• Bucser
    Bazze....Hiába köttettem netet oda ahova most költöztem... fos az egész... Ráadásul nem tudok más szolgáltatóhoz menni, mert kicsi kábeltévé szolgáltató van itt és csak a TVN***rkel van szerződésük. A poén, hogy 8mbit/2mbitet köttettem Haverokat is megkérdeztem milyen a net aztmondták kurva jó és megéri. köttessem be nyugodtan.. Tudja is a sávszélt (délután torrentről vitte is), de játszani akarok erre 500 -ax pingem van mindenhova... meg pingeltem valami nagyobb belföldi portált, na bazz áll leesik az is 500-600 ms.

Mondom jól van akkor nézzünk egy sebessgémérést...(pesten egyetemre mértem rá asszem az informatika tuudományi inézet csinált egy ilyen odlalt) 1200kbit/s.... A legjobb esetben. Hát baromira boldog vagyok...

Supportot meg nem tudom elérni, mert állandóan az autopicsa beszél és zenél a fülemre (már vagy 10 perce)

Bocsi tudom, hogy off de 1,5 hétig nem volt netem. nem tudtam játszani és most van netem, de most sem tudok játszani... hogy billenteném hátsón az ilyen szolgáltatót...