Szuperolcsó lesz a Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek a PS3... van, akinek az XboX360 és van akinek (nekem is) a Nintendo Wii jön be. Errõl lehetne teljesen kulturáltan is beszélgetni!
Eddig nem voltam konzol párti egyáltalán. De beszereztem egy Nintendo GC-t és a Resident Evil gammákat tolom rajta... nos nagyon megtetszett a dolog... és tényleg van egy különösen jó hangulata a konzolozásnak... bár én azt hiszem mégis megmaradok a PC mellett elsõsorban... mivel nekem az már-már munkaeszköz is egyben.
Ezt a két tesztet mindenképpen nézzétek meg... a PS2-t az XBoxot és a GC-t tesztelik mostoha körülmények között...
Video 1
Video 2
Minden elismerésem a Nintendoé... és azt hiszem én is fogok venni jövõre egy Wii-t!
Viva Wii!!!
Nekem 2 fexik a TV alatt; ha belefér, beszerzem ezt is...Mert a játék élmény a legfontosabb; tõlem lehet gagyi a grafika;lehet csilli-villi; az a fontos : hogy érzem magam game közben..
Ez az egyetlen ami megkülönbözteti számomra egymástól a game-ket. Lehet FPS;TPS;RPG... lehet 10 éves game; lehet vadiúj; én azért játszom mert szeretek játszani !
Ha veszek Nintendo-t; nem azért veszem, mert "high-tec" a kontroller; nem azért mert beveszem a marketinget... Kipróbálom; cikkeket,teszteket olvasok róla; aztán ha úgy érzem akkor belevágok.
Azt ajánlom nektek "egymás gépét fikázók" , hogy inkább annak örüljetek ami nektek van... Semennyivel sem fog többet érni a te géped; ha szidod a másikét...Ugyanaz marad... A "multplatform" megjelenéseket meg úgyis a nagykutyák döntik el; és a döntésükben csakis a pénz játszik szerepet...
Részemrõl reménykedem egy jobb világban; ahol nem attól érzed magad többnek; hogy fikázod a másikat....
További jó játékot mindenkinek; géptípustól függetlenül!
Ui: emléxik itt még vki a N64-es STARFOX-ra? <#wink>#wink>
Az élet a legjobb méreg...
DE ILYET VESZEK ! :)
Aki hülye, haljon meg.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Régebben azt ígérték nem csak a gép lesz ólcsó. Akkor 8-10e körül kéne lenniük. Persze majd kiderül valójában mennyire gondoltak. De mondjuk PC-re is van pár kiadó, aki 15-20e között ad ki játékokat. Pl. a Microsoft :)
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez megint nem igaz. Annak idején volt egy R8500-öüs kártyám. Mire vettem 9500-öst, addigra jöttek ki olyan játékok, amik kezdték kihasználni azt, amit a reklámok ígértek a 8500-ös tudásából (és tudta is, csak senki nem csinált olyat!), és mindezekkel együtt is az XBox elvileg gyengébb GPU-ja az optimalizálás, meg a nem túl lusta fejlesztõk miatt iszonyat szép GFX-et produkált.
Vagy nézd meg a PS2-re kijött Black c. játékot. Annak a videorésze se túl erõs, még is hozott olyan grafikai szintet, amit egy sokszorosan erõsebb PC-s VGA nem. De leírom mégegyszer, NEM azért, mert az ne tudná, hanem mert a PC-re írt játéknak el kell mennie "régi" VGA-val is. (Lásd egyre randább Harry Potter játékok esete.)
Vannak kivételek, de akkor meg a gyengébb gépek tulajdonosai anyáznak.
Na most a konzol fix. Ha Gipsz Jakabnak jól megy rajta egy játék, akkor mindenki másnak is.
Egy GF7800-7900 vagy egy X1800-1900 szépen tudná hozni azt a rafikai szinvonalat, amit egy X360 vaygy egy PS3. De nem hozzák. Mire olyan játékokat ír valaki, addigra már piacon lesz a PS3 vagy 2-3 éve ...
Az X360-as fejlesztõk elég sokat anyáztak, mert elég nehéz részletgazdag, nagyfelbontású textúrákat használó ÉS érdemi nagyságú játékot írni, ami el is fér a DVD lemezen. Azért pl. PS2-re ami szebb játékok kijöttek, azokat se CD-n adták ki ...
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fél éve 95k volt...
Mellesleg az összes game max graffal vígan elmegy a vason kivéve az Oblivion-t.
A részleteket meg nem tudod, így könnyû ítélkezni.
Te sem gondolhatod komolyan, hogy 300k volt egy VGA, ram, meg proci...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fél éve 95k volt...
Mellesleg az összes game max graffal vígan elmegy a vason kivéve az Oblivion-t.
A részleteket meg nem tudod, így könnyû ítélkezni.
Te sem gondolhatod komolyan, hogy 300k volt egy VGA, ram, meg proci...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
/*WTF?!*/
Igazából volt ami lenyûgözött a PS3-ban, azt hiszem nagy állejtõs Eyetoy cuccok fognak rá kijönni, de szinte semmi érdemlegeset nem tudtak felmutatni egy 600!!! dolláros 5Kg-os betontömb mellé.
Na nem mint ha X360-ra túl sok érdekes dolgot mutattak volna be.
Viszont a Wii ólcsó, és érdekes dolgok jönnek rá. Lehet arra befizenék jövöre a PC mellé, mire több játék lesz rajta :)
Hogy gondolod azt a kiegészítõt? Honnan szednék a digitális jelet hozzá? Vagy szerinted nem csak egy HD-DVD olvasó lesz, hanem egy egész player? Úgy nem lesz túl olcsó...
Peace.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A másolásvédelmet majd meglátjuk, Japán volt az egyetlen, aki csúsztatná hivatalosan 2012-ig a HDCP ökörséget, de úgy is a kiadókon fog múlni.
Ha X360-hoz lesz ilyen kiegészítõ, akkor rajtuk múlik, hogy lesz e külön HDMI/HDCP benne ...
Éljenek az unatkozó nyelvtanárok. <#falbav>#falbav>
Sanyix meg "br"-nek írta... és akkor mi van? Remélem attól még jól tudsz este aludni Mr. Beremend <#wilting>#wilting><#help>#help>
Egy ideig nem, és késõbb sem minden filmnél lesz követelmény a HDCP (lemezenként választható). Azaz analógon is kijön a HD. És ahol követelmény, ott sem butítódik a DVD szintjére, hanem olyan 960x550 körülire.
Egyébként az x360-ok egyikén sincs tudtommal HDMI csati. (Ezt a késõbbi HD-DVD olvasó miatt írom, ami ha ilyen kis PC-s-féle olvasó, akkor nem tudja egyedül dekódolni a filmeket, és nem lesz rajta kép-kimenet.)
A PS3-ból kb. annyit lehetett "valódit" látni, hogy ment egy MGS4 átvezetõ, de játékból még semmi, a kiadott FF-XIII videóban volt pár másodperc ingame, meg volt kint egy félkész és randa Motorstorm. Semmi olyan, ami csak közelítette volna a 2005-ben bemutatott nagy tudását.
Na mondjuk X360-ra se volt túl sok újdonság, de az már akkor is kézzelfogható dolog.
A Nintendo meg ólcó lesz, és tényleg újszerû az irányítása, az irányítóhoz kiadott játékok jórésze meg pont jó családi/haveri szorakozásra, meg lesz halom "régi" Nintendo + Sega játék hozzá.
Azt hiszem NEC-et most is árulják, durván 60.000Ft.
Viszont ugye az "ólcsó" PS3-ban nincs HDMI csati, ezért aki HDTV videózás miatt venné meg, az bebukja a BluRay-t is ...
Pedig nem, amit tud az meg ... nos pár éve volt ilyesmi PC-re, az elterjedtségét mutatja, hogy hány embernek van ...
Magasabb minõségû textúrák? Ok, de inkább jobb minõségû tömörítést használjanak, mert elég csúnya látvány néha egy pc-s játék telepítõjén a bmp fájlban tömörítetlenül, ugyan ez elõfordul a hangoknál berakják szépen egy sima wav fájlba, "me van hely hát pazaroljunk", és konzolon is hasonlók vannak, csak nem lehet így nézegetni :)
Render videó? Sztem ha valaki játszani akar, az játszani akar, nem videót nézni, akkor dvd-t vagy mittudomén mit néz ha videozni akar. Vagy csinálják meg a játék grafikájával az átvezetõket, mert szerintem sokkal jobban illenek a játékba (mert ugyanolyan a grafika), nem foglal sok helyet, láttam pár ilyen megoldást, és sokszor nagyon ottvannak ezek az átvezetõk is. Én személyszerint útálom a renderelt, játéklemezen sok helyet foglalós videokat. Pc-n pl ha felrakok egy játékot, és az felrak ilyen videokat is, az elsõ dolgom, hogy töröljem az összeset, mert csak a helyet foglalja. Nemérdekelnek a blizzardos meg akármilyen átvezetõk sem(najó 1szer végignézem talán, de ezért kell egy csomó helyet pazarolni?), ha nem a játék motorjával mennek.
Amúgy láttam HD-s filmet(1080p), de mégsem érdekel az egész, mert ezek csak a látványfilmeknél érdekesek, és amúgy a tv-t jópár méterrõl nézem, ahonnan már rohadtul nem tûnik fel hogy hd-e vagy nem(hacsak nem 8 méteres sokmillós kijelzõn nézem...), és nem két centirõl, ahol a szereplõk apró bõrhibáit is látni... Én inkább azokat a filmeket szeretem aminek tartalma van, és nemcsak látvány.
Amúgymeg a !normális! tömörítéssel nincs semmi gond. Ne az õsrégi dvd-s mpeg2-bõl induljál ki, hanem a modern eljárásokból, ahol már nagyon szép minõséget lehet elérni, nagy hatásfokú tömörítéssel is. DVD-bõl is sokat lehetne kihozni még... pl mpeg2 helyett mpeg4 tömörítés, és máris sokkal nagyobb felbontás egy sima átlagos dvd-n(gondolom ez lesz a jövõ a warezkodásban, hogy a br, meg hddvd-krõl sima dvd-re rippelik az anyagot). De amúgy is a br sokkal többe kerül mint amennyivel többet tud... így ha hd sztem akkor is inkább a hddvd.