• SaGa Jr
    Van nem is egy lény, amit viszont csak a kékek tudnak például sebezni vagy vizen kell áthaladni ahol meg csak ők tudnak ténykedni.

A piros minion önmagában valóban hihetetlenül gyenge. De tömegben (10+) nagyon hatékonyak már távolról is. Kell melléjük pár barna hogy védje őket de amúgy elég hatékonyak.

A zöldek igazi előnye a nagy lények ellen mutatkozik meg. A kisebbek simán agyonverik őket, de a nagyokat meg ők verik agyon nagyon gyorsan.

Részemről általában a barnákat preferáltam. Egy 30-as limitnél 15 barna volt mindig és 5-5 a többiekből. Magasabb limitnél (most így a végjátékban 45-ösnél például) 25 barna, 10 kék és 5-5 zöld meg vörös akivel rohangászok. Elég jó összeállítás, bár lehet hogy 15 kék jobb lenne. Őket általában letáboroztatom a vörösök és zöldek társaságában, míg a barnákkal megyek bele a harcba. Ha valaki elhullik kirohannak a kékek és begyűjtik, majd felélesztik. Addig is mehet tovább a hent.

Az életbentartást meg nagyban elősegíti például az első szintű minion spell. Ad Hp-t, védelmet és némi sebzést is a lényeknek, így tovább bírják a harcot.
    Nem is nagyon szoktam veszíteni belőlük. A legnagyobb veszteséget a sivatagi baszott nagy féreg okozta, illetve a törpicsekeknél a bombák. Volt hogy nem vettem észre sweepeltetés közben egy bombát az meg felrobbant. Ja meg arénázás közben szoktak lenni nagyobb veszteségek még, de ez be van kalkulálva. Ott be lehet gyakorolni egyes lények ellen a harcot. Ha meg elfogynak a srácok, hát megyek pár kört a kérdéses bogártípusok ellen és le van tudva a probléma.