NBA Live 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj tényleg... az az egy év. Akkor valaki más vállalja el nyugodtan, csak jelentkezzetek... és kell egy e-mail nekik, aztán meg is van.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
te pl lehetnél:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

N1ggA
én mindjárt 2 :D

Spread De Love!

mike0013
szerintem legyen, de te még nem lehetsz:S
még nem vagy itt egy éve... mondjuk én se:S:)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Enbiéj lájv tútázönd szevön :P<#hehe>. A lájv kimaradt...

Legyen a topiknak házigazdája? Csak úgy eszembe jutott, mert a minimum hsz elérte azt a szintet, ahol már házigazdát felkérni lehet a topikba.

Mondjuk kipróbálnám szívesen<#hehe>,de ha van ekdve másnak, akkor hadd csinálja õ. Mondjuk... nem annyira esemény dús topik, szóval nem is lenne munka sok itt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

N1ggA
ennbiéj tútázönd szevönnel

Spread De Love!

mike0013
ték:D

rushman
várom a fejleményeket, nevezetesen, hogy cserél-e a gép

fókameister: nálam sem, viszont mûkszik a last man back functionality, próbáld ki!

rushman
mivel? tamagocsival? <#wave>

FrezeR
oké igy már megy ezzel, köszi!

kis off: a banner már itt sem aktuális mert AI Denverbe költözött :P

N1ggA
a Direct internet connection nekem miért nem megy? Hamachival hogy kell játszani vele?

Spread De Love!

mike0013
nekem nem kell PS3:)
vagy PS2 vagy X360:PP

N1ggA
butafiú, akkor inkább várnál a ps3-ra! :)

Spread De Love!

mike0013
az biztos, hogy qrva jó Karácsonyom lesz:DDDD
azonban, tesóm mondta, hogy kérjek PS2-t és belegondoltam, hogy télleg mien jó lesz:)
így végülis azt kértem és majd 3-4 év múlva kérek egy Xbox360-at:D

Fókameister
Nekem igy se cserél pedig a patchet felrakja:( Nem értem. Na mind1 annak ellenére szerintem egész jó a gém.T-mac 4ever:)

Akkor jó Karácsonyod lesz<#eljen><#hehe>. Azonban... miért nem várod meg már inkább a PS3-t? Csak, mert inkább azt kéne venni... bár gondolom az jóval drágább lesz, mint a PS2.

rushman
ha a "LETÖLTÖTT" verzió van meg a játékból, akkor ezt kell letöltened, de elõtte vissza kell másolni az eredeti exe-t. Aztán patch, majd végül ezt használd

mike0013
még nincs:DDDD
csak szinte 100% hogy azt kapok Karácsonyra^^

FrezeR
én nem tudom feltenni a patch-ot. nem tudjátok miért?
az eredet exe-re próbáltam de hibát ir ki..:/ ötletek?

Kint van PS2-n, PS3-n, Xboxon, Xbox 360-n... csak a lap alján a linknél legalúl el kell olvasni a platform részt.

Mike téged meg irigyellek, hogy van ps2-d :P.... kipróbálnám azért ezt a K27-t... csak franc se érti, hogy miért k27 a neve a géjmenk...

Nem semmi ez a cucc<#eljen>, jó lenne ilyennel is tolni, de grafikailag pl ugyanaz és a felépítése is meg minden a játéknak, csak annyi a különbség, hogy sokkal kifinomultabb... és ez nagy különbség.

Ja, akkor elnézést kérek.... tévedni emberi dolog. A patchet meg nem néztem meg, mivel ugye pont abba az idõszakba jött ki, amikor nem votl a gépen a játék, de gondoltam, hogy bevállik a patch nektek, meg webibebi is írta msn-n és most is itt a fórumon... szóval nem tudom... leszedjem én is, ne szedjem, érdemes egyáltalán a patch a játékra?

Fókameister
Szerintem ps2 re ki se jött a 2k7 vagyigen? Szertintem csak új generációs konzolokra de nem bizt

mike0013
letöltöm mindkettõt ps2-re aztán kész:)

rushman
mivel én sem, de több fórumon jobbnak tartják konzolon, mint az nbalive-ot.

mike0013
mivel nem játszottam a 2007-el ezért nem tudok véleméynt mondani, hogy meik jobb...
szerintetek?:)
NBA 07 vagy 2K7

rushman
rushman
télleg, mer nálam nem

mike0013
amúgy mi a különbség az NBA2007 és az NBA 2k7 között?

webibebi
már mûködik a csere!!!leszeded a peccset és letöltöd a krekket amit már ide belinkeltek és voálá mûködik

msn:[email protected] bárki felvehet

rushman
természetesen a játéknak ment...<#gunyos1>

A cseréhez tényleg nincs patch, illetve ami van az xart se ér

Most vegyek egy x360-at nba 2k7-el (má ha lenne ami nincs: 120e peso) hogy játszani tudjak egy épkézláb kosaras játékkal?

Kikérem magamnak ezt a szmájlit.... ha nekem szántad :P. Ha a játékra ment, hát ez van. Valóban, ha elkezdek vele jobban foglalkozni... még csak kóstolgatom úgymond. Mi az a tweak? Csere tényleg nincs az tény, de létezik már pl patch hozzá, ha annyira fontos... másrészt azt tedd még hozzá, hogy oldalról általában a saját térfélrõl olyan hülyén dobja be, hogy a játékos elõtt (a bedobó elõtt) lepattan és kigurul a pályáról a labda... lol hát ilyet se láttam. Nem egyszer, hanem arról a helyrõl 10-bõl mondjuk 8-szor, vagy 7-szer...

rushman
majd ha elkezdesz játszani...ah<#gunyos1>

-gép nem cserél (eredeti játéknál is tweakelni kell a fáradságot, hogy valamennyire játszható legyen)
-beragadó mozgások még mindig megvannak és IDEGESÍTÕEK
-transitionnél a játékosok veszettül támadják a palánkot, még akkor is, ha négy játékossal védem le
-az esetlen ziccerek az ellenfélnél mindig bemennek (nem lehet állítani a gameplay settingsnél)
-alacsony framerate (tweakkel is)
-mágneskezû defensive rebounders
-beragadó játékosok miatti 3sec violation (IDÉTLEN)

ennyit elsõ nekifutásra

mike0013
:DD jah:DDD
lehetséges:)

<#eljen><#hehe>.... vagy mindkettõ. Picit ott, picit itt.

mike0013
köszi szépen
megpróbálom aztán vagy fel a polcra vagy be a ps2 meghajtójába:D

NBA Live 07 cikik pl, de biztos van máshol is. Én, amikor megjelent és warezon is volt már, leszedtem, játszottam vele és pár nap múlva uninstall lett belõle, olyan rossznak találtam. Azonban most megint kedvem szottyant rá, mert szeretem ezt a sportot és próbálok megbarátkozni az NBA Live 07-tel... és talán sikerül is valamennyire... szóval annyira véleményt nem tudok mondani, de azért megpróbálom:

- sokat változott. Hogy elõre, vagy hátra? Majd te eldöntöd, de szerintem sokat ment elõre és vissza is hátra a hibái miatt.
- "megszülettek ezek a freestyle dolgok, amik szerintem barók
- sokkal jobban közelít a valósághoz a játék: látszik a játékosok mozgásán, meg úgy mindenen
- hátránynak nevezhetjük, hogy még mindig a nézõk ugyanolyan papírszerûek, s a grafika is olyan, mint az elõzõ résznél kb.

Nagyjából ennyi így elsõre, aztán, mint írtam: te is meglátod és én is kitapasztalom még.

mike0013
de beteszem
szeretem az NBA-t mint játék és a valóságban is nagyon ott van:)
a 06-hoz képest sokat változott a játék? ha igen akkor elõre vagy hátra:D?

Jaaa..... lol.... mert láttam rakat topiknál, hogy elején sokan +fav-t írnak, aztán gondoltam, hogy esetleg a faq-ra értették, mivel nincs és kellene. Akkor tévedtem és sry.... és hát, aki szereti az NBA-t, az ja... tegye be a kedvencek közé<#wink>. Bár nem kötelezõ<#hehe>.

mike0013
fav = favorite (tehát felvettem a Kedvencek közé:) )

Úgy értem, hogy sikerült menüben aktiválni az x-factort, de az amit írtál arra nincs szükség, mert, ha lenyomom, akkor nekem bal oldalt a kis nyilakkal menne és az szar... így jó analoggal, csak tök izé az egész.... nehéz és szokatlan, de majd belejövök.

Nem gond<#hehe>...fav=faq akart lenni? :P Minek kéne? A warez verziók simán indulnak, minden oké, csak picit el lett szúrva az NA Live 07. A játékban megtalálsz a what's new részben minden értékes és új információt, szóval nem kell faq.

mike0013
köszi^^
+fav a topic, ugyanis hamarosan én is elkezdem a játékot és mondok véleményt ha nem gond

Aha, thanks!<#wave> Már rájöttem tegnap<#eljen>.

rushman
Gamepad: freestyle control (jobb oldali analog stick) lenyomod + freestyle gombot megnyomod. De csak akkor lehetséges, ha a momentum display pirosan villog, illetve az x factor villog a játékos alatt.

Nincs mit és sok sikert<#eljen>.

mike0013
köszi szépen:)
de asszem inkább PS2-n fogom tolni, mert korlátolt netem van (30 giga egy hónapban) és PS2-re csak 2 giga, míg PC-re 3 körül
de köszi még1×:)

Nem tudom milyen PS2-n, viszont PC-rõl tudok nyilatkozni:

könnyû lenne, ha nem lennénk benne azok a flancos freestyle bonyolítások.... bár lehet, hogy csak nekem bonyolult. Gamepadom van és könnyû kezelni a játékot, szóval szerintem akár PC-n is kipróbálhatod.... bár billen is biztos játszható, csak NBA Live 2006 óta gamepadon tolom a játékot.

mike0013
csoki all:)
PC-n vagy PS2-n könnyebb a játék irányíthatósága (tudom, hogy ez csak egy PC-s totyic, de azért megkérdezem hátha valaki...)

Yup, sure<#hehe>....but hey, I love this game and T-Mac too...so some night he is the show man on the court<#eljen><#hehe>.

nah, viccet félre téve - és nem tudom mennyire lett pontos angolúl a dolog, mert nem tudok jól angolul - néha, mikor nagyon elegem van az NBA Live 07 hibáiból, akkor egy emberrel viszem végig. Egyik haverom msn-n segített valamelyest, valami olyasmit mondott.... hogy menüben kell aktiválni az x-factort, miután mondjuk 10 pontot szórtam az illetõvel... de nekem sehogy se sikerül aktiválni, csak kétszer a véletlennek köszönhetõen :S....

Gamepaddal tolod? Mert akkor segíthetnél.