• Sanyix
    "magasabb minőségű textúrák, hangok, zenék, több, szebb render videó."
    Magasabb minőségű textúrák? Ok, de inkább jobb minőségű tömörítést használjanak, mert elég csúnya látvány néha egy pc-s játék telepítőjén a bmp fájlban tömörítetlenül, ugyan ez előfordul a hangoknál berakják szépen egy sima wav fájlba, "me van hely hát pazaroljunk", és konzolon is hasonlók vannak, csak nem lehet így nézegetni :)
    Render videó? Sztem ha valaki játszani akar, az játszani akar, nem videót nézni, akkor dvd-t vagy mittudomén mit néz ha videozni akar. Vagy csinálják meg a játék grafikájával az átvezetőket, mert szerintem sokkal jobban illenek a játékba (mert ugyanolyan a grafika), nem foglal sok helyet, láttam pár ilyen megoldást, és sokszor nagyon ottvannak ezek az átvezetők is. Én személyszerint útálom a renderelt, játéklemezen sok helyet foglalós videokat. Pc-n pl ha felrakok egy játékot, és az felrak ilyen videokat is, az első dolgom, hogy töröljem az összeset, mert csak a helyet foglalja. Nemérdekelnek a blizzardos meg akármilyen átvezetők sem(najó 1szer végignézem talán, de ezért kell egy csomó helyet pazarolni?), ha nem a játék motorjával mennek.

Amúgy láttam HD-s filmet(1080p), de mégsem érdekel az egész, mert ezek csak a látványfilmeknél érdekesek, és amúgy a tv-t jópár méterről nézem, ahonnan már rohadtul nem tűnik fel hogy hd-e vagy nem(hacsak nem 8 méteres sokmillós kijelzőn nézem...), és nem két centiről, ahol a szereplők apró bőrhibáit is látni... Én inkább azokat a filmeket szeretem aminek tartalma van, és nemcsak látvány.
    Amúgymeg a !normális! tömörítéssel nincs semmi gond. Ne az ősrégi dvd-s mpeg2-ből induljál ki, hanem a modern eljárásokból, ahol már nagyon szép minőséget lehet elérni, nagy hatásfokú tömörítéssel is. DVD-ből is sokat lehetne kihozni még... pl mpeg2 helyett mpeg4 tömörítés, és máris sokkal nagyobb felbontás egy sima átlagos dvd-n(gondolom ez lesz a jövő a warezkodásban, hogy a br, meg hddvd-kről sima dvd-re rippelik az anyagot). De amúgy is a br sokkal többe kerül mint amennyivel többet tud... így ha hd sztem akkor is inkább a hddvd.