4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
Hydroceph #1491 megkérdezed:) asszem 4i 100% utanna elbukhatod midnet, a max emg vmelyik nap azt irta vki ingame h 12, de nem tudom.. -
zsunyik #1490 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Honnan tudom azt,hogy Rinforment potival meddig lehet egy fegyvert tuningolni?Thx. -
#1489 Voltunk 49 es knight baratomal Ignatius bosson és megint be volt bugolva és egyszere 2 ot oltunk le :DDD cirka 15 perc masziv skillezesel :P
Dropp: 1atack prayer stone lv3 1 uniq i rare all stat 6 os nyaki nem nagy szam de nem is rosz, foleg hogy ketten oltuk :D -
#1488 Akkor megiscsak jol olvasgattam en is :P
Akkor aszem meg lesz a lvl60 :p -
Hydroceph #1487 :DD
szal hozzádnött a kari mi?:D -
#1486 az új szerver mostanra csupa lag és szenny, minden kretén shoutban árulja a boxjait, áh, esélytelen hogy én ott játszak, megyek vissza gaiára :)
meg amúgy is odahúz a szívem a már meglévő 2RF poti miatt :D -
#1485 -
Hydroceph #1484 na akko megérte nembejárni angolra:D -
#1483 azt irja tényleg. -
Hydroceph #1482 de avlaki javitson pontositson pls
"Dear players,
As most of you will be aware we have experienced issues with the Archlord service this weekend, this caused problems for some players with the double XP and Drop event. As such to make up for the missed double XP and drop rates we will be reapplying the event in October, this will enable players to get the benefit of the increased rates they should have got this weekend. For individual issues related to this weekend please contact Support; we will look into those on a case-by-case basis." -
Hydroceph #1481 szal jol forditottal, vagy én is szarul:) -
Hydroceph #1480 én is ezt olvastam hivataloson... -
#1479 Nem biztos de ugy olvastam hogy oktoberben ismetlik a dupla xp eventet nem 100% os a hir de mintha igy olvastam volna, konkretan azert mert sokxor alt a server dupla xp alatt es ezert csinaljak majd.De nem 1000% csak sajat angoltudasal igy forditottam -
#1478 Mivel ado van egyes varosokon gaiahonon ezert draga pl tullanba delfaras anchorvill be a poti ill minden mas :P en mar reg at koltoztem torfortresbe ott nicns ado :) -
#1477 úgy vettem észre az npc árai változtak (lefelé). gaian is? -
#1476 Ki probaltam az evangarda servert ugyan ugy laggol mint a tobbi najo kicsit kevesebbet meg nem ojan durvan de UA amugy.
-
#1475 Pesrze meg maradnak ugyan ugy ahogy ep2 be is ez nem tort l2 ami 2 havonta be wájpol :) itt a karid meg marad 80 eves korodig akar :P -
#1474 ep3 ba karakterek megmaradnak? -
#1473 Nyugi belton, nem fognak elmenni. Anno brumhartra is át akartak menni...meg olvasom klánforumot, és semmi ilyesmi nincs. evengarda meg később ugyis laggos lesz. ennyi.
eyesofwar meg *****. kis idő és megunják. -
#1472 Ja már az Infinity is ezen gondolkodott pár napja és ha a leader megy és átrakatja a klánt, akkor én is kénytelen leszek velük menni, mert nem fogok megint elölről beépülni egy nagy klánba. Vagy hagyom a rákba és megyek ronin-nak... -
#1471 Ez le maradt inen van a hir :)
http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=219941 -
#1470 Finally, as the icing on the cake to all this good news, we've also got an additional little teaser for you to chew on - we have begun the development process to convert Episode 3 to our version! We'll be releasing more details about that over the coming months, but as you can see, we're continuing onwards and upwards. It's exciting times ahead for ArchLord!
Lasacskan és hamarosan ep3 de csak nagyon lasan :P -
#1469 Csak magasabb fegyokat erdemes encsizni pl 38 tol felfele az az alatikat amx +2-3 ig mivel azaon a lvl en gyorsan valtogatja az ember kesobb viszont kellesz tucatjaval :P Mire en meg csinaltam csak a felso armrom az 52 est el ment ra 49 Rp poti :P
Az mas hogy megint farmoltam 87 et :))) -
#1468 Hááát picim amit tegnap muveltek clan tarsak lvl 70 ill 69 es karikalki altak tullanba es lvl18 as karikat oltek le Korigan meg mit tom en ki mert hogy ok itt hagyak ezt a servert mennek az ujra de magnussal beszeltuk hogy ugyis viszajonnek :D
Igazabol az a bajuk hogy irigyek az Eyesofwar ra mi is durvak lennek ismet de nicns aktiv clan leader ill sok az inaktiv ember.
-Az at menetelerol meg anyit annak ajanlom aki nem ereg kezdte es nicns veszteni valoja. (ami fix hogy lagmentes lesz a server marint az Evangarde vagy mi :P) -
#1467 Bővült az oldal! Köszi Fayme!
(a hírekben még nincs bent, mer még heggesztek rajta ma (ez a terv)) -
DagadtNinja #1466 Inkabb gyujtogesd, ne add el. Jo lesz kesobbre, amikor mar nem cserelgeted naponta a fegyokat, ruhakat. En a 38-tol hasznalhato 6 slotos unique staffomat +9 ig toltam fel 14 RF potival. Aztan ott vannak meg a ruhak, amire szinten kell boven poti. Szoval en azt tanacsolom, hogy tartogasd oket, ne add el. Penzed mindig lesz annyi amennyire szukseged van. -
Hydroceph #1465 nem éri meg felhasznalni, hamar cserelsz még armort/fegyot, szvsz...50k-er elmegy.. -
#1464 én küldivel szereztem 1 Rf potit, meg arany dobozkából még egyet. mennyi azaz ár amiért biztosan elviszik? vagy 12. szint környékén már megéri felhasználni? -
#1463 a HUNok nekem sem voltak szimpatikusak kb minden 5ik shoutban hírdettek ráírtam az illetöre ,hogy jelentkeznék erre visszaírt egy oldalcímet ,hogy olvassam azt el namármost ha én klántagokat toborzok 1000el akkor nem elküldök valakit a francba hogy olvasgassa ezt meg azt hanem azt a 2 percet rászánom ,hogy elmondjam mi a helyzet.....bár lehet az én igényeim túl magasak. Annó L2ben meg Wowban nem igazán ehez szoktam hozzá mondjuk ott a minöség számított nem csak a mennyiség.... -
Hydroceph #1462 HUNok, GyalogGalopp, FeketeSereg, eKe, IzeMaci, tobb nem jut eszembe:) HUNok a legngyobb..de nem éppen baráti tarsasag sztem...jonnek mennek benne az emberek..sztem vmi kisebb klanhoz csatlakozz, bár tetod.. -
#1461 egy másik kérdés milyen magyar klánok vannak hova érdemes menni ahol segítökész emberek vannak? -
#1460 sziasztok!
egy kérdés: a buffok ,hogy müködnek felraktam magamra a rock skin nevü buffot ami elvileg emeli a defemet de a character statisticsben vagy miben a defence érték ugyanannyi mint elötte. -
#1459 ugy tudom,, hogy pár kört futsz a gm-eknél és át lehet pakoltatni. -
DagadtNinja #1458 En maradok, megszenvedtem mar rendesen, semmi kedvem ujrakezdeni. Ha at lehet vinni a karit, akkor esetleg... -
#1457 én tuti mardok:)
szuper klánom van szuper 57es elém:)))
a questekről meg csak annyit, hogy régebben jobban megérte őket megcsinálni mint most.
most annyira esik az rf poti, hogy simán meg lehet belőle gazdagodni.
én minden küldimet megcsináltam, és ha adtak egy-egy jo cuccot, ami akkor még ritka volt, nagyon sokat segitett.
én msot csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha nagyon unod a grindelést küldizz. -
#1456 vagy nem is tudom... ti átmentek? -
#1455 én kizárt hogy átmennék, én maradok gaia-n, mert innen elmegy a sok kezdő, és akkor ez sem fog laggolni, és jólesz az :D -
#1454 Ha telleg igaz es telleg lesz uj server egyaltalan akor se mennek at sztem azert ez az 57 es knightom igen csak jo most :P és nem akarom itt hagyni foleg hogy sok penzt idot fektettem bele.
-Gondolom a lagg miatt vagyis ecelbol nyitnak uj servert hogy majd sokan kezdenek ott jacani es akkor kevesbe lagol majd a gaia vagy brumhart nem tudom igazabol a honlap se megy meg nagyon nem is foglalkoztam a forummal az archlordosal hogy tudnam a friss infokat csak hallottam hogy ez lesz.
tény aki most kezdi a jatekot annak ajanlom az uj serot mert az totalisan lag mentes lesz ez 100% mivel ezert inditanak ha inditanak.
Igazabol csak most amita F2P lett a jatek ijen lagos pl mostanaba anyira nem veszejes sztm, de elotte pedig sokan jacottak azert vele egyaltalan nem laggolt...
Minden esetre kivancsi vagyok mi lesz ebbol az egeszbol mert ok is tudjak hogy ez igy nem mehet. -
Hydroceph #1453 sztem én átmegyek, uj közösség, uj lehetosegek:P ninsc elnyomás:D -
#1452 Elvileg holnap indul az uj server kivancsi leszek mi lesz belole :P