Tony Hawk\'s Downhill Jam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ja, az a másik hogy elvileg konzora jön ki, pc-re még nincs bejelentve. Ha ki is jön, több mint másfél év mulva kb..
Azért fejlesztik arra a th project 8-at, mert könnyeb rá kifejleszteni mint pc-re (kompatibilitás hardverekkel, stb.). De sztem ennél is az Aspyr lesz megbízva hogy átírja majd ezt is pc-re.
A project 8-at télleg csak PS3-ra akarjáák kidobni??
Amugy ezt nem értem hogy méér ilyen hülye az Activision, azt hiszik hogyha vki szereti a TH részeket akkor ha máár a Sony kidobta az SP3-at és nem megy a bolt a cuccal mer senki sem veszi akkor méér csak SP3-ra akarjáák kidobni! Hülye ez az Activision! Ezek télleg azt hiszikhogy most majd ha csak PS3-ra adják ki a Project 8-at akkora Sony-nak nagy haszna lesz, de sztem rosszul gondoljáák! Szerintem nincs olyan hülye aki megvenné az PS3-at azér hogy jácchasson a TH Project 8-al!
A THUG 2 és THUG 1 nagy elõrelépés volt, mert ott már megcsinálták a lendületet meg azt hogyha lassabban ugrik rá a korlátra, akkor nem fog ilyen turboval slideolni, nem slideol fel egy felfele menö korláton lassulás nélkül meg ilyenek. De a pályák ez miatt nem is lettek jól megcsinálva a THUG 2-be, milió hiba (beleesik falba, késõbb csinálja a trükköt, stb.). És ez a THAW-ra állt össze, hogy nagyon szép kidolgozott pályát tudtak csinálni, és rengeteg dolgot lehet benne csinálni, és akkor csinálja a trükköt amikor benyomom. Hangulatos pályák is, kevesebb bugokban elesés (na jó azért van). És leglátványosabb trükkkök! Ja és gyorsabb sokkal mint a THUG2, vagy mint bármelyik, és pergõsebb játék menet jellemzõ, több ügyesség kell.
És ez a TH Downhill jam ez most mi...? Menny le a lejtõn, csinálj trükköket levegõbe mikor ugrik le a 200 méteres hegyrõl, üss el minél több embert, és akkor kapsz nitrot amivel gyorsabban fogsz menni?!?!?! Jó játék lehet majd, de nem méltõ folytatás a Tony hawknak.
A Project 8-at meg nem értem, ez szerintem valósághû effekt játék lesz, de élvezhetetlen. Mind1 majd meglátjuk
jah és szerintem igenis, rohadt sok változás van :P.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Na mind1 majd meglátjuk
De ez a TH downhill jam videok alapján abszolut nem tetszik... Jó, szeretem a versenyes játékokat, mindig jól jön egy kis pötyi, na de hogy ez legyen a köv tony hawk, hát alig hiszem el... :(
az 1. videót sztem felesleges letölteni
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
THPS1 - 2 - 3 - 4 - UG - UG2 - AW - 8 sorra gondolnék :).
Amúgy én is megnéztem a 8as trailert. Tényleg hihetetlenül realisztikus lesz, ugye a videó végén látható "Build from the ground up" szöveg is sokat sejtet :). Arra az egy dologra tényleg kíváncsi leszek/vagyok, hogyan fogják megoldani az élvezhetõséget, mert - valljuk be - élõben sk8elni jó (jövõ héten kapok egy új deszkát :D) de egy játékban ugyanez kétséges...
Én bízom a Neversoftban :).
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
th1 th2 th3 th4 thug thug2 (remix) thdhj thp8 valami ilyesmi lehet a p8 jelentése^^?
omfg...
Thaw rol is milyen eszméletlen jó képeket láttunk, és milett, kalapfos graf, de jo ellehet jáccani vele,
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent