• Inquisitor
    #108
    "X850 ma már elég karcsú, nyilván nem arra optimalizálják a legújabb játékokat. Szerencsére, mert így mindig egyre jobb grafikát kapunk."

    Ez megint nem igaz. Annak idején volt egy R8500-öüs kártyám. Mire vettem 9500-öst, addigra jöttek ki olyan játékok, amik kezdték kihasználni azt, amit a reklámok ígértek a 8500-ös tudásából (és tudta is, csak senki nem csinált olyat!), és mindezekkel együtt is az XBox elvileg gyengébb GPU-ja az optimalizálás, meg a nem túl lusta fejlesztők miatt iszonyat szép GFX-et produkált.
    Vagy nézd meg a PS2-re kijött Black c. játékot. Annak a videorésze se túl erős, még is hozott olyan grafikai szintet, amit egy sokszorosan erősebb PC-s VGA nem. De leírom mégegyszer, NEM azért, mert az ne tudná, hanem mert a PC-re írt játéknak el kell mennie "régi" VGA-val is. (Lásd egyre randább Harry Potter játékok esete.)
    Vannak kivételek, de akkor meg a gyengébb gépek tulajdonosai anyáznak.
    Na most a konzol fix. Ha Gipsz Jakabnak jól megy rajta egy játék, akkor mindenki másnak is.

    Egy GF7800-7900 vagy egy X1800-1900 szépen tudná hozni azt a rafikai szinvonalat, amit egy X360 vaygy egy PS3. De nem hozzák. Mire olyan játékokat ír valaki, addigra már piacon lesz a PS3 vagy 2-3 éve ...