| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Ha telleg igaz es telleg lesz uj server egyaltalan akor se mennek at sztem azert ez az 57 es knightom igen csak jo most :P és nem akarom itt hagyni foleg hogy sok penzt idot fektettem bele.
-Gondolom a lagg miatt vagyis ecelbol nyitnak uj servert hogy majd sokan kezdenek ott jacani es akkor kevesbe lagol majd a gaia vagy brumhart nem tudom igazabol a honlap se megy meg nagyon nem is foglalkoztam a forummal az archlordosal hogy tudnam a friss infokat csak hallottam hogy ez lesz.
tény aki most kezdi a jatekot annak ajanlom az uj serot mert az totalisan lag mentes lesz ez 100% mivel ezert inditanak ha inditanak.
Igazabol csak most amita F2P lett a jatek ijen lagos pl mostanaba anyira nem veszejes sztm, de elotte pedig sokan jacottak azert vele egyaltalan nem laggolt...
Minden esetre kivancsi vagyok mi lesz ebbol az egeszbol mert ok is tudjak hogy ez igy nem mehet.