| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
savior #1592 azert a targyak kozel sem tokeletesek. pl egy 30as szintu targy kb ugyanolyan bonuszokat kaphat mint egy 90es. ugyanez van cabalban is, no a defense, no a damage, de minden mas ugyanaz marad. fegyvereknel egy ertelmes bonusz van, az all elemental attack, a tobbivel nem is erdemes foglalkozni. csizmaban, nadragban, kesztyuben es sisakban meg kb mind1 hogy milyet visel az ember, mert alig van kulonbseg egy normal es egy unique kozott. van hogy 10-20 szintet is lepni kell, hogy erdemes legyen egy cuccot lecserelni. pl a kovekkel is ez a bajom, hogy egy lvl1-es ko alig gyengebb mint egy lvl3-as.
amiert meg gond ez a targyrendszer, hogy nincs meg az a filing, hogy "hatha pottyan valami uberjo cucc, amitol jo sokat erosodom". nem, nem fog pottyanni, max olyan ami egy picit jobb mint a mostani. jah es fegyvereknek egy ertelmes bonusza van: +x all elemental attacks, ennyi.
kepzettsegek jonak jok, csak taktikazni nem lehet veluk(legalabbis orc berzerkerrel). az xp szerzes meg: tab+3 gomb nyomkodasa, es 10 percenkent a buffok ujrafelrakasa. bossokat meg mire egyedul megtudom olni nagy nehezen, addigra se cuccot nem dobnak, se xp nem jar ertuk. persze lehet oket olni kb veluk megegyezo szinten sokemberes csapattal, csak egyreszrol ilyet meg nem lattam, masreszrol meg 1-2 utessel ol egy embert, es utana lehet 5 percig futni, hogy visszamenjek oda.
kuldiket se erdemes csinalni, csak ha mar beleunt az ember a folyamatos oldoklesbe.
a varosok jol megvannak csinalva, de a tobbi helyszin nagyon gyenge. nagy dimbes-dombos puszta, amire kiszortak par fat, kovet, meg monstereket. eddig 2 fele dungeont lattam: kanyargo alagut az egesz, amiben 1-2 sziklan kivul nincs semmi csak az ellenfelek. a masik pedig full ures kocka termek rovid folyosokkal osszekotve, es az egyetlen diszitoelemek az oszlopok(termeszetesen mind ugyanugy nez ki). lehet eleg lett volna egy fele ekkora vilag, es 2szer ilyen reszletesseggel.
a jatekosok szamat nem tudom, de a kulteruleten csak elvetve latni valakit. dungeonokban meg mikor hogy, de altalaban ott is csak 1-2 ember lezeng (volt hogy 1 orat dungeonoztam es senkivel sem talalkoztam). mondjuk meg csak 33as szintu vagyok, es lehet magasabb szintu helyeken tobb az ember.
szoval mindennel van valami problema, pedig jo jatek lenne.