• Dexantreal
    A gyengébb gyomorzatúak ne olvassák a spoiler részt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most viszont kibaszottul de sikerült felbasznia az agyamat ennek a kcösög, szemét és szivatós kis szarrá elcseszett NBA Live 07-nek!. Bulls vs Rockets. Bullsnak volt azt hiszem 5-1.... ill 6-1 a mérlege és a Rockets meg 7-1-gyel fogad. Megyek is rendesen egészen a harmadik negyedik, ahol is hátrányba vannak 10 ponttal kábé... elkezdenek támadni és kibaszottul de kurvára diegesítő az, hogy felhozzák és én a picsába se tudok bevarni egyetlen egy rohadék redvás triplát, pedig úgy dobom, mint előtte, mikor az első félidőbe hullottak... ááá, de itt azért se akar beszállni az a geci labda. Rohadtul felidegesített a játék ezzel a láma szar hibájával, hogy a 4-dik negyed utolsó két percéig így csesztetett, hogy egy tripla se és akkor persze vidul a köscög közönség, mikor faltolom őket és jön a büntető... de én időkérés után se tudom bedobni a kibaszott kurva életbe.... csak egy-kettő száll be Heinrich és Nocioni jóvoltából.... jah és villog az a pöcsmag x-factor izé Nocioni alatt, de nemhogy megtáltosodna ő is... áááá neeeeem! Vesztettem 5-6 ponttal és a Rockets 7-2 most a picsába is és olyan ideges lettem ,hogy mentésd nélkül kiléptem, majd megpróbálom újból és szarrá verem a Rocketsot.

Ilyen nincs és kész! Amit fentebb írtam, azt dühömben tettem, szóval jó ez a játék, de néha olyanokat tud, hogy totál felbassza az ember agyát...

Remélem az NBA Live 2008 sokkal de sokkal jobb lesz.

Nah... azt hiszem kidühöngtem magam. Sry, muszáj volt leírnom... csak gondoltam jobb, ha spoilerbe van az egész.