10634785601162328892.gif

FAQ | Mielőtt kérdeznél olvasd el!!!

NFS Carbon Garage Topik

Olvassátok a FAQ-t MINDEN infót megtaláltok ott!!!


Mindennemű warezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés tilos!


Ha warezolsz, intézd magad minden problémáját, vagy max kérdezz valakit PRIVÁT ÜZENETBEN.
Aki ezt nem érti meg elsőre, büntetőpontot kap. Aki másodikra sem, az bannolva lesz.
NE tegyétek fel ugyanazt a kérdést százszor!
Ott a FAQ vagy olvass vissza!

  • Csori
    #305
    Én igazából a canyon versenyekben bízok, a városi versenyekben már úgyse fognak újat mutatni. Az h törik az autó v nem, igazán nem érdekel. Én ált azért ülök le játszani, h kikapcsolódjak kicsit minden szabály és kötöttség nélkül. Ha szabályok szerint akarok élni, és vigyázni arra, h ne törjön az autó akkor beülök a sajátomba, és oda vissza tolom az autópályán miskolc és pest között ... de szigorúan csak 130km/h-val, h ne zúzzam le az autó orrát.
    MW-ben kopik a festés, sztem ez bőven elég arra, h lássam: "megint nem mentem tökéletes kört". Kicsit bele lehet gondolni abba is, ha pl MW-ben törne az autó akkor mennyi vérdíjat sikerülne begyűjteni, meddig lehetne bírni a rendőrökkel a versenyzést. Mindenki attól utálná a játékot, h "megint szarrá törték az autót, megint elkaptak, ezt nem lehet megcsinálni ... le is törlöm a piccsbe az egész játékot." Verseny közben se lenne a dolog hosszú életű, max 1 becsapódás, és kezdheted előlről. Így én inkább azt mondom, h jó ez ahogy van.
    Annak azért semmi értelme, h becsapódok a szembejövő autóba kb 300km/h-val, és elreped a spoiler, következő 300-as csapódásnál bereped az üveg (esetleg kiesik), és majd valahol az 50. csapódásnál válik használhatatlanná az autó ... ami azt jelentené, h a versenyt simán befejezem, mert 50 csapódás 1 versenybe elég gáz. Az én törés utáni vágyamat kielégíti az, h a rendőrautók törnek, pontosan ezért szeretek velük kergetőzni. Kb 60-70M vérdíjat szedegettem össze mire elértem Razort. Volt olyan üldözés amiben 1vágtába 5-6M jött össze. Rendőrautókról repülnek az alkatrészek, használhatatlanná válnak. Ha ugyanez megtörténne a saját versenyautóval is akkor már eleve roncs autóval kellene kezdeni a versenyt, mert nehogy ne toljam már meg mikor a verseny helyszínére sietek, és ha közbe totálkár akkor mehetek új kocsit venni (v mi az elképzelés? elég rá 1 spoiler 300km/h-s ütközés után ???). Az + eleve hülyeség amit ennek a kiküszöbölésére fel lehet vetni, h indítsam BlackList-ből a versenyt ... mert akkor minek az a kibaxx nagy város ? Ha autókat akarok zúzni akkor GTA, ebben a játékban jókat lehet versenyezni. Szal nekem a Carbonból sem fog hiányozni a törés .. ha nem teszik bele. Kicsit a versenystílusokat okosíthatnák, pl nevetséges az összes gyorsulást forgalomba rakni. Persze vannak piroslámpás gyorsulások, én is meg szoktam tolni 1-2 púposkodó papakedvencével, de ezek nem kilométer hosszússágúak, csak hátsórendszámosak. Amint a lemaradó látja az autó hátulját, VÉGE.
    A canyon versenyekben viszont be lehetne szabályozni, h milyen autókkal lehet elindulni, mert ugye 1 Gallardo álló helyzetben elássa magát. A városi versenyekben viszont igenis ott a helyük ezeknek a luxus-exotikus autóknak, hiszen a maguk 500-600LE-jével erre "születtek", más kérdés h újgazdag apuka kedvenc kisfia a tengerparton 10km/h-val sétakocsikázik vele, h mindenki lássa neki milyen facca autója van, és a pénzéhes luvnyákat össze tudja szedni. Ferrari bácsi sztem olyankor forog a sírjában, mikor ilyeneket "lát".
    Szal kb ennyi. Én várom, h megjelenjen, és qrrwa jókat fogok vele játszani.
    Tudom, h amit leírtam most sokan megtámadják, több szempontból is, de nem érdekel. Lehet engem hülyézni stb, de erről már előzetesben is az a véleményem, h : v magának is hazudik az illető, v nem is szeret játszani, mert mindenben csak a hibákat keresi.