Aion-MMORPG(F2P)
  • Malachit
    #24252
    Törlöd a 32-est és felteszed a 64-est :)

    "nem tetszett:küldizés=hiába van ezer kűldi,mikor dungikkal simán átlehet őket lépni" Ez nem igaz, pont hogy küldetésekkel lehet őrült gyorsan szintezni. Gyakorlott szintezőnek három nap egy 66-os karakter. Onnan 1-1,5 év a 75 :D Igaz most belenyúltak, mert már unta a nép a kapok 100+ milla XP-t 1 szörnyért és 0,001%-et lép az XP csík :D

    Szakma húzás. Na azt megölték. Nem is a szakma húzást, hanem a gyűjtögetést vették f..gatóra! Régebben a kezdéskor kimentél a mezőre és szedted ami kellet. Aztán a nép rájött a Morph csodájára és már senki sem szedett semmit se, csak Aethert, majd abból lemorpholt mindent. Na ezt jól kinyírták a szedés módosításával.

    DG-re jártál. Most is van. Minden kontentbe benne van a szintnek megfelelő. Jelenleg nem igazán járok rá, mert nem sokkal ezelőttig ingyen medálként funkcionált (3 perc, 1 quest fél medál), mit persze észrevettek és jól bemódosították, opóbbá.

    AP-t szedtél össze. Na a mostani kontentben nem a medál szerzés lehetősége fogja vissza az abyss pvp cuccok beszerzését, hanem az AP hiánya. Medált vehetsz ameddig a pénzed tart. AP-t is más játékostól ügyeskedve. Viszont az AP-s 75-ös ruhák is törnek húzáskor és amikor egy 370+ medálos és 4+kk AP-s ruha törik be, na akkor megy kicsit kés a fejbe :D (Medál darabja átlag 2,4kk a Delyla-n)

    WOW-ba is majd beleunsz :) Én 3 hónap után untam bele újra.