Archlord - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
olyan kép nincs amin látszik, hogy mit tud? mert így csak azt látom, hogy a szénát jól meg lehet vele forgatni 😄
shaba23
sárga béka nagyot üt?😊
Fayme
csak angol van, nem magyar játék ez 😊

képek: picasaweb.google.com/educika

shaba23
<#idiota>

nemtudom, hogy észrevetted-e, hogy ez nem tört szerver, valamint egy MMORPG. Hány magyar nyelvû MMORPG-t ismersz?
Fayme

Magyar szerver nincs csak angol?
Sir Quno Jedi
Jaja, kicsit megszépítgettem a topic-ot, meg írom már a Magyar Archlord oldalt a tripodra (mer ott gyorsan megvan), úgyhogy ha vannak cikkeitek, vagy szeretnétek oda írni, képeket betenni stb., csak tessék nyugodtan szólni nekem!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fayme
a passzívokról kb ennyit tudok:
power: közelharcosoknál erõsiti a sebzést.
agility: az ijászoknál (tehát ranged attack) erõsiti a sebzést,+ atack rate, defense.
intellect: varázslóknál attackot növel.
mind boost: wisdomot növeli, mp-t ad.
endurance: hp-dat növeli. ez nagyon hazsnos mindenkinek ajánlom megtanulni, nekem 5ös már.

vannak összetett statok is, pl. a knowledge, az ad int-re és wisdomra is.

igazából ki kell tapasztalni, hogy melyik kasztnak mi jó. pl. gyûrûben én knowledgeset használok, mert nagyon megdobja az intem.
de vannak akik az all statosra esküsznek. szerintem az nekem sok olyasmit ad, ami nem kell, ezért jobb egy int+10es, mint egy all stat+6os.
ijászoknak agilitys kell.
harcosoknak meg poweres. van olyan zöld tulajdonság, hogy force, na az is atackra ad harcosnál.

Fayme
javiiitva😄

Fayme
minden kaszt lv 46on kapja utolsó skilljét, akkor érdemes rezetelni az egészet, vagy pedig 35+osan.
én anno 38on reseteltem, mert addig chakramot hazsnáltam és áttértem staffra. utána még pár skillt egyesével chantra shopos itemmel kellett leadnom.
de ha meghirdeted lehet venni playerektõl.

shaba23
gratulálok 😄

tényleg sok magyart tömörít a guild, de remélem a nagy számok negatív törvénye nem lesz jellemzõ

Fayme- 54 moonelf ele LIAR!!!! 😄
Fayme
szerintem nem nagyon, legalábbis én gyüjtöm, de semmiot sem kezdtem velük. bár most, hogy nem drágák már az elementál kövek, gyûrûket érdemes craftolni, mert sikerülhet nagyon jó is csinálni.
pl. ring of trancendence lehet all stat+11 is ha mákos vagy.

Fayme
de jo miylen szép kép került ide fel 😊 meg a képeim^^
hu mennyit irtatok éjjel három óta.
7 és fél óra tiszta farmolással megléptem az 55-öt. most 282 az attackom. odavágok 😊
beszélgettem a HUNok magyar klán vezetõjével, mind az 50en magyarok a klánjában, legmagasabb 29es, éppen klánlogohoz gyûjtögettek skullokat.

shaba23
érdemes gyûjtögetni a craftolós cuccokat? (nugget, dust stb) ezekbõl lesznek a combination cuccok?
shaba23
ez így van😊 én pl a human archeremet (lvl20as) elcsesztem, reseteltem aztán megint elcsesztem 😄
shaba23
nézegettem adatbázisban a cuccokat és azt vettem észre, hogy a rare és unique ruhákat ugyan azon a szinten lehet cerélni (26-35-44-stb) ez msot elírás vagy ingame is így van? mert fegyvereknél van a normal-rare-unique itemek közt 3 szint eltérés
Igen
shaba23
én nem találok infót, hogy mi van most
Meg csak 15os vagyok, szoval nincs veszve minden😄 Kapok meg boven pontokat, de igy legalabb tudom, hogy nem szabad esznelkul minden skillt megtanulni amit csak lehet.
Sir Quno Jedi
Elvileg a hivatalos oldalon mindig írják, most éppen milyen karbantartás van, vagy probléma.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Resetelni igazából akkor érdemes, mikor az utolsó skilledet is megkaptad/felvehetd (ez pl. elementalistánál 46. szint). Ekkor mindegyiket ki tudod/tad használni, így van róla fogalmad, hogy mi kell majd neked.

A resetelés ingyenes 1x. Utána már csak chantráért vett item-mel, amit ugye pénzért lehet csak venni lehet egyesével visszavonni a skilleket.

Ha már az elején (lev30-ig) elrontottad a karidat, akkor érdemes inkább újrakezdeni immár tapsztaltabban egy másik karival, úgyis egyszerre több karid lehet egy accounton is.

És akkor mikor lehet megint fellépni vagy már akkor nem lehet??
Sir Quno Jedi
Naná.

shaba23
tegnpa éjfél után volt egy vészleállás, gondolom azzal kapcsolatos a dolog
Üdv.
Tegnap regeltem meg átszottam is mosst meg próbálok belépni a szerverre és kiírja hogy closed és nem tok belépni.
Ilyenkor mi van??
Nem akarok meg resetelni, mert pont itt beszeltek, hogy arra kesobb szukseg lesz. Vagy a nem ingyenes reseteles mit takar? Soook soook penzbe kerul?
shaba23
szintlépésenként kapsz (nem tudom, hogy esetleg quest ad-e, de nem hiszem) és az upgrade is elviszi 😊 viszont minden karinál lehet 1x resetelni
Es meg azt szeretnem kerdezni, hogy a skillpontokat mi utan kapok, es ha csak upgradelek egy skillt akkor is elvesz skillpontot, mert azt vettem eszre, hogy nincs egy darab pontom sem😞(((
shaba23
gaiahon szerver?
Jeee, tegnap megvolt a jatekban az elso igazi partija😄DD, amolyan igazi leveling party volt. 5 vari koztuk en, elkezdtuk osztani az eszt a szornyeknek, hirtelen leptem egy szintet is.
Akikrol tudom, hogy magyarok: Hopihe, Dumien, Darkvenom (a darkban nem vagyok biztos, de venom tuti volt benne), Balint, Gokudo, Fireman, Puffi.
Fayme, kerlek ird le, hogy az alaptulajdonsagok milyen jellemzoket befolyasolnak. Egykettovel tisztaban vagyok L2 miatt, de van par amit nem tudok hova tenni.
Sir Quno Jedi
Alchie lev35 elementalist
Lagarder lev11 knight

shaba23
te milyen néven futsz a játékban?

hajnali 1-kor visszajött a szerver (meglett a lvl22) ésszétaoeztem mindenkit😄
Sir Quno Jedi
Én pünt megléptem a 35-öt, felcuccoltam, még rendezkedek, mennék ki kipróbálni az új gear-emet, erre bummpuff fagyás, visszasemmi, csókolom.

Sir Quno Jedi
Jaja, attack rate-re pakolhatsz követ fegyóba. De amúgy asszem kesztyûk, cipõk, ékszerek, meg egyéb cuccok is adhatnak attack rate-et, vagy accuracy-t (az is jó azért, mert pontosabban ütsz).

Meg pl. lovagnál van gyorsító buff is stb.

shaba23
7kor kelni kéne 😊
Fayme
nah msot olvastam vészleállás gaiahonon, 0.40tõl, 10 perc, utána jo lesz.

shaba23
asszem ebbõl alvás lesz

szerk.

valami történik😊 mostmár csak a karakterválasztásnál akad el😄

viszont már csak 94%-on állok szal tuti meghaltam 😞
Fayme
én knowledges-et haszbnálok, ami + intet és staminát ad.

shaba23
száksz😊

miylen gyûrût használjak? azaz milyen statok legyenek rajta?
Fayme
még sosyem volt iylen.

shaba23
szerinted érdemes várni? szokott ilyen lenni? máskor nem izgatna, csak most ittam kávét...
Fayme
ne is mond..nekem 10% 55höz
remélem nem haltam meg emiatt

shaba23
3% kellett volna hogy meglegyen az elsõ AoE skill, erre beállt a játék, (valszeg meg is haltam) és most vissza sem enged 😊
shaba23
lehalt a szerver?
Fayme
mindegy neki, mert elemental stormja minden elementálos. gondolkodj petekben. ha a pl. föld elementálos peded használod sokat, akkor rakj földet a fegyveredbe, mert + hp-t és atackot ad a petnek.

Fayme
fegyverfüggõ is.

Devil_Gy
aElementalistnk melyik a legjobb elemental?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Köszönöm, ez jó hír😄DDD
Devil_Gy
Hogy tudsz többrt trnni az atack speedre a buff és a potin kívûl? van valami kavics ami azt ad?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Fayme
cog-on nézd meg a táblázatot. ott lesz hogy archlord, mellette meg hogy open vagy closed. ha closed, akkor legjobboldali rublikába lesz olyan, hogy activate subscription vagy vmi ilyesmi.ott tudod aktiválni. utána már menni fog.