Aion-MMORPG(F2P)
  • janus84
    #447
    Elvileg nogrind játék lesz, és nem is a szokványértelemben vett xp-zős. A mobok is úgy "viselkednek" hogy ne legyen esztelen grind, DP, miegymás, nomeg PVPVE rendszer. Mindenki parázik, nem csak te, de ígéretesnek hangzik minden. Várjuk ki a végét. :)
    Érdekes, hogy engem ez a videó pont megnyugtatott. Még mindig nem giccses, nem is annyira elvetemülten kóreai, szép és még pont emészthető, mondjuk én odavagyok a konzolos RPG-kért.
    Nagyon tetszik a videóban az 1v1 csata, van benne az a rész, amikor a caster elkezd ilyen pici AoE efekteket maga körül csinálni és az ellenfele ugrál is rendesen. Mondjuk ez nem olyan nagy cucc, de úgy tűnik valóban vannak kezdeményezések, hogy ne csak a skilleket keljen nyomkodni. :)
    Jajj megint csapatbuff, NEEEEE! Ez pl LotRO-ban olyan jó lett, de úgy tűnik itt megint az egyesével felpakolós hosszútávú tápbuff lesz.
    Rpg: Kitaláltak végre valami saját világot, oké lopkodtak innen onnan, de mégis olyan lények vannak összehozva, hogy mindig meglepődök. Az NCSoft úgytűnik, mint édes gyermekét kezeli a játékot, azért is jönnek így az infók, én az rpg résztől félek legkevésbé.