Új online játék!
  • shaba23 #170
    nelem rohadtul tetszik a hangulata a játéknak (főleg hogy mostanában Titan Questeztem :) questek sem rosszabbak mint máshol. A minionokat nem nagyon értem, mert így nem nagyon van szükségem másik playerre (scoutként bow-val+defenderrel velem azonos szintű moboknak esélyük sincs megütni engem, egyszerűen nem érnek el hozzám...)
    dropok nekem úgy jönnek, hogyha valamit pénzért upgradelek, akkor tuti, hogy a következő 5 drop között lesz egy ugyanolyan vagy jobb:) ezért aztán páncélt már nem is veszek, de fegyvert mindíg az elérhető legjobbat használom (persze ez alap dolog lvluphoz).
    Questeknél elég zavaró dolog, hogy felvettem egy jópárat és néha nagyon kevés az infó (már amikor műkszik a questlog)...pl nincs leírva, hogy az adott cuccot merre lehet megtalálni, vagy ha kész, akkor a NPC-t akinek le kell adni hol is találom meg (ráadásul a jel ami a kész questet mutatja beleolvad az NPC-k jelei közé ha sokan vannak, így észrevenni is nehéz). De persze ez nem jellemző minden questre, van ahol ennek pont az ellenkezője van. Menj el ide meg ide öld meg ezt meg ezt, vedd el a sapkáját vidd vissza akárki kapitánynak aki xy districtben van a kocsmában. erre is akadt példa.
    nagy negatívum az a kraftolás hiánya, ami szerintem egy MMO-ban alap dolog lenne, máskülönben ez is csak az orrbaszájba farmolásról fog szólni. Mondjuk találtam pár cuccot, ami elméletileg vmi alapanyag, csak nem derült ki, hogymihez:)