• kHares
    Nincs is jobb mint munka előtt 10 perc forum. Kicsit sajnálom hogy pár ember tyúkszemére léptem, bár nem nagyon.
    Az tényleg az én hibám hogy hagytam magam fölidegesíteni az olyan kérdéseken, mint: "mit csináljak ha csak 10 emberrel lehet továbbjutni a legelején de nekem csak 5 van" és társai. Fórumbeírás előtt kötelezővé tenném a keresést(ez mindenkinek érdeke lenne mert így hasznos infonak is jutna hely nem csak szóismétlés az egész) és a gondolkodást. Az vegye magára kinek inge

Erre írtam egyébként a kalandjátékkal való nyelvtanulást, ami lámadémon számára röhelyes de bizony ha az elején szótárazol egy idő után még az is csökken mert ráérzel mit jelent az adott mondatban az az egy szó amit nem értesz. Itt is csak ennyit kellene tenni. Nekem nem vett el a játékélményből, nem vagyunk egyformák lehet másnak elvenné ezt elismerem. Amúgy minimális energiabefektetéssel ezek után leraktam a középfokút. Inkább szóbelire kellett készülnöm. És tudom, középfok tényleg nem nagy valami csak jelzésnek írom.

Igazatok van, magamból indultam ki. Én nem akadtam el sehol huzamosabb ideig ezért nem tudtam elképzelni mi lehet. Ha valahol nem tudtam továbbjutni mert víz volt vagy méreg hát visszamentem másik irányba vagy pályára. Sorry gyerekek, talán valóban nem voltam toleráns. Nem akarok én ráerőltetni senkire semmit, csak leírtam én hogy gondolom. Ha nektek az is élmény hogy leírással játszotok hát hajrá. De hagy ne kérjek elnézést mert leírtam a véleményem

Ha tényleg órákig nem találsz valamit és ott sokan elakadtak írdd le és segítek kedves Mike at home, érdekel ez hol van. De ha már föltúrtad a netet a hivatalos forumon nézted? Bizonyára ott kaphatsz választ a leggyorsabban. Amúgy Te nyersz, nekem csak '94-95 óta van PC-m és a Monkey Island 2-őt azóta sem nyomtam végig, mert nem akarok leírást elővenni. Még most is elindítom néha néha, ha lenne rá időm...
    Szóval peace gyerekek.