen és vannak direkt PK vadász klánok ezek ellen. Ha felkúszol 40-50 köré, akkor már kinőssz ezek közül és nem fognak abajgatni, addig meg 1xűbb elfutni, vagy elkerülni őket, vagy hívni az erősebbeket, klántársakat, hogy kenjék el a szájukat. Sajnos mindig ez van free játékokkal, a hülyék/vérpistikék aránya megegyezik a való világéval.

Alapvetően ez agy PvP játék, így megtehetik, de megkapják érte ami jár. :DDD
  • Fayme
    Szia Sirch! magyar oldalon találsz leirást apk rendszerről. valakik emg szeretnek pkzni ennyi. nem kell velük foglalkozni. egyébként ha vérdijat tűzöl ki rájuk, bukbnak 10%ot, ami azért nem kellemes.
  • Fayme
    hát savior nemtudom, amiket leirtál elég érdekesek.
    Szerintem pl. egy lovagnak nagyon is meg kell gondolnia, hogy mit fejleszt, annyi buffja és passivja van.
    a magasabb szintű mobok pediog már előszeretettel skilleznek asylumban.
    és a mi klánunk speciel szokott menni csapatban bossolni.
    és egyáltalán nem mindegy, hogy normal vagy uniqot hordazs, a def miat is. rf poti meg bőséggel esik.
  • Sirch
    Üdv mindenkinek!
    Új játékosként szeretnék érdeklődni a PK-rendszerrel kapcsolatban.
    Ha lePKznak, nem vesztek XP-t, semmi károm sincs, leszámítva az időt, illetve a pénzt, amivel visszajutok a helyemre. Arra egyértelműen rájöttem, hogy még véletlenül sem szabad vérdíjat kitűzni a PK-s fejére, mert az lesz az első dolga, hogy leöleti magát egy haverral, és már le is nyúlták az aranyam. Éppen ezért ha a leölésemből se tárgyat, se pénzt, de még XP-t se nyer a PK-s, akkor mégis mi értelme van annak, hogy naponta 5-10 alkalommal valaki mindig lePKzik, ráadásul a legtöbb esetben minden előzmény nélkül, szótlanul, olyan szintkülönbséggel, hogy még időm sincs kijelölni, mert egy, legfeljebb két ütést kapok és fekszem. Vagy csak próbálkoznak, hátha olyan noob vagyok, hogy vérdíjat tűzök ki rájuk?
  • savior
    3 buffom van, 4 class, meg 3-4 passive. persze nem mind 5os szintu, de sokkal erosebb mar nem leszek attol, amit meg tudok fejleszteni. a combat skillek meg csak akkor hasznosak, ha sok monstert olok egyszerre(legalabbis nekem igy tunt). a problema az, hogy nincsenek rakenyszeritve az emberek, hogy valasszanak hogy x vagy y skillt akarjak majd hasznalni, mert van pontjuk mindent megtanulni. nem is ertem minek raktak bele skill resetet...
    item tradert neztem, meg azokat a targyakat, amiket talalni szoktam. valamennyi def vagy damage, melle meg ilyen 1-2% attack speed, 1-2% attack accuary, meg ilyenek. egy unique cucc miert nem ad 10% attack speedet, vagy 5% esely critical hitre. eletero lopast vagy mondjuk 25% plusz sebzest eloholtak ellen... nezz meg pl egy h'n's jatekot (de sok mmoban is hasonlo), hogy ott milyenek a targyak, es hogy ebben a jatekban milyenek.
    a tuningolas az igaz, de ahhoz kell sok rei potion, es ha peches az ember bukja is a cuccot.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja ezt utólag tették be az ep2-be, mert különben egy 60-as haver seperc alatt fel tudott volna húzni téged 40-re. Így viszont ha túl erős mob-okat öltök te semmit sem kapsz érte. Így nincs is semmi értelme a powerlevelnek. Ezt végülis jól kitalálták, máshol, pl. Silkroad elég ha pár közepes szintű mellett ücsörögnek non-agro körben a kicsik és szépen fejlődnek, ami egy nagy büdös CSALÁS! Valamit-valamiért.
  • 0Fritz0
    - "a masik meg hogy 35-os szintre kb az osszes buffot maxra tanultam, meg vannak passivok is... szoval rengeteg a skillpont a skillek szamahoz kepest."

Ezek szerint a COMBAT-ra és CLASS-ra nem raktár semmit? SKILLEK

- A játékosok számával semmi bajom, ahol én vagyok, ott nyüzsi van.

- Ez a tárgyas dolgot sem értem, mert pl. pont a sisaknál egyáltalán nem mindegy, hogy "+ 2% speed"-et ad, vagy "+8 all skill"-t.

- Ha 6 szinttel nagyobb/kisebb monsztát ölsz, akkor nem kapsz xp-t.
    A BOSS-okat meg nem azért találták ki, hogy minden magányos arra járó rájuk nyomjon egy taslit. :)

- A fegyvereket meg tuningolni kell.
  • savior
    az ellenfelek se csinalnak semmit, csak utnek, lonek(ij/varazslat). semmi kepzettseg, vagy speci dolog nincs amit csinalnanak. ez alol egyedul a bossok kivetelek.
    a masik meg hogy 35-os szintre kb az osszes buffot maxra tanultam, meg vannak passivok is... szoval rengeteg a skillpont a skillek szamahoz kepest. kaszton belul mindenki ugyanazokat hasznalja, csak a megtanulasuk sorrendje valtozik, ami kb semmit nem szamit.
    a mozgas es kameramozgatas is eleg gyenge. a karakter nem tud magatol semmit kikerulni, felakad egy csomo aprosagban(ritkan van hogy a semmiben is fennakad), es ezutan neha egerrel is korulmenyes kikerulni. ha van valami a karakter korul es arrafele forgatom a kamerat ugy felzoomol a kep, hogy csak az emberem latszodik, belulrol :).
    tehat adott minden a jatekban, csak semmi sincs kellokeppen kidolgozva.
  • savior
    azert a targyak kozel sem tokeletesek. pl egy 30as szintu targy kb ugyanolyan bonuszokat kaphat mint egy 90es. ugyanez van cabalban is, no a defense, no a damage, de minden mas ugyanaz marad. fegyvereknel egy ertelmes bonusz van, az all elemental attack, a tobbivel nem is erdemes foglalkozni. csizmaban, nadragban, kesztyuben es sisakban meg kb mind1 hogy milyet visel az ember, mert alig van kulonbseg egy normal es egy unique kozott. van hogy 10-20 szintet is lepni kell, hogy erdemes legyen egy cuccot lecserelni. pl a kovekkel is ez a bajom, hogy egy lvl1-es ko alig gyengebb mint egy lvl3-as.
    amiert meg gond ez a targyrendszer, hogy nincs meg az a filing, hogy "hatha pottyan valami uberjo cucc, amitol jo sokat erosodom". nem, nem fog pottyanni, max olyan ami egy picit jobb mint a mostani. jah es fegyvereknek egy ertelmes bonusza van: +x all elemental attacks, ennyi.
    kepzettsegek jonak jok, csak taktikazni nem lehet veluk(legalabbis orc berzerkerrel). az xp szerzes meg: tab+3 gomb nyomkodasa, es 10 percenkent a buffok ujrafelrakasa. bossokat meg mire egyedul megtudom olni nagy nehezen, addigra se cuccot nem dobnak, se xp nem jar ertuk. persze lehet oket olni kb veluk megegyezo szinten sokemberes csapattal, csak egyreszrol ilyet meg nem lattam, masreszrol meg 1-2 utessel ol egy embert, es utana lehet 5 percig futni, hogy visszamenjek oda.
    kuldiket se erdemes csinalni, csak ha mar beleunt az ember a folyamatos oldoklesbe.
    a varosok jol megvannak csinalva, de a tobbi helyszin nagyon gyenge. nagy dimbes-dombos puszta, amire kiszortak par fat, kovet, meg monstereket. eddig 2 fele dungeont lattam: kanyargo alagut az egesz, amiben 1-2 sziklan kivul nincs semmi csak az ellenfelek. a masik pedig full ures kocka termek rovid folyosokkal osszekotve, es az egyetlen diszitoelemek az oszlopok(termeszetesen mind ugyanugy nez ki). lehet eleg lett volna egy fele ekkora vilag, es 2szer ilyen reszletesseggel.
    a jatekosok szamat nem tudom, de a kulteruleten csak elvetve latni valakit. dungeonokban meg mikor hogy, de altalaban ott is csak 1-2 ember lezeng (volt hogy 1 orat dungeonoztam es senkivel sem talalkoztam). mondjuk meg csak 33as szintu vagyok, es lehet magasabb szintu helyeken tobb az ember.
    szoval mindennel van valami problema, pedig jo jatek lenne.
  • Fayme
    inevntory sell gomb.
  • Chear
    Sziasztok!

Sajnos nincs időm átolvasni a fórumot és a keresés sem járt sikerrel, így egy kérdésem lenne hozzátok:
    Hogyan lehet az AH-ba betenni tárgyakat?

Válaszokat előre is köszönöm!

Chear
  • Gubberx
    cajj de jó lett a banner :)
  • 0Fritz0
    Hmm, látom dúl a "pimp my topic" móka. :)
  • Sir Quno Jedi
    Vagy disznóként/sárkányként/szarvasként... Próbáltam őket :D
  • Fayme
    pókként kellett volna jönnöd :D
  • Sir Quno Jedi
    Ostrom képekkel az oldalon!
  • Atti12
    jó a háttér :D
  • Fayme
    nemkell :)
    ez a mátrixos háttér ott van:D
  • Sir Quno Jedi
    MIVA?! Kirúgatok mindekit a klánból, hogy legyen neked hely! :D
  • Fayme
    mert én nem számitok:)
  • Sir Quno Jedi
    S te mér nem jössz át Infinity-be ?!???!?
  • Fayme
    fent vannak képeim galériámban szemezgess belűlük.
    én lehet abbahagyom msot géjmet kis időre.
    ugyis midneki aki számit átment infinitybe.
  • Sir Quno Jedi
    Jóvan vazeg, közben meg melózok, mer éles helyzet vanik, de nektek bármit! :DDDD
  • Frosty01
    fekete hátteret, és egy jó ingame musicot is szerkeszthetnél aláfestő zenének :))))
  • Atti12
    nagyon király ez a banner :) Esetleg nem nézzük meg hogy milyen ha benyomsz 1 fekete háttért a topicnak? vagy valami sötétet? szerintem királyul nézne ki ^^
  • Sir Quno Jedi
    Köszönjük szépen, már be is építettük! Dankezér!
  • Sir Quno Jedi
    Nnna kint van Fayme ostrom ferdítése is! :D

Majd ha küld képeket (én el voltam foglalva a harccal/meghalásokkal :D), akkor azokból is betszek párat! :D

Meg azé lehet írok beszámolót róla...
  • teddymac
    1.8 mega, gyengébb gépen is pikk-pakk lent van :)
  • teddymac
    Nagyon jó .....