| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
savior #1596 3 buffom van, 4 class, meg 3-4 passive. persze nem mind 5os szintu, de sokkal erosebb mar nem leszek attol, amit meg tudok fejleszteni. a combat skillek meg csak akkor hasznosak, ha sok monstert olok egyszerre(legalabbis nekem igy tunt). a problema az, hogy nincsenek rakenyszeritve az emberek, hogy valasszanak hogy x vagy y skillt akarjak majd hasznalni, mert van pontjuk mindent megtanulni. nem is ertem minek raktak bele skill resetet...
item tradert neztem, meg azokat a targyakat, amiket talalni szoktam. valamennyi def vagy damage, melle meg ilyen 1-2% attack speed, 1-2% attack accuary, meg ilyenek. egy unique cucc miert nem ad 10% attack speedet, vagy 5% esely critical hitre. eletero lopast vagy mondjuk 25% plusz sebzest eloholtak ellen... nezz meg pl egy h'n's jatekot (de sok mmoban is hasonlo), hogy ott milyenek a targyak, es hogy ebben a jatekban milyenek.
a tuningolas az igaz, de ahhoz kell sok rei potion, es ha peches az ember bukja is a cuccot.