956
  • Fókameister
    Legyen inkábbb pár üvegés akkor lehet adok neked felhasználonevet jelszót
  • piamania
    Mit takarjon?MEgadom esetleg a címemet is,ha utána használnám a jelszavadat.Vagy egy pár pohár sör?
  • mike0013
    KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
  • mike0013
    hehe:DD
    játékwarez...
    nem baj, azért ha kell akkor csak írj;)
  • Dexantreal
    Én se szoktam, csaak úgy oda írtam... és, ha felajánlja, hát köszönöm szépen... majd egyszer esetleg élek is vele. De most tényleg nem kell semmi.
  • Dexantreal
    Bár mondjuk nem is tudom milyen warez oldalon vagy... filmes, játék.... ha játék, akkor épp nem kell semmi se azt hiszem.
  • Dexantreal
    Jó és előre is thanks! Majd, ha leszel, küldj msn hangot.
  • Fókameister
    UUu valaki nemtudja hogy a zsákolóversenybe 360 dunkot csak gamepaddal lehet billről nem? vagy nincs ilyen kieg mint pölö az alley-oop-os?
  • Fókameister
    Ha ezen múlik én is naon rendes vagyok:) Na de félre a tréfával én nem is szoktam ilyet kunyerálni(de majd esetleg 1cer elkérhetem)
  • mike0013
    hááát, mivel olyan rendes voltál mindig velem, ezért lehet róla szó:)
    majd MSN-n megdumáljuk;)
  • Dexantreal
    Nekeeem seee aaadoood oda nééhaaaaa?
  • mike0013
    nekem van örök letöltésem egy games-es warez-ra (tökvéletlenül sikerült:))
    de nem, nem adom oda:P
    kell nekem is:PP
    regelj magadnak, hátha olyan szerencséd lesz, mint nekem
  • Fókameister
    Te mér nem regelsz vmelyik warezra?
  • VinylToy #543
    A hálád mit takar, egy köszönöm, vagy meleg kézfogás, esetleg lehet a barátod aki küld egy ilyet? :D
  • piamania
    nem kell nyílvánosan küldözgetni,elég ha dobnak nekem egy privátot a felhasználónévvel és a jelszóval.De most komolyan valaki megdobhatna egy ilyennel.Nagyon hálás lennék.
  • VinylToy #541
    csak úgy hemzseg a wareztársadalom az ingyen ftp-kben, sőt a címeket is küldözgetik nyilvánosan egymásnak ha esetleg valaki tagja (fizetős) ftp-nek.
  • piamania
    most a mininovarol szedem,de alig jön
    most kivételesen 60-nal vánszorog.Valami ingyen FTP-t nem tudtok ahol fenn van?
  • Fókameister
    hát torrent én onnan szedtem és akkor gyorsan jött kb 100kb/s vagy warez oldal az nem ingyé van de gyors:)
  • piamania
    HEllo!

Emberek.Bocsi a kérdésért,lehet nem ide tartozik.De nem tudtok olyan oldalt ahonnan ingyen le lehet szedni gyorsan a játékot?Köszi
  • Fókameister
    Ez a Jimmy féle fix télleg jó.Kösz a linket végre az irányító a dolgát végzi(passzol)meg az egész game reálisabb lettigy már naon tetszik.
  • rushman
    most valami újat mutat nekem a nbl07:

tegnam lementettem a dynasty modot a raptorssal (még sohasem rajtoltam 5:0-val) ma szerettem volna folytatni, de a 79ers elleni meccsemet nem óhajtja betőtteni, egyszerűen kifagy desktopra. Beszarás, nincs kedvem újra kezdeni, tegnap este idegenben lenyomtam a netset, eléggé clutch play volt a vége, de CB4 hozta a formáját, szal büszke voltam magamra.
  • Fókameister
    Igaz
  • Dexantreal
    Jaja, így már értem és thanks!

Kihagytad a jó öreg és felülmúlhatatlan, valamint minden idők egyik legjobb kosarasát, Michael "air" Jordant. Szerintem ő is ilyen volt.
  • Fókameister
    A clutch play az...hogyis mondjam az ember akinek ilyen képessége van az képes a nehéz és váratlan helyzetek pontra váltani pl Kobe vagy Reggie Miller volt ilyen szal remélem érted :) Meg remélem jól magyaráztam
  • Dexantreal
    Ok, meglesem késöbb a linket és thanks! Clutch play az mi? :S
  • rushman
    számít hogy idegenbe vagy otthon játszol, illetve nem csak a 3pont dobóképesség, hanem a clutch play is. például vegyük mo peterson-t (raptors rulez!) erősen közepes 3pont képességgel és jó clutch play-el esélye van a szoros küzdelemben akár emberrel is bedobni.

Nem tudom, hogy észrevetted, hogy szoros meccsen a végén néhány játékosnak megremeg a keze (aki eddig tökéletesen dobta) bűntetőpontoknál.

ez is függ a clutch playertől.

neked is javaslom az előbb linkelt gameplay fixet
  • Fókameister
    Kösz mer az naon idegesít hogy pl Jason Wiliams végigcipeli a labdát és inkább blokkoltatja magát minthogy leadja.
  • rushman
    az NLSC honlapján találsz 4 gameplay fixet, jimmy-é a legjobb szerintem. Erősen javít a védekezésen, a cpu játékán és a pg dominanciát teljesen csökkenti.
  • FrezeR
    9 perces negyedekkel és a patch mellett fent van még egy korábban linkelt gameplay fix is. de azzal a patch nélkül nem cserélt, úgyhogy ez hiányzott neki.
  • Dexantreal
    Igen, csakhogy a Bulls az triplás csapat is. Meg mezőnybelis. Elég Heinrichra gondolni, aztán ott van Gordon és Nocioni is. Meg hátrányba kerültem és ilyenkor ésszerű a triplákkal felhozni a csapatot, csak nem ment... szórtam a mezőnybelit is, csak az se ment nagyon... ez az a bizonyos "még az ág is húzza a szegény embert" effektus. Vagy mi.
  • Fókameister
    Nem akarok okoskodni télleg de nekem az segitett megoldani a csere gondot hogy az options gameplay settingsbe beállítottam a cpu substitution freqvenlyt 100% ra és cserél mint a kisanygyal csak az idegesít hogy mindent az irányító csinál majdnem mindent erre nincs javíytás?
  • N1ggA
    Ha nem megy a tripla, talán nem kéne erőltetni.
  • Dexantreal
    A gyengébb gyomorzatúak ne olvassák a spoiler részt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most viszont kibaszottul de sikerült felbasznia az agyamat ennek a kcösög, szemét és szivatós kis szarrá elcseszett NBA Live 07-nek!. Bulls vs Rockets. Bullsnak volt azt hiszem 5-1.... ill 6-1 a mérlege és a Rockets meg 7-1-gyel fogad. Megyek is rendesen egészen a harmadik negyedik, ahol is hátrányba vannak 10 ponttal kábé... elkezdenek támadni és kibaszottul de kurvára diegesítő az, hogy felhozzák és én a picsába se tudok bevarni egyetlen egy rohadék redvás triplát, pedig úgy dobom, mint előtte, mikor az első félidőbe hullottak... ááá, de itt azért se akar beszállni az a geci labda. Rohadtul felidegesített a játék ezzel a láma szar hibájával, hogy a 4-dik negyed utolsó két percéig így csesztetett, hogy egy tripla se és akkor persze vidul a köscög közönség, mikor faltolom őket és jön a büntető... de én időkérés után se tudom bedobni a kibaszott kurva életbe.... csak egy-kettő száll be Heinrich és Nocioni jóvoltából.... jah és villog az a pöcsmag x-factor izé Nocioni alatt, de nemhogy megtáltosodna ő is... áááá neeeeem! Vesztettem 5-6 ponttal és a Rockets 7-2 most a picsába is és olyan ideges lettem ,hogy mentésd nélkül kiléptem, majd megpróbálom újból és szarrá verem a Rocketsot.

Ilyen nincs és kész! Amit fentebb írtam, azt dühömben tettem, szóval jó ez a játék, de néha olyanokat tud, hogy totál felbassza az ember agyát...

Remélem az NBA Live 2008 sokkal de sokkal jobb lesz.

Nah... azt hiszem kidühöngtem magam. Sry, muszáj volt leírnom... csak gondoltam jobb, ha spoilerbe van az egész.
  • Fókameister
    Azér Big Ben befigyel bár sajna a valóságban már nem tündököl annyira mint régebben de nekem még mindig az 1ik kedvenceim közé tartozik.
  • N1ggA
    rövidtávon én is megvoltam :)
  • Dexantreal
    Chicago Bulls - Dallas Mavericks: 73-72 overtime után. Overtime utolsó másodpercében dobtam a győztes field goalt Heinrich-al.

Kekszike na ez már nem one man show, mi? :P A statokra értem.

Ki, mit szól? Én amúgy megvagyok patch nélkül is.

• Fókameister
    Én leszedtem a peccset fel is rakta meg a crackot is a gamecopyrol de nem cserél csak ha sok a személyi 1 játékosnak:( Nem értem
  • rushman
    bazz mekkora láma vagyok, rossz exével cseréltem, má műxik
  • webibebi
    leszedted a peccset???aztán leszedted a krekket a gamecopyworld.comról??
  • rushman
    most nyomtam egy félidőt, a gép 2 cserélt, mindkettő foul trouble. Két poszton (C,SG) nullán volt a fatigue...

ez nem normális!?