Storm of War: Battle of Britain
  • Solt
    Gigabyte GTX460OC 1GB.

Előtte 512-s HD4870-s volt... az előtt 8800GT, azelőtt meg HD3870! :) Szeretem tesztelgetni őket... :)

Összességében azt kell mondjam egyikkel sem volt semmi komoly bajom! Azt érezni a régebbi dx9 játékoknál, hogy NV sok helyen megvette a fejlesztőket... főleg kelet felé! Egy exe átnevezéssel sok turpisságra fény derül! :D

Én az ATI driver mizériáit sem tapasztaltam, bár tény, hogy pl driveres AF, vagy AA néha eltűnik 1-1 driverből! :D Egyedül RoF esetében jelentkezik az SSAA hiánya, de az 5xxx széria óta ez sem gond.

A HD3xxx széria előtt nem voltak valami fényesek az ATI vga-k, de azóta hatalmas fejlődésen mentek át. A sok panaszhoz meg hozzá tartozik, hogy sokan olyan buherált rendszerekre telepítenek olyan buherált, warezolt programokat, hogy az is csoda, hogy elindul! :D Például az megdöbbentett, hogy a hivatalos telepítési protokollal sincsenek tisztában, de visítani tudnak, hogy "az szar nem megy fel rendesen"...

Mindkét gyártónak megvannak a maga pozitív, és negatív dolgai, de az én tapasztalatom az, hogy kiválóan használható mindkettő... legalábbis azok, amik nálam megfordultak.

Igazából nekem az NV-vel erkölcsi problémáim vannak... ez az átnevezősdi fejlesztés nélkül, plusz ezek a lepénzelt fejlesztők nekem már meghaladják egy bizonyos inger küszöböm. Tény, hogy ebben a világban senki nem angyal, de ennyire nyíltan hülyének nézni embereket, már sok... legalább a látszatra figyelhetnének! :)

No, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy, ha váltásra kerül a sor, akkor azt veszem amelyik ár/érték arányban jobb... ha közel egálban vannak, akkor inkább ATI a fent említettek miatt... :)