Na épp most nyomtam le 1 meccset.1 haver most hozott vmi fix cuccot de nem tom a nevét majd megtudakolom és télleg jobb lett a játék:)
Boston-Golden state meccs volt én Bostonnal
1.negyed: A warriors a megszokott játékkal elhúz kb 6 ponttal:)Davisnek köszönhetően aki pontot és aszisztot is bőven osztogat valamint ne feledjük Richardsont se aki a fast breakoknál látványos zsákolásokkal mulattatja a nézőket
Az én oldalamról a Telfair-Pierce-Serbiak 3mas dobálja a pontokat egész jó aránnyal de Pierce lesérül:( 1. negyed vége 27 18 nekik
2.negyed semmi érdekes azon kívül hogy Pietrus kb 4 blokkot ad szegény Greenek
3.negyed a Boston feltámad és 62-44 nél támadásba lendülök Telfairrel 5 asszisztot adok pár perc alatt amit a centerem érvényesít is megcsillan a remény de a negyedet csak hátránnyal zárom
4. negyed a Zöld Gép visszatér a sérülésből és teljes gőzzel veti magát a csatába rögtön összeszedek vele 12 pontot és ehhez Serbiak 3masai is jó jönnek.
De sajnos a Warriors sem rest és Davis elkezdi szórni a középtávról + Richardson is belejön a dobásokba
De nem adom fel Pierce nagyon érzi alig hibázik de már nincs benne elég szufla a sérülés miatt és kénytelen kelletlen le kell cserélnem. Ezzel el is dőlt a meccs 109-95 a warriors javára a Meccs embere Pierce 49 ponttal:)