Next TH
  • Balumann
    #30
    nem nehezebb csak megkell szokni. THPS 3 -ba az volt a szar, hogy simán lehet ugrálni a korlátokon, meg manualozol és folyamatosan ugrálsz, és nem mozog be tőle a balance. Van video lelehet tölteni, többszáz millt csinál Canada-n, és semmi ilyen különlegeset nem csinál, csak egy úton megy. Még leérkezésre se kell teljesen figyelni. THPS 4-be jól megvoltak csinálva az utak, abba az volt a rossz hogy mindig ugyan olyan sebességgel slideolt meg manualozott, nem volt ilyen más sebesség, nem függöt lendülettől. Simán felslideolt a felfele menő korláton úgyemlékszem. THPS 2-vel így konkrétan nem játszottam, de láttam már, és majd kifogom próbálni. THPS 1 nintendo 64-es játékként van meg, emuval, próbáltam és még az a leg realisztikusabb, nem lehet benne semmi ilyen nagy különlegességet csinálni :)
    A THUG 2 és THUG 1 nagy előrelépés volt, mert ott már megcsinálták a lendületet meg azt hogyha lassabban ugrik rá a korlátra, akkor nem fog ilyen turboval slideolni, nem slideol fel egy felfele menö korláton lassulás nélkül meg ilyenek. De a pályák ez miatt nem is lettek jól megcsinálva a THUG 2-be, milió hiba (beleesik falba, később csinálja a trükköt, stb.). És ez a THAW-ra állt össze, hogy nagyon szép kidolgozott pályát tudtak csinálni, és rengeteg dolgot lehet benne csinálni, és akkor csinálja a trükköt amikor benyomom. Hangulatos pályák is, kevesebb bugokban elesés (na jó azért van). És leglátványosabb trükkkök! Ja és gyorsabb sokkal mint a THUG2, vagy mint bármelyik, és pergősebb játék menet jellemző, több ügyesség kell.
    És ez a TH Downhill jam ez most mi...? Menny le a lejtőn, csinálj trükköket levegőbe mikor ugrik le a 200 méteres hegyről, üss el minél több embert, és akkor kapsz nitrot amivel gyorsabban fogsz menni?!?!?! Jó játék lehet majd, de nem méltő folytatás a Tony hawknak.
    A Project 8-at meg nem értem, ez szerintem valósághű effekt játék lesz, de élvezhetetlen. Mind1 majd meglátjuk