Europa Universalis III
-
nah, jó kis szopóhoz értem, elkezdtem a magyarokkal, de mivel eddigi paradoxokhoz még nem volt türelmem(ez egyelőre bejövősebb az eddigieknél, bár az eventek nekem is hiányoznak), még elég zöldfülű voltam, és az osztrákok bedaráltak, átnyargaltam egy igazán könnyű országra, az oszmánokra(ráadásul nem kezdő dátumnál). Elkezdtem velük építgetni egy "kicsiny" sereget
, de rájöttem Magyarország/Ausztria nem elég zsíros falat, és rágós is, ezért inkább Keletnek fordultam és nekiálltam Perzsiának, van 1-2 IGEN gazdag tartományuk.
A bibi ott jött, amikor kb 6-7 év alatt lezúztam őket és elfoglaltam az összes LÁTHATÓ területüket, igen van számomra ismeretlen tartományuk így nem tudok 100%os győzelmet elérni, csak 99et, felfedezni meg nem tudok egyelőre. Hát mit is mondjak, nem tudom miért kell Kolumbuszra várnom, hogy egy szomszédos földi területet felfedezzek...mivel max pár tartományt ajánlanak fel(általában a legnyomorultabb sivatagokat), ezért asszem inkább megpróbálom elhúzni a háborút amig ki nem researchelem a szükséges traditiont(New World lol), vagy mittomén...