10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!

Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!

Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

• soulhunter
    nah, nem is vágtam,h lesz ilyen játék :)
    elolvastam kb. 150 hsz-t (amennyit mutat 1 oldalon)
    tanulság:
    aki törést akar,az játszon az MW Challenge módjával, a zsernyec kocsik törnek rendesen, bár nincs hatással a jármü sebességére :DDD
    vagy játszon rally játékokkal...

én azé letöltöttem,toltam joideig az MW-t,mert ennek végre volt értelmes története, nemcsak menni,menni menni menni menni, és a változatosság kedvéért menni... ja, néha kanyarodni is kellett :DDD
    de már bánom,h meg is vettem...
    3-4 honapig jo volt,h 2 dologra kellett figyelni: bounty + verseny...
    aztán ha meguntam,akkor jöhetett a challenge :)

de azért bevallom, olvastam a tanulmányt, miszerint azok,akik ilyeneken nőnek fel, több balesetet okoznak az utakon,mint azok,akik rendes töréses kocsis játékokkal játszanak... mer utobbiak ugyebár motiválva vannak,h ne hasitsanak 300 kmph-val a falnak,mer vagy volt kocsi,nincs kocsi, vagy sokba kerül a javitás... és ha ezt megtanulják a játékban,akkor az életben se fogják leszoritani a másikat,mert ezzel nőnek fel,és kicsit nagyobb realitás tudattal száguldoznak... ugyebár...
    (na persze nem árt,ha legalább 1 tescos kormányt is vesznek hozzá - mármint a játékhoz) :)
    ha máshol nem,az előbbiek az utakon vagy ott hagyják a májukat, és megtanulják a leckét, vagy rájönnek,h nem mindig lesz pénz a kocsi javitására,mert senki sem törésálló,és nem is isten :)
    és akkor marad a busz :DDD
    azé remélem ilyesmi mégiscsak jár az EA fejében is,h necsak zugjon a nép 300 kmph-val,hanem mondjuk ugymond "fejlődjön" is...

hát, remélem nemcsak éjjeli szutyi arcade lesz ez is,ami össz vissz arra lesz jo,h az ember ne lássa a kanyarokat :DDD

ennyi a véleményem :)